- 8 Ocak 2019
- 53
- 160
- 8
- 30
- Konu Sahibi Hayallerin sonu
-
Ben zaten ailemi zorla ikna edip evlenerek yaktım başımı malesef.seneye kadar degismezse gidicem.simdilik tamam diyor.ben yaktim kendimi siz yapmayin giderseniz bi daha asla gelmezsiniz erkeklerin lafina inanmayin.biz gelmeden esim diyodu sana yardim ederler cocugumuza bakariz sen ikincisini yaparsin.bu yil sadece bi donem icin rica ettik asla bakamayiz dediler.anlayacagin oranin tek avantaji esinin ailesi sana hayati zehir edecek
İşte bende böyle düşünüyorum. Evliliğimi yalan üzerine mi kurdum ben diye kendimi kandırılmış hissediyorum.Ben olsaydım o memlekete yerleşmekte hiç bir sakınca görmesem bile yerleşmezdim. Bu adam sözünü tutacak bi adam olsa ilk başta verdiği sözü tutardı bence. Sırf verdiği o söz yüzünden bile onun memleketine gitmezdim yani. Madem ilk başta bu şekilde anlaşsaydı. Bana pek masum gelmedi
anlaşabilirseniz gidin derim ben .. Çocuk var mi bilmiyorum ama ben eşimin memleketine gitme kararimi bu yüzden almıştım annem yok memlekete gitsem de bakılma durumu yok diye . Nasip değilmiş simdilik .. Ama burda omur boyu yaşamayı düşünmüyoruz açıkçası . Ama akışına bıraktık orasi burası kasmıyoruz . Bi evimiz bi düzenimiz var çocuklarımız var zaman ne gösterecek bilinmez . İlla burası orası diye derdimizde kalmadı . Nasip dedik bıraktık simdilik keyfiniz iyiİşte bende bundan korkuyorum bir türlü biryere gidemezsek sonrasında.
iyi ama sizin tarafında ailevi problemi çıkabilir o zaman ne yapacak eşinizAilevi problemleri çıktı bir sürü onları bahane ediyor. Biz oraya gitsek bile problemler çözülmeyecek hatta bizde bir sürü saçmalıklar uğraşmak zorunda kalacağız.
Benim eşimin tarafı tam zamanlı bakamaz çocuğa ama benim annem bakabilir tabi memlekete gitmem için bir sebep dahaanlaşabilirseniz gidin derim ben .. Çocuk var mi bilmiyorum ama ben eşimin memleketine gitme kararimi bu yüzden almıştım annem yok memlekete gitsem de bakılma durumu yok diye . Nasip değilmiş simdilik .. Ama burda omur boyu yaşamayı düşünmüyoruz açıkçası . Ama akışına bıraktık orasi burası kasmıyoruz . Bi evimiz bi düzenimiz var çocuklarımız var zaman ne gösterecek bilinmez . İlla burası orası diye derdimizde kalmadı . Nasip dedik bıraktık simdilik keyfiniz iyi
Malesef biliyorsunuz ki erkekler hep kafasının dikine gider.iyi ama siziz tarafında ailevi problemi çıkabilir o zaman ne yapacak eşiniz
tamamen bahane sizi kandırmaya çalışıyor inanmayın bence
Benim eşimin tarafı tam zamanlı bakamaz çocuğa ama benim annem bakabilir tabi memlekete gitmem için bir sebep daha
Tutmazsa boşayacağım ki benim eşimde batı ya gitmek istiyor dogudayız yani yaşam standartları batıda daha iyi olunca oda istiyor gitmekSizinki sözünü tutacak yani. Ne mutlu size
Bakın sizi gazlamak gibi niyetim yok. Bende eşimin memleketinde yasiyorum. Geçen yıl tayin ile geldik öncesinde tanıştığımız farklı bir sehirdeydik. Eşim tayin döneminde seçimi tamamen bana bıraktı hiç baskı kurmadı ve ben eşimin memleketini seçtim. Çünkü mantıklı olan burasiydi bi cok sebepten başta da çocuk. Benim annem çocuğa bakamazdi ama KV bakabilir diye. Şimdi cocugum olacak ve KV bakacak. Şu ana kadar hiç pişman olmadım. Ama eşim bastan bana söz vermiş olsa bende tutmasını isterdim.Benim eşimin tarafı tam zamanlı bakamaz çocuğa ama benim annem bakabilir tabi memlekete gitmem için bir sebep daha
Bende ilk tanıştığımda dedim ben başka yerde yaşayamam benim peşimi bırak diye. Kendi yapışıp kaldı ben giderim sorun olmaz falan diye. Benim derdim ailemin dibinden ayrılmak ayrılmamak değil ki. Ben hazmedemiyorum yalan dolanla evlen sonra nasılsa ikna ederim falan diye düşün. Bir kere daha güvenmek istiyorum ama sonrasında tayin istemezse boşanacağım yapacak bir şey yok. İnsanları kandırmak bu kadar kolay değil.Şimdi de istanbulda olduğu İçin pişman eşim. Ben hiç pişman değilim. Eşimle Doğunun ücra bir Yerinde tanıştık. Doğma büyüme istanbulluyum. Orda yaşadığım stres ve deyin yerindeyse depresyon sonrası İstanbul değil de, başka bir yere hem adapte olamaz, hem de çekemezdim. Neymiş buraya gelmemize ailesi tepkiliymiş. Kendi de pişmanmış. Eşime diyorum mecbur değildin. Nişanı atardık olur biterdi. Kesinlikle vazgeçerdim
Sakın oyuna gelme. Söz verdiyse sozunde dursun ya da yine arada başka bir şehre tayin isteyin.İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
Benim memleketim senin memleketin mi kalmış. Hadi biri Bursa biri Eskişehir Muğla olur tartışılır da Çankırı bi seçenek olur mu yav. Çankırılılar alınmasın insanı için demiyorum ama taşra yaniMemuruz Benim Bursa eşimin Çankırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?