- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
- Konu Sahibi vuslatahasretim
-
Beddua yükleniyor canım hazır olGay olan bir adam sizle niye evlensin ki bana çok saçma geldi adam zaten eşcinsel evlilik falan uğraşmak istemez hoşlandığı şeyler belli çok fake geldi bu konu nerden baksan konunun hepsi tutarsız
Beddua etmeyi öğrendiniz kadar keşke bedduanin kötü birşey olduğunu ogrenseydiniz.. yardım alın yorumlarınız hiç normal bir insanın yorumları değil..bedduanin gercek oldugunu ve hakli oldugumu zaman gösterecek !!!!!
Ateş seni çağırıyooooooya çok iyisin ha.
kafan bir dünya. dünyanın hakimi de sen.
oturduğun yerden ağzında çıkan alevlerle herkesi yakabileceğine inanıyorsun. bu inancına hayran kaldım.
khaleesi sen misin?
Gay olan bir adam sizle niye evlensin ki bana çok saçma geldi adam zaten eşcinsel evlilik falan uğraşmak istemez hoşlandığı şeyler belli çok fake geldi bu konu nerden baksan konunun hepsi tutarsız
Beddua yükleniyor canım hazır ol
hala devam ediyosun derdin ne senin ???bedduanin gercek oldugunu ve hakli oldugumu zaman gösterecek !!!!!
Konu sahibini tanıdıktan sonra gay olmaya karar vermiştir belki.
Bebişlerimizi üzdüğümüze değer mi annesi sana da o minnağına da kıyamam benTeşekür ederim sakinledim biraz
Canım konun fake diyen herkese sabahtan beri yağmur gibi beddua yağdırıyor arkadaşnasıl yaaa
Sizede geldi mibeddua loading...
Öyle ölmez füze atKonu sahibini tanıdıktan sonra gay olmaya karar vermiştir belki.
gelmez mi o beddua ettiginden beri yuzum gulmediSizede geldi mi
abla bi dur artık, yorulmadın mı bedduadan ya? sürekli forum sayfasında bu konuyu ve hemen akabinde senin bedduanı görmekten yıldım ya. dur yani. DUR.
Amin demeyi unutursanız olmaz ama hiç mi öğrenemediniz o kadar beddua seansındansimdi o beddua etti bende sinavin iyi gecsin diye dua edersem 2 dua carpisip kazanan dua mi kabul olacakinsallah 100 alirsin allah bilmedigini attirsin attigini tuttursun kalemini yazdirsin klavyene bastirsin
Tanrılar kurban istiyordu...Ateş seni çağırıyoooooo
ozur dilerim ogretmenim bi dahakine dersimi iyi calisacagimAmin demeyi unutursanız olmaz ama hiç mi öğrenemediniz o kadar beddua seansından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?