eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

bence de adama yazıkta kendi eşi bir yemek koyuversinkocasının önüne ondan da aciz degildir heralde:KK31:
vallahi smool kayınvaliden beni benden aldı su anda:KK47:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de adama yazıkta kendi eşi bir yemek koyuversin önüne kocasının ondan da aciz degildir heralde:KK31:
vallahi smool kayınvaliden beni benden aldı su anda:KK47:

evet kayınvalıdeyı anlamıyorum hıc kızdım zaten kayınvalıdeye konu sahıbı arkadasımada uzuldum ama kayınpeder yemek yemeden yatmıs ınada bak ya kayınvalıdededekı :KK47:

evet kayınvalıdeyı anlamıyorum hıc kızdım zaten kayınvalıdeye konu sahıbı arkadasımada uzuldum ama kayınpeder yemek yemeden yatmıs ınada bak ya kayınvalıdededekı :KK47:

aynen:KK14:
ne yapsın eve yeni hızmetcı gelmiş. kendı verecek degıl ya yemegi
o da haklı:KK31:

aynen:KK14:
ne yapsın eve yeni hızmetcı gelmiş. kendı verecek degıl ya yemegi
o da haklı:KK31:

yazık kıza ama ya oda koymasın ozaman:KK19:kızcagız daha cıcım aylarında bunalıma sokulmus:KK47:benım kayınvalıdem ust katta oturur bazen yemege cagırır cıkarız sofrayı kaldırdıktan sonra mutfaga gırerım bulasıkları halletmek ıcın kadın ıstemez vallahı kavga ederız :KK9:ben derım sen yemek yaptın yoruldun butun gun bunlarıda ben halledıcem dıye ısrar ederım cıkarırım onu mutfaktan:KK24:

sakin ha sakin pkos a guvenip korunmuyorum deme. bana doktorlar normal yolla olmaz demislerdi evlendim 1 ay sonra hamile kalmisim. benim sorunum olmadigindan bebek bize mutluluktan baska birsey getirmedi. ama senin durumunda ve yasinda cocuk dusunmek gereksiz. sen daha kendin cocuksun.

yazık kıza ama ya oda koymasın ozaman:KK19:kızcagız daha cıcım aylarında bunalıma sokulmus:KK47:benım kayınvalıdem ust katta oturur bazen yemege cagırır cıkarız sofrayı kaldırdıktan sonra mutfaga gırerım bulasıkları halletmek ıcın kadın ıstemez vallahı kavga ederız :KK9:ben derım sen yemek yaptın yoruldun butun gun bunlarıda ben halledıcem dıye ısrar ederım cıkarırım onu mutfaktan:KK24:

vallahi senin kayınvalıde gıbı her evlıye lazımmıs o zamann zor bulunur yani :KK16:

benim kaynanamda aynı evde istedi durumları iyi olmadığından dolayı.
ama annem daha isteme olmadan kaynanama açık açık söyledi.benim kızım yapamaz sende yapamazsın dedi.bi odalı evleri olsun ayrı olsun dedi.
sende bu saatten sonra bunların derdinimi çekiceksin boşver kafanı dinle dedi :)

canım annem benim.bana kalsa bende eşimi sevdiğimden dolayı kabul edicektim.
şimdi kaynanamda iki gün kalsam çıldırıyorum herşey gözüme batmaya başlıyo.

canım arkadaşım haline çok çok üzüldüm.eşini ne yap et tavla bu konuda.evde rahat giyinemiyorum de seninle aşkımızı yaşıyamıyorum dahat rahat de.ordan gir burdan çık eşinin aklına gir.yoksa evliliğiniz bile kötüye gider.Rabbim seni bir an önce rahata erdirsin inşaallah.

vallahi senin kayınvalıde gıbı her evlıye lazımmıs o zamann zor bulunur yani :KK16:

bıcok konuda cok ıyıdır cok cok ıyı oldugu konular var hakkını yıyemem ama bazı durumları hıc hosuma gıtmıyor ıste:KK53:kadının herzaman alttan alacagını cok tavızler vermesı gerektıgını dusunur kendısını ezdırmıs benımde esıme ezdırmememı tuhaf karsılıyor bazı konularda bende sınır oluyorum.atıyorum kendısı zamanında baya kotu durumlara maruz kalmıs sabretmıs
ama ben onun kadar alttan alıp kendımı ezdırmeyısımden hoslanmıyor kendılerı, hep ogulları haklı, hep ogulları haklı, ay bende baya bırıkım var aslında:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:hıc kımse dort dortluk degıldır sonucta onların evladı degılım, tabıkıde kendı evlatlarını haklı gorucekler.ben kaynanam konusunda beklentıye gırmıstım benı anlar benım tarafımda olur dıye:KK14:ama bos cıktı sen bır anlatıyosun kadın bın anlatıyo:KK1:senı kendı cektıklerıyle sındırıyo:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Belki hoşuna gitmicek yazdıklarım ama, benim söylediklerimi uygularsan evliliğinde huzursuzluk olmaz. cunku bır kere eşinin maaşı ayrılma ve geçim etmek için cok düşük. ailesi kötü niyetli değil. paranıza dokunmuyorlar. eğer kafayı kullanırsan sen karlı cıkarsın. cunku, dedıgın gıbı ayrılsan , zaten mutsuz olucaksın bır kere gecınemıceksınız kavgalar baslıcak bırde cocuk eklenırse kayınvalıdenın evını ozler hale gelırsın. bunları suanda dusunmek senın ıcın cok zor olmalı ama hayatın gerceklerı ask mask bıter gerıye saygı kalır saygını yıtıtttırme kocanın saygısınıda kaybedersın. sevgısınıde. cunku, ne olursa olsun anne ve babasına haksızlık ettıgını dusunucektır, bu sızın mutlulugunuza cok yansıycaktır bence senın yapman gereken sey evın ıcınde daha rahat olabılecegın , pozısyonları hazırlamak. sorumlulukları paylasmak . yukunu haıfıfletmek. daha 1 aylık evlısın cok erken bunu eşinle munasip bir şekılde konusursun bence onları tanı ve bır arada yasamanın zevkıne varmaya calısmalısın. belkı hosuna gıtmıyor ama ınankı senın ıcın boylesı daha hayırlı bırde esıne annesını babasını sıkayet etme haklı dahı olsan eşin sana haklısın demez cunku anne ve babası sonucta anne ve babasını atan adamdanda hayır gelmez zaten. kayınvalıdenı op sarıl annecım senı cok sevıyorum de kaynatan gelıce ayagı kalk kendini sevdir. güvedir. üşenme. BU COK ONEMLI ORASI kayın valıdenın evıymıs gıbı hıssetme. orası senın evın cunku. OYLE BIR hıssetır oyle bır evde davrankı kayınvalıden senın evınmıs gıbı hıssetsın orayı. gelen mısafırler orayı senın evınmıs gıbı zannetsınler. buda nasıl olucak SAHİPLENMEYLE OLUCAK. sen sahıplenınce kayınvalıde ıstedıgı gıbı hareket edemez onlar cekinir. ve rahat ol. misafir gibi evde durma.

Belki hoşuna gitmicek yazdıklarım ama, benim söylediklerimi uygularsan evliliğinde huzursuzluk olmaz. cunku bır kere eşinin maaşı ayrılma ve geçim etmek için cok düşük. ailesi kötü niyetli değil. paranıza dokunmuyorlar. eğer kafayı kullanırsan sen karlı cıkarsın. cunku, dedıgın gıbı ayrılsan , zaten mutsuz olucaksın bır kere gecınemıceksınız kavgalar baslıcak bırde cocuk eklenırse kayınvalıdenın evını ozler hale gelırsın. bunları suanda dusunmek senın ıcın cok zor olmalı ama hayatın gerceklerı ask mask bıter gerıye saygı kalır saygını yıtıtttırme kocanın saygısınıda kaybedersın. sevgısınıde. cunku, ne olursa olsun anne ve babasına haksızlık ettıgını dusunucektır, bu sızın mutlulugunuza cok yansıycaktır bence senın yapman gereken sey evın ıcınde daha rahat olabılecegın , pozısyonları hazırlamak. sorumlulukları paylasmak . yukunu haıfıfletmek. daha 1 aylık evlısın cok erken bunu eşinle munasip bir şekılde konusursun bence onları tanı ve bır arada yasamanın zevkıne varmaya calısmalısın. belkı hosuna gıtmıyor ama ınankı senın ıcın boylesı daha hayırlı bırde esıne annesını babasını sıkayet etme haklı dahı olsan eşin sana haklısın demez cunku anne ve babası sonucta anne ve babasını atan adamdanda hayır gelmez zaten. kayınvalıdenı op sarıl annecım senı cok sevıyorum de kaynatan gelıce ayagı kalk kendini sevdir. güvedir. üşenme. BU COK ONEMLI ORASI kayın valıdenın evıymıs gıbı hıssetme. orası senın evın cunku. OYLE BIR hıssetır oyle bır evde davrankı kayınvalıden senın evınmıs gıbı hıssetsın orayı. gelen mısafırler orayı senın evınmıs gıbı zannetsınler. buda nasıl olucak SAHİPLENMEYLE OLUCAK. sen sahıplenınce kayınvalıde ıstedıgı gıbı hareket edemez onlar cekinir. ve rahat ol. misafir gibi evde durma.

bu yorum cok hosuma gıttı arkadasa katılıyorum sen sımdı cahılsın ısın ıcıne gırmeden gerceklerı goremıyorsun evlenmeden evvel bu olacakları dusunemedıgın gıbı ayrı eve cıkınca sorunların cozulecegını sanıyorsun bence yanılıyorsun 900lıra ıle gecınmek kıra ev masrafları cok zor ayrı eve cıkıncada baska sorunlar cıkıcak maddı sorunların yuzunden esın cok sınırlı olucak belkıde sana sevgı ılgı gostermıcek ozaman dahada mutsuz olucaksın:44:ya bu deveyı guduceksın yada calısıcaksın kımse yazdıklarımı ukalalık olarak algılamasın sadece ıcımden gelenlerı yazdım
arkadasımız evlenmeden once askın gozunu kor ettıgınden aynı evde yasamanın onu cok zorluyacagını malesef kestırememıs:KK50:hangımız evlenmeden evvel cahılce davranıslar yapmıyoruz kı?askan bır cocumuzun gozu kor oluyor,evlenmeden evvel kulak arkası yaptıgımız seyler evlendıkten sonra kulagımızı koparmıyormu:KK5:

Son düzenleme:
Canım senin burada yapacağın tek şey eşine açıkca devamlı iş yapmakdan yorulduğunu tv karşısına uzanıp oturamadığını tuvalete banyoya rahat giremediğini kısacası çok zor şartlarda yaşadığını delireceğini söyle aynen böyle ikincisi sakın çocuk yapma ve eşine deki yu bu evdeki şartlarımı düzeltirsin yoksa böyle yaşamamam mümkün değil.Gerekirse annesiyle kendi konuşsun yapabiliyorsan sen konuş hak verilmez alınır sende haklarını kendin kazanacaksın ozaman bunu sonu boşanmalara kadar varmaya kalksa bile mücadeleden vaz geçme sonu tımarhane değil en kötüsü boşanma olur ne var.Ve eğer o evde kalmaya devam edecek olursan tüm bunların soncunda hiç değilse işleri yarı yarıya paylaşmış olursun kayınvaldenle o kocasına hizmet ederken sen odanda uzanırsın canını sıkarlarsa suratını asarsın hani kayınpederde olmasa akşamlarıda tv karşısına sende yat tv seyret diyecem ama yani canım şartlarını babanın evinde nasıl yaşıyorsan ona getirir öyle kalırsın yoksa boşver sonu nereye varırsa varsın ya işe gir çalış ya kiraya çıkmasına çabala sonu boşanma olsa bile göze al bu mücadeleyi çünkü hayat değil seninkisi anlattıklarına bakılırsa çok üzüldüm valla

Son düzenleme:
arkadaşlar şuan bikaç saniyeline girdim eşim heran gelebilir
çok kötü şeyler oldu
bugün eşim sinir krizi geçirdi
o da ayrı ev istedim diye
vay bee ne zaman ayrı ev konusu açsam herkez hastanelik oluyor bende öyle onları izliyorum
5 yada 10 yıl oturacaksın dedi bende gözünü korkutmak için kapıyı çektim gittim teli de almadım bana ulaşamayınca çok fena olmuş eve geldim üstüme yürüdü hafif hırpaladı..çok kötü şeyler yaşadım ayrıntısını anlatıcam yorumlarınızı bile okuyamadım ama can atıyorum okumak için en kısa zamanda yine gelicem nolur bana dua edin

arkadaşlar şuan bikaç saniyeline girdim eşim heran gelebilir
çok kötü şeyler oldu
bugün eşim sinir krizi geçirdi
o da ayrı ev istedim diye
vay bee ne zaman ayrı ev konusu açsam herkez hastanelik oluyor bende öyle onları izliyorum
5 yada 10 yıl oturacaksın dedi bende gözünü korkutmak için kapıyı çektim gittim teli de almadım bana ulaşamayınca çok fena olmuş eve geldim üstüme yürüdü hafif hırpaladı..çok kötü şeyler yaşadım ayrıntısını anlatıcam yorumlarınızı bile okuyamadım ama can atıyorum okumak için en kısa zamanda yine gelicem nolur bana dua edin

canım dualarım seninle ama artık eşine diretme derim. Senin sözüne gitmeyeceği belli çünkü. Sen evi idare etmeye bak. Yani çok ezdirme kendini. Sadece üzerine vazife olanları yap.

Bak ben bir dershanede öğretmenlik yapıyordum. orada tek bir müstahdem vardı. öğretmenler odasını her zaman pislik götürürdü. Uyarırdık bir ara buraya da el at diye, aadam benim vazifem değil der yapmazdı. müdür de ona birşey diyemezdi. sen de onun gibi ol. herşeyi yapma.

canım dualarım seninle ama artık eşine diretme derim. Senin sözüne gitmeyeceği belli çünkü. Sen evi idare etmeye bak. Yani çok ezdirme kendini. Sadece üzerine vazife olanları yap.

Bak ben bir dershanede öğretmenlik yapıyordum. orada tek bir müstahdem vardı. öğretmenler odasını her zaman pislik götürürdü. Uyarırdık bir ara buraya da el at diye, aadam benim vazifem değil der yapmazdı. müdür de ona birşey diyemezdi. sen de onun gibi ol. herşeyi yapma.

bikaç dk daha buldum hemen buraya koştum canım
allah razı olsun
bugünki olaydan sonra diretmeye korkucam galiba
ama ben 5 yıl dedi ya kafamdan aşağa kaynar su döküldü sanki
sonra bi şekilde nolduysa barıştık o sırada 5 yıl değil dimi dedim
tamam ama 5 yıl içinde dedi belki 3 yıl sonra dedi
seni en iyi şartlarda yaşatıcam dayan dedi bişekilde anlaştık gibi görünüyor ben seneye çıkıcam die düşünürken 5 yıl kurşun gibi işledi

bikaç dk daha buldum hemen buraya koştum canım
allah razı olsun
bugünki olaydan sonra diretmeye korkucam galiba
ama ben 5 yıl dedi ya kafamdan aşağa kaynar su döküldü sanki
sonra bi şekilde nolduysa barıştık o sırada 5 yıl değil dimi dedim
tamam ama 5 yıl içinde dedi belki 3 yıl sonra dedi
seni en iyi şartlarda yaşatıcam dayan dedi bişekilde anlaştık gibi görünüyor ben seneye çıkıcam die düşünürken 5 yıl kurşun gibi işledi

sen tatlı davranarak ince ince işle ama asla dayatma yapıp kavga konusu haline getirme. Tatlı sözlerle kv de kocanı da idare et. Yalnız bu süre zarfında asla çocuk yapma.

bide dün ben oda da pc deyken kaynanam yemek yapıyodu demiştim yaa.sonra kocası ve oğlu geldi elim ayağam titriyor diye sölenmeye başladı
kurana gidiyo hiç ders çalışamıom baksana bırakcam kuranı demeye başladı
bi yemek yaptı diye he btün bunlar
işe gircem demezmi bide
ben iş diye tutturuyom ya bugünlerde ondan etkilendi heralde yada kıskandı
sonra akşam ben ehliyet alıcam dedim eşime bana öğretsene dedim araba sürmeyi
o da demezmi bende alıcam
elim ayağım titredi sinirden
zaten oyüzden bugün ayrı ev diye tutturdum ve eşimle bunları yaşadık
allahım yardım et ÖLÜYORUM

bide dün ben oda da pc deyken kaynanam yemek yapıyodu demiştim yaa.sonra kocası ve oğlu geldi elim ayağam titriyor diye sölenmeye başladı
kurana gidiyo hiç ders çalışamıom baksana bırakcam kuranı demeye başladı
bi yemek yaptı diye he btün bunlar
işe gircem demezmi bide
ben iş diye tutturuyom ya bugünlerde ondan etkilendi heralde yada kıskandı
sonra akşam ben ehliyet alıcam dedim eşime bana öğretsene dedim araba sürmeyi
o da demezmi bende alıcam
elim ayağım titredi sinirden
zaten oyüzden bugün ayrı ev diye tutturdum ve eşimle bunları yaşadık
allahım yardım et ÖLÜYORUM

Müsterih ol canım kıskanıyor seni. Hiç sinirlenme sadece bıyık altından gül. Çünkü yaptıkları gülünç. Hem böyle şikayet ve nazla herşeyi senin üzerine yıkmaya çalışıyor. Aynısını sen de yap ay aman hasta oldum belim tutmuyor vs. kendisi de hastayım falan diye şikayet ederse hiç kulak asma. O evde yaşayan herkes işleri ortak yapacak öyle saçma şey olmaz.

bende 25 ağustosta evlendim aramızda pek bir fark yok. ama ben kayınvalidemden yana şanslıyım bizde aynı evde oturuyoruz. benim kayınvalidem çalışıyor. sabah gider akşam gelir birtek kayınvalidem var başka kimse yok. istediğim gibi davranırım evde karşılıklı kanepeye yatar televizyon bile seyrederiz önyargılı olmamak lazım kayınvalidelere karşı kendi annem gibi rahatımdır onun yanında.senin durumun zor allah yardımcın olsun kayınpeder olunca iş değişiyor. eşini ikna etmen lazım çalışırsan hem paranız daha kolay birikir hemde kafan dağılır. herşey gözüne batmış o evde artık. kendi gençliğine edersin. sinir hastası olunca dahamı iyi olucak. sağlık gittimi ayrı evde kurtarmaz. sen biran önce çalışmaya başla sağlığın içinde evliliğiniz içinde. allah yar ve yardımcın olsun inşallah. :KK54::KK54:

bende 25 ağustosta evlenmiştim
ahhhh 25 ağustos boşuna iple çekmişim seni
boşuna ağlamışım zaman geçmiyor anne diye
ah annem senin gibi kimse sevmiyor

X