Eşin ilgisizliği ,oyun bağımlılığı ve değişmesi!

Kafasını duvarlara çok vururda iş işten geçer
Sadece 2. Eşinin yapacaklarını izle

yahu gebersin sende adam oyundan kafasını kaldırmamış senin kötü gününü düşünmemiş saf mısınız nesiniz insan kendini bu kadar yok sayar mı yahu

Bu erkeklerin ilgisi bitince bir süre sonra bizi istememeye başlıyorlar sanki biz onlara bayılıyormuşuz gibi. Aslında dediğiniz gibi her şey çok açık oluyor da biz görmek istemiyoruz
Evet. Tamamen kördüm... o kadar kördüm ki şimdi bile puslu görüyorum. Ama iyileşiyorum inşallah

yahu gebersin sende adam oyundan kafasını kaldırmamış senin kötü gününü düşünmemiş saf mısınız nesiniz insan kendini bu kadar yok sayar mı yahu
Bacım, tam bu moda girdiğinde dünyanın en iyi insanı olduğunu düşün. Hatta kendini bile suçlatıyor. Çok kötü çok. Patolojik manipülatif. İçindeyken anlamak istemediğim her şey öz saygımı azalttı zaten. Yok saydım kendimi. Kıyaslayacağım kimse de olmayınca çok güzel kullandı.

20 yaşındayken, kendisinden 5 yaş küçük, lise 1-2'okuyan öğrenciyle sevgili olmaya kalkan adamdan hayır geleceğini sanmıyorum.

aşık olunca insan gözündeki çapağı bile inci görür bunu anlıyorum ama artık geçmişi deşmeyip önünüze bakma zamanı bırakın kendi hayatınıza odaklanın

10 yıl geçmiş nasıl hala dinmedi öfkeniz hep onun yasini mi tuttunuz yani ? Çoktan yeni aşklara yelken açmalıydiniz yazık olmuş çiçek gibi gençliğine;(
Adam yeni terk etmis anladim ben. Bu dert 10 senedir var

10 yıl geçti hala mı bu duygular içindesin gerçektenyoksa yeni mi ayrıldınız anlamadım yabu adam için değmez zararın neresinden dönsen kardır.taviz tavizi doğurur kesinlikle böyle bir ilişkiden çıkmıştım çok taviz verdiğim ilişkinin bitmesinden çok tavizlerime üzülmüştüm resmen.o ilişkiden sonra hiç aynı hataları yapmadım tecrübe oldu bana.sizede biraz ağır bir tecrübe olmuş kendinizi paralamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…