- Konu Sahibi Hayallerin sonu
-
Ozaman burda yakinacaginiza bence esinizle konusun soz vermistin diye.E o zaman evlenirken baştan hiçbir şey konuşulmasın nasıl olsa hayat şartlarına göre bakarız bir çaresine. Eşim benim sessiz ve ılımlı bir insan olmamı kullanmaya çalışıyor malesef.
TamamOzaman burda yakinacaginiza bence esinizle konusun soz vermistin diye.
Anlaşamayınca bu senede bulunduğumuz yerde kalmaya karar verdik.Son durumunuz nedir merak ettim?
Hakkınız da hayırlısı olur inşallahAnlaşamayınca bu senede bulunduğumuz yerde kalmaya karar verdik.
Teşekkür ederim cümlemizin.Hakkınız da hayırlısı olur inşallah
Asla ama asla orda yaşanmaz. Üzgünüm ama oraya iki kere gittim. Evim de evim dedim dönerken. Hele Bursa nere Çankırı nere. Aman deyim gitmeyin.Memuruz Benim Bursa eşimin Çankırı
O sekilde surekli bir düzen kurulmaya calisilip sonrasında kuruldugu kadarini bozmak pek mantikli gelmiyor. Is imkanlari nasil memleketleriniz nereler artilar eksiler hepsi değerlendirilip karara varilip artik memleket orasi olmali. Simdiki duzeninizi neden bozmaktasiniz her ayri yer yeni bir zorlukİyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
İkinizinde memleketine gitmeyin haritadan kendinize bir yer seçin ve orada bir düzen kurunİyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
Evet malesef benim eşimde öyle çıktı.Pislikler.
Elde edene kadar bin bir söz verirler. Evlendikten sonra yan çizerler.
Gitmeyin kesinlikle bu bir tuzak.
İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
Haklısınız fakat çocuğum var o yüzden 2. Bir şans gibi düşündüm. Bu konu dışında hiçbir sorunumuz yok.Sözünü tutmuyor işte adam bundan sonra niye tutsun
Üç sene sonunda ne yazık ki oyalamaya geçecek.Konum hortlamış evet ama 1 sene geçti tayin olayının üzerinden eşim Nuh diyor peygamber demiyor. Ben kabul ettim onun memleketine gitmeyi 3 seneliğine eğer 3 sene sonunda vazgeçtim derse ben de ondan vazgeçeceğim. Konu sadece memleket meselesi değil dalga geçer gibi söz ver tutma falan bu benim kaldırabileceğim bir şey değil.
NOT: Okuyan olursa bir tavsiye vereyim kimsenin sözüne güvenip yola çıkmayın.
Der zaten:))))İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?