esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin gay olması çok geçerli bir boşanma sebebi değil mi? Sizi paravan olarak kullanmış siz neden utanıyorsunuz aileye nasıl söyleyeceğim diye. Eşim gay diyeceksiniz kanıt da bulmuşsunuz. Gay olmak ayıp değil ama insanları kandırmak ayıp.

annem biliyo bi kismini. onun bagirdigini duymuslar yeni ögrendim bende. birlikteyken ayni evdecok bagiriyor cagiriyor tuhaf tuhaf hareketler yapiyor. ama sonradan düsündüm onuda bilerek yapmis hep. aile özellikle duysunda beni kötü bilsin diye. bide morluklarin hepsini saklayamadin göründü. ama bise demiyolar bilmiyorum

Gercegi büyük ihtimal 27 ne demek? Yahu evlilik cüzdanın yok mu? Evli misin degil misin? Cuzdan nerede? Tanimadigin adamla evlisin yaşın 34.
Evliysen git bi avukata boşanma davani aç. Burda zaman kaybetme.

Giyin ve bir avukattan yardim iste hadi şimdi. Güzelce anlat. Hadi.

benim ailede düzgün aile degil sevildigimi deger gördügümühic hissetmedim. hep üzüldüm ailedede. evlenirsem belki kurtulurum dedim dahada kötü oldu.

kardeslerime anlatma desem dinlemezler. esleri yaöniz birakmaz kadinlarda gelir hic yalniz konusamayiz. konussakda harfiyen söylerler eslerine. yani benim kardeslerim cok sadiktir eslerine öyle bi davranirlarki yani herkez özenir. esleri yanlarinda yokken bile onlarin istedigi gibi yaparlar tüm ev islerini yaparlar para kazanip kadina verirler kadinlar sadece mutlu mutlu yasar.

Darp raporu almadin mi? Hala morluk varsa git bi devlet hastanesine ve al

ailemin maddi durumu iyi cok sükür. benim kendimin hicbiseyim kalmadi tüm calisip biriktirdiklerimi o aldi. kendim egitim görüyorum bitmek üzere bu kafayla nasil caliscam son sinava bilmiyorum cok üzüyor. ondan sonra calisabilirim anca. yani hicbiseIm ok benim orda burda kaliyorum cok kötü

normal bir tanidik veya arkadas olsa gay olmasini umursamam. karakteri iyiyse normal arkadas kalirdim ama evlendigim erkegin erkek olmasini isterdim. yasim iyce gecmeden bir cocugum olsun isterdim.

onun gmailinden o site üyeliginin ekran kaydini aldim ama onada bi yalan uydururki kimse inanmaz bana

neden inanmasın kimse inanmasa mahkeme inanır ki o da yeter ayrıca kaç yaşında kadınsın sözünün kıymeti olur eminim ki

Gercegi büyük ihtimal 27 ne demek? Yahu evlilik cüzdanın yok mu? Evli misin degil misin? Cuzdan nerede? Tanimadigin adamla evlisin yaşın 34.
Evliysen git bi avukata boşanma davani aç. Burda zaman kaybetme.
evlenince belge verdiler a4 kagidi o aldi. bakmak icin elime aldigimda kavga ciksrtti durduk yere bagirdi cagirdi yirtti atti. yenisini alcaktim daha almadim yeni evlendik daha vaktim olmadi daha dogrusu ugrasmakda istemedim. bisürü milyarlarca paralar gitti hep belgelerle ugrasirken hep ben ödedim. simdi yenisini almakda para. bide ben gelmesini istemedigim icin belgeyi almiyorum alirsam simdi o gelecek uzakta dursun daha iyi. böyle düsünüyordum ama bu gece ögrendim diger konuyuda

Of niye kötü karşılansın çevrede vık vık eden olursa gerçekleri söylersin olur biter elinde bu kadar büyük boşanma kozun varken kullan kimseyi önemseme o çevrenmi evli senin eşinle eşinde kendisi gibi insanlarla takılsın

2 hafta birlikte yaşamadiniz ama dayak küfür ne zaman oldu? Yazdıklarınız uymuyor.

Yani ne kadar yasal bilmiyorum ama gmailinin kurtarma epostasını kendinize falan ayarlayın. Sitenin dökümlerini kağıt olarak falan da çıkarın emin bir yerde saklayın. Haklısınız hoş bir şey değil ama hemen boşanırsanız ki bu baya net bir boşanma sebebidir bir şansınız daha olur.

Giyin ve bir avukattan yardim iste hadi şimdi. Güzelce anlat. Hadi.
avukata öyle kafana göre gidebiliyomusun ? randevu gerekmiyormu ?

benim düsündügüm ilk önce bi piskologdan randevu alip gitmek. benim piskolojimi bozdu neyin dogru neyin yanlis oldugunu dahi bilemicek haldeyim artik

Darp raporu almadin mi? Hala morluk varsa git bi devlet hastanesine ve al
darp etmisti gece aradan 8-10 saat kadar gectikten sonra o farketmeden hemen gitmistim dr a yazdirmistim ama dr a sizde dursun demistim belge almadim isesem alirim. ama asil morluklar biraz daha vakit gecince belli oldu tam morardi

Bak gülüm bu kadar insan sana yaziyor umarim bizimle şaşşak gecmiyorsundur. 34 yasinda kadinsin. A4 kagidi verdiler adam kavga cikardi diyorsun.Adamin daha 27 yasinda mi 35 mi 15 mi onu bile bilmiyorsun. Kocanin yaşı kac? Ve sen bu adama annenin evini falan imza yetkisi taklidi hakkı taniyorsun dayak yiyor ama darp raporu almiyorsun psikolojik siddet hakaret küfür yalan siddetin fizikselini görüp susuyorsun. Ne darp raporu var ortada ne evlilik cuzdani ne avukata başvuru?!
Ben susuyorum. Gereken herseyi dedim mi dedim. Gerisi 34 yasinda bir kadin olarak senin kararin. Allah yardimcin olsun. Ben gerildim...

çok zor olmalı allah yardımcın olsun
sagolun hepinizden allah razi olsun.

artik öyle bir haldeyimki hicbisey hissetmiyorum. bu iyi degil sanirim. aglayamiyorum bile hicbir duyguyu hissetmiorum

birde oruc tuttugunu söylüyor. tutuyorda sanirim. ne bilim yakistiramadim hic.

o kadar üzüyorki beni. ders calisamiyorum, uyuyamiyorum, kuran okucaktim hatim edeyim ramazanda dedim onu dahi yapamiyorum. ev isi yapamiyorum o kadar cok aglatti üzdü beni hicbirsey yapacak gücüm kalmadi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…