- 18 Haziran 2015
- 3.678
- 36.599
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
siz gerçekten çok kötü çok çok daha şey söylerdim de banlanmama değmezsiniz.görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN
benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Ya gerçekten nasıl bir kalp nasıl bir beyin taşıyor anlamıyorum hâlâ büyük harflerle yazmaya devam ediyor. Sinirlerime hakim olamıyorum ban yicem onun yüzündenBunun g*tü yemez bunları yüzümüze söylemeye anca klavye delikanlılığı. Bana da beddua combo yaptı. Allahın meczubu işte. Benim yavrumun adını bile ağzına alırken bismillah çekmeli. Ne canımı sıkıcam bu haspa için. Belli ki canı sıkılmış millete sarası gelmiş.
sizin gibi terbiyesiz cahil kisminin seviyesine inmem ama cok istiyosan cik karsima haddini bildireyim !!Bunun g*tü yemez bunları yüzümüze söylemeye anca klavye delikanlılığı. Bana da beddua combo yaptı. Allahın meczubu işte. Benim yavrumun adını bile ağzına alırken bismillah çekmeli. Ne canımı sıkıcam bu haspa için. Belli ki canı sıkılmış millete sarası gelmiş.
konudan çıkamıyorum sinirim zıpladı yemin ediyorumatmış kadar oldun canısı
aman dur sana da beddua gelir simdiAllah'ım iyiki türk kadınıyımböyle avrupa görüp iki günde tanımadığım adamla evlenip ,ağzında doğmamış çocuğa beddua eden biri değilim ..
hooooşt kışt kıştttsizin gibi terbiyesiz cahil kisminin seviyesine inmem ama cok istiyosan cik karsima haddini bildireyim !!
iftira atanlara ediyorum iftira kesilirse bende bise demem baslatan ben degilim bana iftira attilar alay ettiler derdimleabla bi dur artık, yorulmadın mı bedduadan ya? sürekli forum sayfasında bu konuyu ve hemen akabinde senin bedduanı görmekten yıldım ya. dur yani. DUR.
Yaahakkim var benimda alay ederek iftira ederek hakkima girdiler beddualarimda üzerlerinde cöksün
hastasın sen he normal değilsinHAKETTI BEDDUAYI !!! BANA IFTIRA ATMASAYDIN ACIMLA DALGA GECMESEYDIN AYRICA HAKLI OLDUGUNU DÜSÜNÜYORSAN NIYE KORKUYORSUN ?? BASINA GELECEK BELALARI SENDE BILIYORSUN SADECE UNUTMA BANA YAPTIGIN HAKSIZLIGI HAKKIM HARAM OLSUN !!! BEDELINI EN YAKIN ZAMANDA EN DEGERLINLE ÖDEEEE
adaletli biriyse okur zaten ve ben kimseye küfürvehakaret etmedim dogal hakkimi kullanip beddua ettim niye korkuyonuz bu kadar ? küfür ve hakaret edenleri banlamali !! burasinin adaletli bi site oldugunu düsünüyorum eger adaletsizlik yapilirsa birdaha gelmemm buraya !!
dogal hakkimi kullanip beddua ettim
ağız negatifliği kalp negatifliğinden geliyorAğzınız hep negatif.. Bu nedenle biraz zor huzur bulursunuz.
Burada dert anlatırken bile ah alabilme kabiliyetine sahipsiniz hemde günahsız bir bebekten ve hamile bir kadından..
Kimse uğraşsa başaramaz valla... Helal(!)
konu yalan degil !!! hakliyim !!! acimla dalga gecip hakkima girdiler !! hakliyim !!!Haklı değilsiniz boşuna haklı gibi davranmayın
Yavrucum sen uzayda mi yaşıyorsun bu ülke neler atlattı haberin var mi?vidyoya bakmadim resimde imam görünüyo dini bise ve dinle alay ediyorsunuz burda
yasalarin ona verdigi hakka dayanarak... ay pardon onemli olan dini nikah ne yasasi
Doğal hakkınızı tam olarak kimden aldınız?
kendine layik olani söylemissin aferin aynen aynenhooooşt kışt kışttt
Doğal hakkınızı tam olarak kimden aldınız?
hiç hiç değmez sinirlerini bozmaya ben güldüm ve acıdım bu arkadaşakonudan çıkamıyorum sinirim zıpladı yemin ediyorum
Çoğu zaman dinide alet ettikleri dini nikahyasalarin ona verdigi hakka dayanarak... ay pardon onemli olan dini nikah ne yasasi