esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sende bana böyle iftira atiyorsun yalan oldugunu söylüyorsun ya bunun bedelini en yakin zamanda senden ve en sevdiginden cikartsin o kadar canimi yaktin seninde yansin insallah. bana inanmiyorsun allah inandirsin amin
Eşinize, ailenize karşı da böyle atar yapabiliyor musunuz yoksa klavyeden mi güç alıyorsunuz? Pasif pasif anne ne derse onunla evlenmişsiniz iki gün görüşüp, eş dövüyor sövüyor tepki yok.
Konudaki tek aktif eşiniz o da muhtemelen fake. İnsanları tahrik etmek için farklı farklı bam telleri deneyip durmuşsunuz.

Kız sınavın olduğunu niye söylüyorsun mazallah beddua felan eder geçemezsin🤣🤣
aynen aynen bütün beddualarimi gönderiyorum beni üzenler bin beter üzülsün benle alay edenler bin beter üzülsün beddua ediyorum tabiki beter ol beter sasirsin herkez ve bedduamdan oldugunu görsün ömründe

42161FD7-03AF-4DC3-BC51-DFD5049037D6.jpeg

yahu ne iftirası. en başından beri okudum.
ki, eğer buraya konu açıyorsanız, her türlü eleştiriyi kaldırmalısın. kaldıramayacaksanız açmayın. burada sizin kimliğinize, karakterinize istinaden bir şey denmedi.
neden evlendiniz dendi, sevgililik yaşamadınız mı vs dendi.
siz başladınız bedduaya, canınız yandı diye bizim de mi yansın? ne yapalım, gidip adamdan biz mi hesap soralım?
yapacağınız şey belli; boşanmak. delil toplamak vs vs. ki, bunlar da söylendi.
(abla 1 saat sonra sınavım var nolur beddua etme, kötü amaçla yazmadım....... )
bedduamdan niye korkuyouz bu kadar ?? sinavinin sonucunda görceksin mesela ben hakliysam. en gec öbür dünyada dedim ya zaman

Gelmeyi çok istiyoruz yeğenim ama düzenimiz burada :KK53:
Ya bir de türk kadınları eşlerinin parasını yiyor resmi nikah yaptırıyor ya sanki kendiai almanla evlenmiş
E o da türk eşi de türk

he sen de evlenecen tabi şimdi parasını yersin kendini güvenceye almak istiyorsun ondan dimi Kızımmmmm

halbuki 2 kere görüüştüğün adamla evlensen asıl risk budur diyeceğiz ama nerede sende o yürek

Hayır işin komik tarafı insanlar nikahı neden imamın kıldığını da bilmiyor.

Eski dönemlerde zaten nikah memuru yoktu ki, o yüzden nikah memurunun işini imam-papaz hatta gemide kaptan yapıyordu. Evlilikleri de devlete bildiriyordu.

Orta çağı düşünün papaz kıydığı nikahları kiliseden gizliyor falan 😂 Mümkün değil mahvederlerdi.

Yani devletten evlendiğimizi saklayalım diye birşey yok. Bu tamamen milletin uyanıklığı. 🙄
kesinlikle öyle
Tatlı su kurnazlığı

Öyle bi tanıdık vardı ilk kocasından nafakası kesilmesin diye 2. Kocasıyla imam nikahla evlenmişti 😂

Zaten resmî nikahtan kaçıp imam nikah vs Tarzı şeyler yapanlarda hep var böyle bi gizemli amaç 😂

Boş yere ban yemeyin hanımlar değmez 😌
Çalışmayan Türk kadını olarak,işe gider gitmez " canın bir şey isterse yaz negom akşama getireyim" diye mesaj atan kocama istek listemi atıp parasını yiyeyim,,beddua etmediğim için hakediyorum bence :KK53: :rolleyes:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X