esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görücü usulu denilen olan sizinkinden çok çok farklı ki... Aileler birbirlerine uygun oluyor çoğunlukla... Denklik söz konusu oluyor.
Tanıyan tanıdığına öneriyor.
Sizin ki çok ama çok farklı bi olay....
Tamamen bir belirsizlik hiçlik var.
cok isteyen olmustu beni gencligimde ama hic bakmamistim. bu ilkinden sonrada cok oldu ama ilgilenmedim. sonrada böyle oldu

ben olani söylüyorum merhamet sende olsaydi dalga gecmezdin sadece bekle ve gör haksizlik ettin bana allah büyüktür
Tam bir ruh hastasısın. Yazdıkların mide bulandırıcı.. Hamile kadına salakça bir konuda bedelini bebeğinle öde diyebilecek kadar büyük bir beyinsizsin.. Erkek olduğundan adım kadar eminim. Kadın kadına böyle beddua edemez.. Psikopat mal..

Boşanma süreci için delil toplayın. Hornet hesabının fotoğraflarını, internet geçmişinin fotoğraflarını çekin. Ayrıca yeni evlendiğiniz için boşanmanız hoş karşılanmaz ne demek gay biriyle nasıl evde kalacaksın ulan bu herif zaten senle neden evlendi onu hiç anlamadım. Şiddet görüyorsan darp raporu almayı da sakın unutma ihmal etme. Tüm delillerle birlikte tek celsede biter.
maile gelen mailin fotosunu cektim ekran kqydi onun üyeligi yaziyo nickiymis ilk basta ne oldugunu bile anlamadim googleden bakinca anladim

merhaba kizlar daha önce kötü es ile ilgili actigim konuyu bulamadigim icin yeni konu actim.

suan hicbirsey hissetmiyorum. konusmaya ihtiyacim var ama hickimsem yok. güvenebilecegimde hickimsem yok.

yeni evlendim sadece 10 gün kadar aile yaninda yasadiktan sonra es baska ülkeye geri gitti.

cok sorunlari var ve piskolojisi kesinlikle bozuk. halusinasyonlar falanda görüyo cok fazla sey var anlatmaya bile deymez.

cevresinden arkadaslarindan tanidiklarindan duymustum söylemislerdi bitane gay yani erkek aslinda ama kadin gibi giyinip pasif olarak birlikte oluyor erkeklerle. o kisiyi es kisisi yaninda cok yere götürüyormus ve bikac kisiden esin gay oldugunu duymustum.

ama hic ihtimal vermemistim.

agzindan cikan her lafin hatta her harfin yalan oldugu birisidir kendisi.

bana o kadar uzaktan bile o kadar stres yapiyorki artik neredeyse hic uyuyamiyorum.

birkactane mail adresini buldum bana gönderdigi maillerden onun hakkinda ne bulduysam arastirdim sifreler denedim ve birtane mail adresine girdim.

bicok sosyal medyasinida karistirdim
maillerinide tek tek aradim kastistirdim.

hickimsenin hicbirseyine dokunmayan biriyken beni bu hale getirdi ve maillerini karistirdim

hornet diye bise gördüm ne oldugunu anlamadim iceriginde reklam gibi birseyler vardi.

google e yazdim nedir diye dünyada gay lerin kullandigi bir siteymis.

ilk basta anlamadim ama bunun üyeligi varmis orda o basta yazan da nickiymis brn anlamamisim ilk basta. nicki tam sölemiyorum ama "aktif" yaziyor yasi ve sehri yaziyor öle nick yapmis kendisine.

ve o cevresindekilerin dediklerinin dogru olduguna ve onun aktif bir gay olduguna emin oldum 1 saat kadar önce. anca kendime geldim ve algilayabildim, ne yapacagimi bilemedim buradaki arkadaslarima yazmak istedim

ona karsi hicbirsey hissetmiyorum.
ilk baslarda iyi bir insan sandim evlendim sonra gercek yüzünü yavas yavas göstermeye basladi dayak siddet küfür yalan ve simdide bu gay olmasi

benim escinsellere karsi bi düsmanligim yok arkadasda olabilirdim belki yani normal kiz arkadas gibi arkadas. ama böyle biriyle evli olmak......

daha önce cevremden duymustum hatta böyle biriyle arkadas ortaminda görüsmüstüm tabi erkek saniyordum ben sonradan bana itiraf etti gay oldugunu kadin kiligina girdigini falan. baska erkekler varmis evliymis cocuklari dahi varmis kimse bilmiyormus ama böyle kadin gibi giyinen erkeklerle iliski yasiyorlarmis.

birgün kendi basima gelecegi aklimin ucundan dahi gecmemisti.

bakimli olmasi vücudunun iyi olmasi ve kadin gibi benimle tartismasi tuhafima gidiyordu cünkü ailemde cevremde ben böyle erkek görmedim hic kadin haksiz dahi olsa erkek alttan alir iyi konusurdu ben hakli olmama ragmen tartistiyordu benimle. birkac özel birsey daha var ama burdan yazmam belki dogru olmaz o yüzden yazmiyorum.

yeni evlendim daha birlikte bile yasamadik 2 hafta haricinde. böyle birini hic tanimamis olmak isterdim. evli oldugumu hissettirmedi bana zaten hic. hep kendi halinde telefonda vidyo film oyun hatta para bile harciyomus oyunlara onuda ögrendim gece

ne yapacagimi bilmiyorum. onunla birlikte ayni evde yasamak istemiyorum bana dokunmasini dahi istemiyorum. hastalik falan vardir diye bile korkmaya basladim bana birsey bulastirdimi acaba diye korkuyorum. yüzügü zaten o gittikten sonra takmadim bile icimden gelmedi bana hep kötü davrandigi icin.

yeni evlenildigi icin hemen bosanmak kötü karsilanir. ne yapicam ben ? aileye nasi söylicem ? ne yapicam ?

basina böle bir olay gelen varmi veya cevresinde duydugu ? onlar ne yaptilar nasil basettiler bu durumla ?

nolur beni daha fazla üzmeden akil verin yardim edin hicirsey hissedemiyorum artik ne mutluluk ne hüzün ne sevinc hicbir duygu yok.

sadece güvenebilecegim bir insana ihtiyacim var ama o da yok ailedede yok cevremdede yok ailede yavancidir bana.

cok uzun oldu hakkinizi helal edin buraya kadar okuyan varsa yorum yazin.
Bence zaman gecirmeden kendini daha cok yipratmadan hemen bosanmalisin. Bu konu uzadikca sen uzuleceksin. Beklersen bu zamanaa kadar neden bekledin diyecekler.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Doğmamış bir bebeğe nasıl bu sözleri söyleyebiliyorsunuz. Bu ne biçim bir üslup. Siz çok kötü birisiniz.

evet sma insan nasil taniyacsk ?bi insanla ayni evde yasamadan taniyamazsin. ömür gecirsen bile tanimayanlar. var cevrede görüyorum
az buçuk bir fikrin olur ama iyi bir gözlem yaparsın
Zaten tamamen baştan sona tanıman gerekmiyor.
Biraz tanır öyle evlilik düşünürsünüz
Siz hiç tanımadan bilmeden kumar oynamışsınız.

Geçmişi değiştiremeyeceğinize göre şu anda ne yapabilirsiniz ona odaklanın.

Bence ilk olarak sağlık kontrolünden geçin.

Sonrada kanıtlarla beraber bir avukata gidin.

İstediği kadar yalan söylesin inkar etsin önemli değil. Gerçeğe mahkeme karar verecek.

Siz yeter ki düzgün bir şekilde kanıtlarınızı toplayın. Oturup anlaşmalı falan boşanmanıza ikna etmenize gerek yok, zaten bu tip durumlar için yasada özel hükümler konulmuş bu konudaki önceki mesajlarımı okursunuz. Bu tip olaylar düşünülenden daha sık yaşanıyor, insanların dolandırma yeteneğini küçümsememek lazım.
tesekkür ederim biraz bilgi sahibi yada tecrübe sahibi oldugun anlasiliyor tesekkür ederim grcekten. yasalar her ülkede farkli. avukata soracagim

zaten ailenin evindeydik. bana sifdet uyguladi ailenin evindeki esyalara zarar vericekti zor durdurdum. kendim sustum korktum aileme bise yapcak diye korktum ailem üzülcek diye korktum. brn böle bir hayat istemiyorum. katlanamiyorum. kac kere kendime zarar verdim sinir krizi gecirdim cok zor dayaniyorum insani gercekten delirtiyor
Asıl bu durumu saklayıp, sırf “boşandı” dedirtmemek için susup oturursanız sonra aileniz çok üzülecek.
Vakit kaybetmeden paylaşın ailenizle ve ayrılın bu adamdan.

yoo resmi nikahı önemli bulmayanlar da var.

Konu sahibi için demiyorum ama çocuk doğacaksa hem anne hem baba üzerine yazılıyor zaten düşünüp uzun seneler beraber yaşayıp hiç nikah yapmayan çiftlerde var.
evet öyle ama yinede imam nikahi olmali. cocuk ben kendi üstüme yazdiracaktim olsaydi. ama istese ikimizinde üstüne olurdu bi yolunu bulunurdu o önemli degil. resmi nikah hep risk simdi basima gelen olay gibi. resmi olmasaydi rahat olurdum görüsmezfim onunla biterdi

Ohaaaaa....
Size inanmıyorum ya...
Ne kadar kötü bir insansınız siz....
Tüylerim diken diken oldu....

Yahu doğruyu diyorsan diyorsun anladık.

Bu nedir ya sürekli beddua beddua.... İnan bedduanın tutmayacağını haksız yere ettiğin için belki senin yasayacağını herkes biliyor.

Demek ki sen bu kdr kötü kalbin ile bu kadr kötülüğü yaşadın. Şaşırmıyorum.

Üzülmüştüm sana ama üzülmüyorum artık. Acıyorum. Çok yazık.

Bir kere şöyle bir düşün ya o günahsız bebek sana ne yaptı??? Ne alaka senin gay kocanla?!!!!!
Ne alaka senin hasta zihnin ile?!!!

Yaşattığını yaşamadan ölmez insan dedin ya.... O zaman sen yaşayacaksın bu dediklerini sana diyecekler çok canın yanacak!!

Ve senin bu kötü kalp ile daha çok canın yanar.!!!

Bence arkadasın helalliğini al..
Yoksa sen çoooook daha acı çekersin.!!
bence o helallik almali.canimi yakti diyorum ve haketti. nasilsa zaman gösterir ne olacagini en gec öbür dünyada herkez herseyi ögrencek nasilsa benim vicdanim rahat. haksizlik edenlerin kalbi kötü anlamadan dinlemeden yargilayan damgalayanin kalbi kötüdür.

Ağzınız hep negatif.. Bu nedenle biraz zor huzur bulursunuz.
Burada dert anlatırken bile ah alabilme kabiliyetine sahipsiniz hemde günahsız bir bebekten ve hamile bir kadından..
Kimse uğraşsa başaramaz valla... Helal(!)
ahin sesini allah duyar yerinede ulasir merak etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X