Eşin ilgisizliği ,oyun bağımlılığı ve değişmesi!

Ben en çok onu sevmişim. Kendimden daha çok. Şimdi kendimi sevmeye çalışıyorum. Bir de hazmedebilsem...
Allah her şeyin hayırlısını vermiş, iyi ki ortada çocuk yok ve bu sayede kendi hayatınızı sil baştan kurabilirsiniz. Lütfen ne yapıp edip iş hayatına başlayın ve bir daha asla onunla iletişime geçmeyin. Sevmiyor sizi ve zaten onun sevgi kırıntısına da ihtiyacınız yok. 10 sene evlilikte hiçbir zaman yanınızda olmamış, anca manipüle etmiş. Kendinize değer verip güzel bir hayat kurarsınız inşallah. Numarasını silin engelleyin neyi kaldıysa atın gitsin. Ailenize de söyleyin silsinler iletişim kurmasınlar. Avukatınıza vekaleti verin bu boşanma işini sadece o halletsin ve sadece o muhatap olsun.

Sizin toyluğunuzdan, gençliğinizden faydalanıp evlenmiş. Kendi de gençmiş. O yüzden burada kaç kere söyledik insanlara çok gençken evlenmek hata oluyor çoğu zaman diye.
Bakın yaşamadıklarını size yansıtmış sizi ayak bağı olarak görmüş. Gençlik zamanı bir çeşit hevesmiş ve sonrasında sönmüş gitmiş.
Yolunuz açık olsun bundan sonra mutluluğu yakalarsınız umarım. Çok fazla bile sabretmişsiniz. Bu sabrın mükafatını görmeniz dileğiyle.

Ne yaparsam eski haline döner...Eski halini o kadar özledim ki
Ne yaptım da böyle oldu...
Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak sevgili kendim. Offf çok safsın be. Ne olurdu merhametin az olsaydı, bak hayatına şimdi... Her şey için geç kaldın belki de Seni seviyorum ama bugün seni çok eleştiresim var... bakma bana seni en çok seveceğim artık. Sana haksızlık yapıyorum. Küçük ben... seni en çok sevmeyi öğreniyorum beni anla ve şefkatli ol.

Esiniz çok suçlu, hatalı olabilir evet ama 10 yılı böyle bir adamla geçirerek sizde bugünlere davetiye çıkarmışsınız.
Bu konudan sonra her şey daha kötü olmuş ama siz boşanmak isteyen taraf bile olmamışsınız, böyle bir kocanın lafıyla evde durup çalışmamışsınız.
Bunların tek suçlusu eşiniz değil üzgünüm.

Kurban rolünden kurtulup, kendinize yeni bir yol çizeceksiniz. Otuzlu yaşların başındasıniz daha, hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz.
Bundan sonra kendinize değer verirsiniz umarım.

Avukat vs tutmadım bile. Sadece bekliyorum. Sanki beni vurdu, yerde yatıyorum ve kan kaybederken iyileşiyorum gibi bir şey yapmadan bekliyorum. 1 fotoğrafı yırtabildim, ağlamaktan geberecektim. Tek desteğim ailemin hayatta ve yanımda olması. Onlarda kalıyorum. Arada eve gidip, eski günlerden böyle olacağı belli olduğuna kendimi ikna etmeye, bunu hazmetmeye çalışıyorum.

Insallah bundan sonra hersey sizin icin cok güzel olur ❤

O benden büyük. Yaş aldıkça olgunlaşır sandım. İlk sevgilimdi, en azından tanıdık, bildik bir nefes ve o potansiyeli gördüm sonuçta deyip yıllarca verimsiz bir araziyi sulayıp, solan çiçeklerime ağlamışım. Ama hala kabullenemiyorum kendime çok kızıyorum. Yani şimdi dönse dese ben aklımı başıma aldım. Affetmekten korkuyorum çünkü kendime saygım bitti artık... bir daha kendimi saymam imkansız olur. Mantıklı olmalıyım. Allah duygularımı köreltsin inşallah çok mal duygularım :/

En önemlisi de bu kendizi en çok sevin ayrılacak mısınız?

Ayy bunun normali benim onu terk etmemdi ama kıyamadım hep... ne zaman ima etsem üzerime düştü, vazgeçirdi ve çok sevdiğine dair yeminler etti. Daha 5 ay önce ben dedim, bana zaman ver iş bulayım diye... ne özürler ne sözler verip vazgeçirdi. Şimdi neden böyle yaptın ben istemediğimde tamam deseydin iş bulsaydım, saygılı bir şekilde bitseydi diyorum... ne fark eder şimdi de ara bul iş, anan baban yanında diyor.... kafayı yemelik. Sabır testi gibi adeta bir çocuk
aileleri yüzgöz ederek bitirdi. Ne gerek vardı ki buna... Olgun bir yolu vardı bunun. Benimle muhatap bile olmadı, babamla bitirdi her şeyi. Şaka gibi.

İnsan bunu köpeğe yapmaz diyorum. Köpek ısırırsa yaparım diyor. Ben bu kadar ne yaptım diyorum, bir şey hissetmiyorum diyor. Bu nasıl açıklama? Neden aklı başında bir yolu yok bunun? Hala hazmedemiyorum
Deli gibi... acaba düzelir mi, bilmiyorum
Korkuyorum değersiz hisseden ona bağımlı yanımdan

Şuan 31 yaşındasınız yani değil mi ayrılalı ne kadar oldu bu konuyu açtıktan ne kadar sonra ayrıldı

En önemlisi de bu kendizi en çok sevin ayrılacak mısınız?
Ayrılmak zorundayım. Beni asla istemiyor. Bana neden sormadın bu kararını diyorum, ben istemiyorum ki napacaksın kendi kendine evli mi duracaksın diyor...
hiç bu kadar değersiz ve yok sayılmış hissetmemiştim. O çok mutlu şu an.

Şuan 31 yaşındasınız yani değil mi ayrılalı ne kadar oldu bu konuyu açtıktan ne kadar sonra ayrıldı
10 sene sonra bitirdi. Yıllarca sevmiyorsun dediğimde alttan alıp birkaç gün iyi olduk. O sevgi kırıntılarını bağlılık sandım. Meğer bağımlıymışım. Bu defa kendi sevmediğini söyledi ve gitti. Muhatap bile olmadı. İnsan bunu ne bileyim, yoldan geçene bile yapmaz. Kendine kahve getiren garson kız, oyundaki yayıncı kız, kulüpteki kadın bile benden çok değerli. .. hazmedemiyorum
Ne yapmalıyım bilmiyorum.

O ayrılma kararı verdiyse anlaşmalı ayrılın evlilik başladığı gibi maalesef bitebiliyor da hayat onun etrafında dönmüyor kendinizi lütfen harap etmeyin ve en çok kendinizi sevin siz kendinizi en çok sevseydiniz bu kadar hırpalanmazdiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum yok ise önünüze bakın yaşın genç belki yine aşık olacaksınız hayat sizden vazgeçen bir insan için üzülmeye değmez aileniz yaninizda bunun kıymetini bilin. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Bence herşeyi bukadar dramatize etmeye gerek yok.
Seviyordu artık sevmiyor bitti.
Yoluna bakıp yeni hayat kurmaya bak.
Herkes herkesten soğuyabilir.

Kendinizi üzmekten başka bir şey yapmazsınız ama değmez bilin

Çocuk olmaması çok büyük bir şans sizin için, çalışma hayatına biran önce atılmanız gerekiyor, en verimli yaşlardasınızyaşlardasınız. Hayatınızı yeniden inşaa edebilirsiniz.
sanki cenazem var da yas tutuyorum. Yalandan gülüp eğlenmelerim var arada... iş için önce aklım başıma gelmeli. Sanki deliriyorum. Hayat dondu gibi. Bilmiyorum çok üzülemiyorum da. Yani soğutan çok davranışı da oldu. Tek artısı bu bana.
İş için yıllarca çalışmayan biri nereden başlar bilmiyorum. Ailemin yanında kalmak nereye kadar. 2 ay olmadı gideli ama sanki dün gibi. Kaç ay sürer benim kabullenmem? Hala atamıyorum fotoğraflarını falan. Her gün stalklıyorum. Zamanımı boşa harcıyorum
Stalklasam ne olacak ki saatlerce bakıyorum bir neden arıyorum. Yok yok yok

Okurken hem sizi çok iyi anladım hemde çok kızdım size. 10 sene böyle bir adama verilmez kuzum.

Bence herşeyi bukadar dramatize etmeye gerek yok.
Seviyordu artık sevmiyor bitti.
Yoluna bakıp yeni hayat kurmaya bak.
Herkes herkesten soğuyabilir.
Kurban psikolojisine çok giriyorum. Kabullenemediğimden hepsi... ilk sevgilimdi. Hani bitmesini anlarım o saygısızlık ve yok sayılmak... onu yapmasa, ailesini başka şehirden getirip onların önünde babama bitti demese... bir kere benimle konuşup söylese böyle olmazdı. Ama beni tanıyor resmen travma yaşatmak istedi. Ben de ona çok bayılmıyordum son zamanlarda ve saygılı şekilde bitirme konuşması yaptığımda yalvardı. 3 ay sürmedi bunu yaptı. Depresyondaydım, düzelmiştim. Düzelmemle bile dalga geçti. Ailesi de kendine arka çıktı. Çok aşağılandım, çok öfkeliyim.
Yoksa elbette insan insandan soğur.

Kendinizi üzmekten başka bir şey yapmazsınız ama değmez bilin
Ya kötü bir dönemden geçiyorsa, yanında olmam gerekse... ama kendimden vazgeçmek demek bu yıllarca yaptığım şey. Yapmamalıyım bunu. Kabullensem çözülecek bu iş ama 2 ay olmadı belki daha fazla zaman gerek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…