Eşin ilgisizliği ,oyun bağımlılığı ve değişmesi!

Terapi aloyorum. Terapistim duygusal olduğumu, bu tepkimin insani olduğunu söylüyor. Sizin gibi arabesk bulmadı durumumu. Bu hisler sizi insan yapar diyor. Herkes yüzeysel duygularla yaşamıyor ben hisli bir insanım. Sizin gibi görüp de kendimi sevmediğim pek çok an oldu. Fakat terapistim kendimi böyle sevmemi sağladı. Yıllar sonra ilk defa kendimi sevdiğim bir döneme girdim ve eşim aksine bu halimi sevmedi. Maalesef o kendine muhtaç, "arabesk" ruhumu sömüren bir ruh emici. Sağlıklı duygusallığım ise ona ağır geldi. Yani zır zır ağlarken aşıktı bana o yüzden tutku ile ilgili söylediğinize katılmıyorum.
Şu an kurban rolünde miyim yoksa bu duygular insani mi onu tartamıyorum. Terapiste tekrar gitmem gerek ama ekonomim mok gibi maalesef çok pahalı.

benzer bir durum yaşadım. değişmeyi bırakın yaptığına laf bile söyletmedi gün geldi haftasonu full evde kalkmamacasına oyun oynadı. ev işleri kendi işleri umurunda olmadı. sonuç? tek celsede boşandık mahkemede gram duygum kalmamıştı gram üzülmedim hani her ayrılık üzerdi? doğru değilmiş..

Instagram'da karı kız bakmasa ben daha o enayilikle yürütürdüm fakat bakıp bunun normal olduğunu söyleyince, hadi o neyse dışarı gittiğinde tanıştığı kızı ekleyip arkadaş olmanın normal olduğunu empoze etmeye çalışınca = büyük kavga ve beni terk ediş... perde kapandı. Ona güvenmiyormuşum bu şekilde yaşayamazmış. Ben g*v*t mıyım deyince çok sinirlendi ve aniden beni sevmediğini fark etti. Tek kalemde sildi özür dileyeceğine... veda bile etmedi sektirip gitti. Kafamda veda eden biri de yok. Vurkaç yaptı resmen.
Bazı arkadaşlar abarttığımı söylüyor ama hiç kolay şeyler yaşamadım. Beni sevmediğini ailesini ve ailemi çağırıp söyledi. Nişan töreni gibi... düşündükçe çıldırıyorum. Bir yanım "ben bunu hak etmedim" diyerek dimdik durmak istiyor, diğer yanım sen işsizsin, hep alttan aldın, değersizsin, rezil ettin kendini, hayatın asla düzelmeyecek 975 yaşına geldin, ölsen yeridir diyor.... çok yalnızım. Çok aşağılandım ve hala özlüyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum, derimi soymak istiyorum, nasıl böyle birini özler insan, veda bile etmedi, şehir değiştirdi, çok mutlu... Çocuk bakmışım hep, çocuğum ergenliğe girdi de evi terk etti sanki.
Yahu nefret ediyorum kendime acımaktan, insan gibi konuşsa kabullenirdim, sanki onu aldattım ve bunu kimseye söyleyemiyor gibi davrandı. Herkese boş ver nedenini diyor, elalem arkamdan konuşuyor... aileler yüz göz oldu. Ben sadece dışarıda tanıştığı şeyyy kasa bir kadını Instagram'dan eklemesinin yanlış olduğunu söyledim. Koşarak gitti anasının evine ya koşarak.... ayrıca ben de eklesem asla kıskanmazmış çünkü bana güveni tammış. Bu soruyla bile rahatsız etmişim yaa ne demek kaslı yakışıklı birini ekleyemez miyim tabii ki eklerim bana güveniyormuş...

Ahhh ulan. Kanıma dokunuyor tavizlerim. Ben böyle adamı böcekten saymamalıyken nasıl özlerim? İçimde 2 kişi var sanki Allah'ım yardım et gebersin diğer ezik içimdeki... Ezelim böyle adamları ya biz neden ezilelim ya ...

ben senin hikayende durumu görüyorum aslında tam olarak manipülatif bir adam var

Öncelikle şunu söylemek isterim
Hiç kimse ama hiç kimse değişmez
Biz kadınların en büyük yanılgısı bu ne yazık ki
..zamanla değişir uyum sağlar vs vs diye düşünüyoruz ama gerçekler öyle olmuyor
Eşinizin karakter tipi bariz ortada ama yoğun duygularınız sebebiyle göremiyorsunuz bu da çok normal aslında..zaman herşeyin ilacı.
7 ay önce boşanmış biri olarak söyleyebilirim ki süreç içerisinde daha reel duygudan arınık görülebiliyor bu da bi taraftan çok can yakarken bir taraftan da ne kadar doğru bir karar verdim demenize neden oluyor.
Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza umarım atlatabilmişsinizdir.
Dün herkese boşan demeyin diye isyan eden bir kadın vardı umarım oda okumuştur konunuzu. Yani boşan dediklerimiz zaten er geç maalesef boşanıyor hatta erteledikçe daha çok canı yanıyor. Sadece aldatma, şiddet boşanma sebebi değil, sevgi ve saygının olmaması da bir sebeptir. Ya kimi kadınlar gibi özellikle de eski dönemin kadınları gibi görmezden gelip tke derdin evliliği yürütmek olacak ya da bu duruma son vermek. Haksız olduğu halde sizi kırıp gitmiş ama merak etmeyin ben hep şuna inanırım kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
Benim korkumda hep budur ilk tanıştığım adamla 3-5 sene sonra ki adamın çok farklı biri olması..
Ben insanların değiştiğine inanmam bu arada sadece rol yapar, uzatmaları oynarlar aslında çoğu kişi başında belli ediyor kendisini ama sizin ki profesyonel bir oyuncuymuş.

Çok üzüldüm size ve yaşamayan bilmez eminim . Bir insana daha kötülerini söyleyerek teselli vermek en nefret ettiğim şeydir ama insanlar çocuklu halleriyle aldatılıp aniden ortada kalıyorlar . İşleri , paraları olmadan . Aileleri de desteklemiyorlar ya da evlerinden gitsin üstlerine kalmasın diye baskı kuruyorlar . Herkesin derdi tabii ki kendine büyük ama bunları da düşünün . Otuzlu yaşların başında boşanmış bir kadınsınız . Sizden ayrılma şekli tabii ki çirkin ama neler neler duyuyoruz , okuyoruz . Yeniden hayat da kurulur , tekrar yuva da kurulur . İnanıyorsanız dua edin , Allah’ın size yardım edeceğini bilin ama bana bunu nasıl yapar kısmını artık bırakın . Yapmış işte geçmiş değişmez. Siz artık neler yapabilirsiniz onlara odaklanın.

Aradan baya zaman geçmiş ..Duygularınızı dökmek ifade etmek ve içinizi bosalmk size iyi gelecektir ..amma Lutfen hemen şuan kendinizi silkeleyin artık geçmiş geçti hayat benim ve bir seferlik yaşıyorum devam ediyor nice sürprizlerle deyip yolunuzua önünüze bakın ..fırsatları kaçırmayın.. şükredin devamlı bunu istemsiz de olsa devamlı yapın terapi gibi gelicektr ..ben neden bunu yaşadım böyle yaptım derseniz boğulur çıkamazsıniz dehlizlerden.Ders alın duygusal yapinizin farkına varmanız sizi olgunlasitirip aynı zamanda mantiginizla karar vermenize 9la ak sagliucaktir.
Yeniden aşık olup yeniden birliktelik yaşarsınız bunu gönülden isteyip arzulayip dua edin hayat istediğiniz şeyleri size verecektir .
Umud ve ümit dua ve tevekkül ile hayata Allah'a siginin pozitif olun ..Değilseniz bile öyle olduğunuza inandirin kendinize bakacaksınız öylede olmuşsunuz.. bazen buradan destek alın kaliteli kimseler var terapi gibi gelicektr

Aynı zamanda aynı duygularla aynı şeyleri yazmışiz bu tesadüf olamaz şaşırdım gerçekten Hemde iki hamişduamız olsun bu arkadaşımıza yazdiklarimiza

Eski esiniz kendisine hemen birini bulmaya calisacaktir evde hizmet edecek biri lazim diye. Uzulmeyin ve sakin takip etmeyin. Ortak arkadaslarinizi da silin. Bir sonraki iliskinizde daha sakin olmaya calisin. Bunu degistirmek zor tabi. Esinizin daha cok alttan alan taraf oldugunu dusunuyorum ki birden patlamis sonunda size olan sevgisi tukenmis. Siz de hayatiniz boyunca baska erkek tanimamissiniz o yuzden zor olabilir yeni ciddi bir iliski. Once kendi zihninizi rahatlatin.

Affetmek özgürleşmek
Affedin yolunuza bakın
Takip ederek onun size vermek istediği uzak işkenceyi kabullenip kendinize bunu yaşatmayın.

Amin teşekkür ederim. İnsan o kandırıldığı halini gerçek sandığından o halini bekliyor umutla. Oysa o hali bir maske.

Maalesef daha atlatamadım. İnşallah kurtulurum bu zararlı bağımlılıktan

Şu depresyonu atlatabilsem hareket edeceğim ama aksine kilo aldım, çirkinleştim, mahkemede "Iyyyy iyi ki boşandım" diyecektir çok acı halim.

doğru fakat beynim kabul etse bedenim yoruluyor bir bakıyorum sadece yatmışım
Neyi bekliyorum bilmiyorum sanki uyanmayı bekliyorum çok kötü hissediyorum.

daha çok başka işlerini halletsin diye birini bulur o. Temiz bi herif değildi zaten

Bu erkeklerin ilgisi bitince bir süre sonra bizi istememeye başlıyorlar sanki biz onlara bayılıyormuşuz gibi. Aslında dediğiniz gibi her şey çok açık oluyor da biz görmek istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…