Eşin ilgisizliği ,oyun bağımlılığı ve değişmesi!

wampie

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
154
46
Merhaba,
21 yaşındayım. Eşimle 6 senelik bir beraberliğin sonunda evlendik.Benden 5 yaş büyük.Birbirimize deli gibi aşık olarak evlendik.Tam anlamıyla deliler gibi...
Fakat bu aralar benim durumum hiç iyi değil çünkü eşimin değiştiğini düşünüyorum buna engel olamıyorum :'(

Önceleri çok duygusal ve romantik bir adamdı. Son 2 senedir sadece romantik idi (son derece azalmış olarak) Şimdi ise sıfır!
Akşam gelir saatlerce oyun oynar hatta gece yarılarına kadar.Benimle beraber yatağa girmez.Bu durumun çok abest olduğunu sonunda aklına sokabildiğim için artık beni uyutuyor ben uyuduktan sonra oyununa devam ediyor var mı böyle bişey ya
Oyun oynamasa bile sürekli birşeyler izlemek istiyor, film/dizi vs...izliyor da.
O ekran haftasonları bile sabah açılıyor gece 3-4 gibi kapanıyor.
Hatasını tamamen terslemiyor da, farkettiği an birşeyler yapmaya çalışıyor mesela 'gel birlikte izleyelim' gibi ya da yemeğe yardım edeyim gibi, ya da benimle birkaç ilgileniyor işte....Ama hepsi o kadar tekrar ekrana dönüyor.
kısaca düzeltmeye çalışsa bile bana o kadar yapmacık geliyor ki çünkü yine yine yine yapıyor.ve durumu benim abarttığımı söylüyor.

Bir de eskiden benimle saatlerce telefonda konuşan adam artık 3dk bile zorla konuşuyor. Soğuk konuşuyor yani yanımda iş arkadaşlarım var elemanlar var diyor.Onlar eskiden de vardı diyorum.Onlara kızdım telefonla konuşuyorlar diye ben de uzun konuşamam vs. diyor. Eskiden iş yeri farklıydı diyor. Ama iş yerinde müsait olsa ya da dışarda olsa bile durum aynı.
Benden utanıyor musun diyecek kadar üzüyor beni bu olay da. Cevap yine aynı :saçma saçma konuşma o nedemek vesaire...

Benimle saatlerce dışarda vakit geçiren adam evden dışarı çıkmak istemiyor, para gidiyor diyor. hava soğuk diyor. yorgunum diyor...En son arkadaşımda kalacağımı söyledim adam ''Tamam sen bilirsin''dedi sadece yaaa....
nasıl olsa daha rahat oyun oynayabilecek .

Ortada çok büyük bir sorun yok, fakat beni çok çok çok etkiliyor bu durumlar.Evde ne zaman yalnız kalsam ağlıyorum, sanki eski sevgilim ölmüş de bu adamla evlenmişim gibi eski halini düşünüp düşünüp ağlıyorum.Acaba kilo aldığım için mi böyle yapıyor diye bile düşünüyorum ama ona sıkıntımdan kilo aldım.ona kızdıkça yiyorum.......

Biliyorum onun dediği gibi ben abartıyorum . ama kızlar inanın artık hasta olacağım...Ne yapsa kafama takar hale geldim.
Millet neler yaşıyor saçmalama diyorum kendi kendime. Çünkü o da aynısını söylüyor. içkim mi var karıya kıza mı bakıyorum da bu kadar üzülüyorsun abartıyorsun diyor.
Lütfen bana birşey söyleyin. Abartıyorsun o haklı, deyin. bir yöntem yol gösterin ki artık ağlamak istemiyorum.

Ben ilgi manyağıyım belki ama o da ilgi göstermeye bayılırdı, benimle ilgilenen şefkatle seven deli gibi aşık olan yanını sevdim zaten, ben baştan beri böyle olsa ilgimi dahi çekmezdi ki...değişmek zorunda mıyız

Yıllar sonra gelen edit:

Yıllar önce yazmışım bunu... içim acıdı okurken. Şimdi o bilgisayar bağımlısı, ilgisiz eşin bana saygı ve sevgisi de kalmadı. İstemiyor beni terk etti... önceliği belli olana şans vermeyin zira zaten gözü o ortamdaki kadınlarda da oluyor. Olan yaşam enerjinize, kendinize olan saygınıza oluyor.... her şey bitti. Çok üzgünüm 2013'te bu konuyu yazan kendim. Seni seviyorum, inşallah her şey güzel olur senin için.

Edit 2 :
Olayın oyundan ibaret olduğunu sanan arkadaşlar için...
Instagram'da karı kız bakmasa ben daha o enayilikle yürütürdüm fakat bakıp bunun normal olduğunu söyleyince, hadi o neyse dışarı gittiğinde tanıştığı kızı ekleyip arkadaş olmanın normal olduğunu empoze etmeye çalışınca = büyük kavga ve beni terk ediş... perde kapandı. Ona güvenmiyormuşum bu şekilde yaşayamazmış. Ben g*v*t mıyım deyince çok sinirlendi ve aniden beni sevmediğini fark etti. Tek kalemde sildi özür dileyeceğine... veda bile etmedi sektirip gitti. Kafamda veda eden biri de yok. Vurkaç yaptı resmen.

Bazı arkadaşlar abarttığımı söylüyor ama hiç kolay şeyler yaşamadım. Beni sevmediğini ailesini ve ailemi çağırıp söyledi. Nişan töreni gibi... düşündükçe çıldırıyorum. Bir yanım "ben bunu hak etmedim" diyerek dimdik durmak istiyor, diğer yanım sen işsizsin, hep alttan aldın, değersizsin, rezil ettin kendini, hayatın asla düzelmeyecek 975 yaşına geldin, ölsen yeridir diyor.... çok yalnızım. Çok aşağılandım ve hala özlüyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum, derimi soymak istiyorum, nasıl böyle birini özler insan, veda bile etmedi, şehir değiştirdi, çok mutlu... Çocuk bakmışım hep, çocuğum ergenliğe girdi de evi terk etti sanki.

Yahu nefret ediyorum kendime acımaktan, insan gibi konuşsa kabullenirdim, sanki onu aldattım ve bunu kimseye söyleyemiyor gibi davrandı. Herkese boş ver nedenini diyor, elalem arkamdan konuşuyor... aileler yüz göz oldu. Ben sadece dışarıda tanıştığı şeyyy kasa bir kadını Instagram'dan eklemesinin yanlış olduğunu söyledim. Koşarak gitti anasının evine ya koşarak.... ayrıca ben de eklesem asla kıskanmazmış çünkü bana güveni tammış. Bu soruyla bile rahatsız etmişim yaa ne demek kaslı yakışıklı birini ekleyemez miyim tabii ki eklerim bana güveniyormuş...

Ahhh ulan. Kanıma dokunuyor tavizlerim. Ben böyle adamı böcekten saymamalıyken nasıl özlerim? İçimde 2 kişi var sanki Allah'ım yardım et gebersin diğer ezik içimdeki... Ezelim böyle adamları ya biz neden ezilelim ya .

Kusura bakmayın agresif yazdım.

Son düzenleme:
Ne yaparsam eski haline döner...Eski halini o kadar özledim ki
Ne yaptım da böyle oldu...

Canım bnm eşimde cok sever oyun oynamayı ama bn kavga edeimfazla otnadığından sonra oyunu bırakmak zOrunda kalır

Senî çok ii oluyorum bir ara bzimkiyle bnde çok kavga ediyordum baEnde hala ediyoeum baEn de çok kırıcı oluyo cnm artık alıştım ya beraber oynuyorz yada bnde başka bişeylerle oyalanıyorum yoksa kavga eedicez

Benimki çok sinirleniyor aşırı tepki gösteriyor olan bana oluyor ağlıyorum...
o yüzden çok çaresizim

bence sen ona ceza ver. o senden ılgı bekledıgınde ılgılenme. kendıne de ugras bul ustune dusme umursamıyomus gıbı yap. sen ona aynısını yapınca hatasını anlayacaktır :)

bence sen ona ceza ver. o senden ılgı bekledıgınde ılgılenme. kendıne de ugras bul ustune dusme umursamıyomus gıbı yap. sen ona aynısını yapınca hatasını anlayacaktır :)

farketmiyor ki,
geçen arkadaşımla buluşmuştum. Kalacağımdan değil, sırf ilgilenmiyo gibi görünüp denemek için ben burda kalacağım yatıya, dedim.''Tamam sen bilirsin '' dedi...yani onunla uğraşmazsam işine geliyor daha güzel odaklanıp oyun oynuyor.
bi de gerçekten ilgilenmeyip de bunun zoruna gitmesini sağladığım zamanlarda ''Bi de bana diyordun sen de aynısın işte '' diye cümleler kurup sinirimi yine yine yine bozuyor...... çünkü kurduğu cümle üzüldüğü için değil, bak böyle durumlar normalmiş sen de yapıyosun demek maksadıyla söylüyor. :/

Senî çok ii oluyorum bir ara bzimkiyle bnde çok kavga ediyordum baEnde hala ediyoeum baEn de çok kırıcı oluyo cnm artık alıştım ya beraber oynuyorz yada bnde başka bişeylerle oyalanıyorum yoksa kavga eedicez

en başlarda oynasın saygı duyuyorum diyordum. oyalanıyordum da adam benimle uyumaya bile gelmiyor yaa...

Bu arada aramızda cinsel olarak bir soğukluk yok, bu da çok ilginç...o da olsa her şey kopardı galiba.çünkü karı kocalık tam anlamıyla bitmiş demektir

Ama birlikte uyumuyoruz ya ben uyuyorum 12gibi, o uyuyo gece 3 gibi, bir adam gelip yatıyo yanıma bakıyorum kocammış....önce irkilrdim alıştım. ne kötü bir durum bence

hımm zor bır durum arkadasım ya bende suan nısanlıyım ılgı alaka super böyle seyler yasamaktanda korkuyorum acıkcası evlenınce.valla ben cıngar cıkarır kuserım bır egıl ıkı degıl bu ne:) derım. en ıyısı sen ona sarma bu aralar. kendınede ugrasacak bıseyler bul. bıraz uzaklas.
yada sen onun ılgısını cek suslen puslen mesela sonra da ılgısız davran:)

evlenmeden önce PRENSEStim ...inşallah sen aynılarını yaşamazsın.

Süslenip püslensem ilgisi çekiliyor ama bir kaç sırnaşma bir kaç iltifat hooppp oyuna devam...e haliyle insan yine kötü hissediyor.

Yok galiba benim bu derdimin çözümü.kim ne dese bi cevabım oluyor. demek ki kaderimce bu adamı böyle çekmekle cezalandırılmışım. :'(

hele ki reglim yaklaşırken o kadar kafama takıyorum o kadar farklı şeyler düşünüyorum ki, anlatsam psikiyatristlik dersiniz.

ozaman son care arkadasım pcden oynuyosa o oyunu sılıyosun sonrada anlamazdan gelıyosun:) cok kızdım hee

ozaman son care arkadasım pcden oynuyosa o oyunu sılıyosun sonrada anlamazdan gelıyosun:) cok kızdım hee

bilmiyorum kızınca çok fazla tepki veriyor ve öyle birşey yapsam acaip tepkiler verir. ben daha çok üzülürüm.
bi de diyelim işe yaradı, ama adam bilgisayarcı, her türlü oyun anında yüklenir...

bilmiyorum kızınca çok fazla tepki veriyor ve öyle birşey yapsam acaip tepkiler verir. ben daha çok üzülürüm.
bi de diyelim işe yaradı, ama adam bilgisayarcı, her türlü oyun anında yüklenir...

sende tam adamına denk gelmıssın valla :)bence cok kızmıcaksa sıl o oyunu sonrada sırınlık yap benımle ılgılen dıye yaptım de sırnas :)
ya ınsan nasıl sıkılmaz ya sureklı oyundan?bece kendını de fazla suclama esınde de sorun var takmıs oyunlarına

akşam 7de gelip 1saat dizi izleyip, 8de oynamaya başlayıp gece 4 de kapadığını bilirim.
gözleri bile bozuluyo giderek. gözlüğe başladı. sen düşün artk

oynadığı oyunda karakter öldürüyorsun falan, rüyasında bile sürekli birilerini öldürüyor artk. Hatta bi kere bağırarak uyandı, korkudan öldüm ya, Oyundan oluyor diyorum hiç alakası yok diyor.

Sadece cicim aylariniz bitmis tatlim. Sen de hosgeldin rutin evlilik hayatina. Ne saniyordun evlenince bir ömür ayni ilgiyi mi bekliyordun? Erkek milleti bu kizim sahip olduktan bir süre sonra dogal ortamlarina dönüyorlar takma. O eski ilgiyi romantikligi diygusalligi bekledigin sürece mutsuh olursun cünkü o sekilde bir daha olmayacak. Ben 25 yasindayim 6 yillik evliyim. Hayatin gercegi bu yüzlesip kabullenirsen daha cabuk yeni hayata adapte olursun.

Son düzenleme:

Yemin ederim sanki benle kocamı anlattın. Anca oyun oynuyor beni uyutuyor gidiyor tv izliyo yatağa bağlayamıyorum kocamı, ama sebebi bizim mesai saatlerimizin uyuşmaması ben 07:30 - 17:00 , oda 13:00- 22:00 yani uykum geldiğinde o daha yeni gelmiş oluyor ne yapacaz bilmiyorum.

oynadığı oyunda karakter öldürüyorsun falan, rüyasında bile sürekli birilerini öldürüyor artk. Hatta bi kere bağırarak uyandı, korkudan öldüm ya, Oyundan oluyor diyorum hiç alakası yok diyor.

Metin2 mi oynuyor? Kardeşim bir ara bağımlısıydı, aslında hafif kalır aşıktı resmen oyuna, yemek yemeye gelmek istemiyordu o derece..

bu çok gaddarca birşey ama ben kabullenemiyorum. ve o da kabul etmiyor. o kabul etse, dese ki cicim ayları bitti ondan böyleyim, ben de kabul ederdim...sürekli sorunu kendimde arıyorum

ben okuyorum o çalışıyo aslında yaklaşık aynı zamanlarda evdeyiz . ama gene aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…