- 17 Aralık 2019
- 681
- 1.692
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
joker hakkım olan beddua hakkını kullandım 2 joker hakkım daha var kaç bence1 saat yokmuş yarım saat sonraymış sınavvv. beddua gelmeden kaçıyorum ben
yapmayın, henüz girmediğim bir sınav hakkında böyle konuşmayın, lütfen lütfen
alakası yoksiz müslüman degilmisiniu bu nasil konusma böyle ? asil önemli olan imam nikahidir. resmi nikah dünyaliktir sadece ve mal mülk paylasimi icin kadinlarin türkiyedeki kadinlarin kendini garantiye alma amacidir
Beddua etmek doğal hak mıdır? Doğal hak nedir?
Gelmeyebilirsiniz biz rahatsız olmayız zaten.
Mune sizi insanları tahrik etme karışıklık çıkarmadan banlayacak
Bu arada tr de ki kadınlarw özeniyorsanız buyrun tr ye gelin
Çok zor değil
Eşinize, ailenize karşı da böyle atar yapabiliyor musunuz yoksa klavyeden mi güç alıyorsunuz? Pasif pasif anne ne derse onunla evlenmişsiniz iki gün görüşüp, eş dövüyor sövüyor tepki yok.sende bana böyle iftira atiyorsun yalan oldugunu söylüyorsun ya bunun bedelini en yakin zamanda senden ve en sevdiginden cikartsin o kadar canimi yaktin seninde yansin insallah. bana inanmiyorsun allah inandirsin amin
aynen aynen bütün beddualarimi gönderiyorum beni üzenler bin beter üzülsün benle alay edenler bin beter üzülsün beddua ediyorum tabiki beter ol beter sasirsin herkez ve bedduamdan oldugunu görsün ömründeKız sınavın olduğunu niye söylüyorsun mazallah beddua felan eder geçemezsin
Doğal hakkını kullanmadan kaç canım1 saat yokmuş yarım saat sonraymış sınavvv. beddua gelmeden kaçıyorum ben
yapmayın, henüz girmediğim bir sınav hakkında böyle konuşmayın, lütfen lütfen
bedduamdan niye korkuyouz bu kadar ?? sinavinin sonucunda görceksin mesela ben hakliysam. en gec öbür dünyada dedim ya zamanyahu ne iftirası. en başından beri okudum.
ki, eğer buraya konu açıyorsanız, her türlü eleştiriyi kaldırmalısın. kaldıramayacaksanız açmayın. burada sizin kimliğinize, karakterinize istinaden bir şey denmedi.
neden evlendiniz dendi, sevgililik yaşamadınız mı vs dendi.
siz başladınız bedduaya, canınız yandı diye bizim de mi yansın? ne yapalım, gidip adamdan biz mi hesap soralım?
yapacağınız şey belli; boşanmak. delil toplamak vs vs. ki, bunlar da söylendi.
(abla 1 saat sonra sınavım var nolur beddua etme, kötü amaçla yazmadım....... )
inanmayanlar yazmadin karismasin o zaman !! o kadar populerimki baksana ayrilamiyorlar konumdan :)))) cok begenmisler kiskaniyorlarda cikamiyorlar mesajalrla dolduruyorlsr
o istedi o zorladi. ben sevgili kalmak istiyordum tanimak icin.Madem öyle düşünüyorsunuz. Niye şimdiki kocanıza remi nikah kıydınız. Onunla da imam nikahlı yaşasaydınız.
Ya bir de türk kadınları eşlerinin parasını yiyor resmi nikah yaptırıyor ya sanki kendiai almanla evlenmişGelmeyi çok istiyoruz yeğenim ama düzenimiz burada
Teşekür ederim sakinledim biraz
herkez hakettigi cevabini alacak vakti geldiginde !!Beddua etmekte haklı değilsiniz NET
hahahahhahahahhahahahahhahahahahabedduamdan niye korkuyouz bu kadar ?? sinavinin sonucunda görceksin mesela ben hakliysam. en gec öbür dünyada dedim ya zaman
Zorla mı götürdü hayır diyeceksiniz ha ısrar ederse direkt sevgililikte ayrılacaksınızo istedi o zorladi. ben sevgili kalmak istiyordum tanimak icin.
kesinlikle öyleHayır işin komik tarafı insanlar nikahı neden imamın kıldığını da bilmiyor.
Eski dönemlerde zaten nikah memuru yoktu ki, o yüzden nikah memurunun işini imam-papaz hatta gemide kaptan yapıyordu. Evlilikleri de devlete bildiriyordu.
Orta çağı düşünün papaz kıydığı nikahları kiliseden gizliyor falanMümkün değil mahvederlerdi.
Yani devletten evlendiğimizi saklayalım diye birşey yok. Bu tamamen milletin uyanıklığı.
üzülme lütfen doğal hakkını kullan hemen
kiskaniyosun kiziiooouuummminanmayanlar yazmadin karismasin o zaman !! o kadar populerimki baksana ayrilamiyorlar konumdan :)))) cok begenmisler kiskaniyorlarda cikamiyorlar mesajalrla dolduruyorlsr
Böyle insanlarla aynı havayı soluduğumuza üzülüyorum malesef..yapmayın lütfen ciddiye alıp üzülmediniz inşallah.
bir lafıyla herkesin hayatına müdahale edebileceğini düşünen bir meczup altı üstü.