- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
bedduanin gercek oldugunu ve hakli oldugumu zaman gösterecek !!!!!Teşekür ederim sakinledim biraz
Herkes derken bütün kk adınamı söylüyorsun tüm insanlık adına evrenselmi konuştunherkez hakettigi cevabini alacak vakti geldiginde !!
Evet bekliyorum sabırsızlıklaherkez hakettigi cevabini alacak vakti geldiginde !!
gercek hayatta bana iftira atan olursa böyle acik acik sölerse bende sölerim. ailem önemli benim icin ve aileye bise demem onlar üzülmesin diye fikkat ederim onlar icinYa beddua etmek özellikle şu durumda bunu yapmak aşırı pasif agresif bir tavır.
Ki anlattığınıza göre gerçek hayatta aslında her şey katlanıyorsunuz çevrenin ne dediği önemli sizin için mesela.
Ama aslında gerçek hayatınıza gösteremediğiniz öfkeyi ve dişi burada klavye arkasından gösteriyorsunuz
önce eşinizden başlayın madem
bedduanin gercek oldugunu ve hakli oldugumu zaman gösterecek !!!!!
Sakin olun lütfen zaten gereken yapıldı şikayet edildi.@Mune lütfen el atar mısıniz ya sabahtan beri beddua ediyor bana ettiğine bişey demedim ama doğmamış bebeğime beddua edilmesini kabul etmiyorum elim ayağım titriyor artık ya bu nedir
lutfen sinavdan sonra nasil gectigini bildir. Konu sahibinin hakli olup olmadigini anlayalim1 saat yokmuş yarım saat sonraymış sınavvv. beddua gelmeden kaçıyorum ben
yapmayın, henüz girmediğim bir sınav hakkında böyle konuşmayın, lütfen lütfen
aynen aynen bütün beddualarimi gönderiyorum beni üzenler bin beter üzülsün benle alay edenler bin beter üzülsün beddua ediyorum tabiki beter ol beter sasirsin herkez ve bedduamdan oldugunu görsün ömründe
korkuyorum girmeye, yedim bedduayı???????lutfen sinavdan sonra nasil gectigini bildir. Konu sahibinin hakli olup olmadigini anlayalim
ese söylüyorum aileye dikkat ediyorum.konu fake degil ama nasilsa gercekler ortayacikacakEşinize, ailenize karşı da böyle atar yapabiliyor musunuz yoksa klavyeden mi güç alıyorsunuz? Pasif pasif anne ne derse onunla evlenmişsiniz iki gün görüşüp, eş dövüyor sövüyor tepki yok.
Konudaki tek aktif eşiniz o da muhtemelen fake. İnsanları tahrik etmek için farklı farklı bam telleri deneyip durmuşsunuz.
herkez hakettigi cevabini alacak vakti geldiginde !!
borctan baska biseyi yok ben yaptim herseyi hala ne diyon herkezi kendin gibi sanmaYa bir de türk kadınları eşlerinin parasını yiyor resmi nikah yaptırıyor ya sanki kendiai almanla evlenmiş
E o da türk eşi de türk
he sen de evlenecen tabi şimdi parasını yersin kendini güvenceye almak istiyorsun ondan dimi Kızımmmmm
halbuki 2 kere görüüştüğün adamla evlensen asıl risk budur diyeceğiz ama nerede sende o yürek
sen o karnindakini düsünmüs olsan iftira atmazdin. agzima alipda pisletmem zaten. sen sadece bekle ve gör kabul oluyomu olmuyomu !!!
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuzborctan baska biseyi yok ben yaptim herseyi hala ne diyon herkezi kendin gibi sanma
simdi o beddua etti bende sinavin iyi gecsin diye dua edersem 2 dua carpisip kazanan dua mi kabul olacakkorkuyorum girmeye, yedim bedduayı???????
Ankara khaleesi???ya çok iyisin ha.
kafan bir dünya. dünyanın hakimi de sen.
oturduğun yerden ağzında çıkan alevlerle herkesi yakabileceğine inanıyorsun. bu inancına hayran kaldım.
khaleesi sen misin?
Ya bir de türk kadınları eşlerinin parasını yiyor resmi nikah yaptırıyor ya sanki kendiai almanla evlenmiş
E o da türk eşi de türk
he sen de evlenecen tabi şimdi parasını yersin kendini güvenceye almak istiyorsun ondan dimi Kızımmmmm
halbuki 2 kere görüüştüğün adamla evlensen asıl risk budur diyeceğiz ama nerede sende o yürek
Sitedeki herkes kuruyup giderse sebebi sensin o zaman diyebiliriz sanırım.herkez hakettigi cevabini alacak vakti geldiginde !!
beddua loading...Gay olan bir adam sizle niye evlensin ki bana çok saçma geldi adam zaten eşcinsel evlilik falan uğraşmak istemez hoşlandığı şeyler belli çok fake geldi bu konu nerden baksan konunun hepsi tutarsız