esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz müslüman degilmisiniu bu nasil konusma böyle ? asil önemli olan imam nikahidir. resmi nikah dünyaliktir sadece ve mal mülk paylasimi icin kadinlarin türkiyedeki kadinlarin kendini garantiye alma amacidir
Sen kimsinde Türk kadınını böyle aşağılıyosun bi Türk kadınlarımı resmi nikah yapıyor dünya üzerinde araştırda bak devlet nikahının önemini işine gelirse tabi.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Bu lafları eden biri nasıl 2 haftada kandım ettim ühühü diyor ki. Belli li bile isteye evlenmişsin. Yazık laflara bak.

nikah iptali 24 saat icinde oluyormus diye okumustum biyerde. avukata sormam lazim beraber yasamadigimiz icin brlki mümkündür bu

Hayır hayır 24 saat falan değil.
Türkiyede nedeni öğrenince 6 ay, toplam süre 5 yıl. Mesela eşin ağır psikolojik rahatsızlığı vardır, 24 saatte zaten belli olmaz ki.

24 saat nikahın yapılma usülü ile ilgili itirazlarla ilgili diye biliyorum. Mesela şahit sayısı yetersiz olabilir veya nikah memuru zorla imza atılmasına göz yummuştur gibi.

Ülkeyi bilsek ona göre yorum yapardık da, bu tip süreler her ülke medeni kanununda vardır, süreyi kaçırmayın

ben hic mutlu evlilik görmedim. kadinlar hep cekiyor gördüklerim. türkiyedeki kadinlar baska gördügüm kadariyla keyif yapip kadami sömürüyorlar adam nasi para yetistircem diye ugrasiyor. tr de gördüklerim. buralarda hep kadinlar cekiyor. düzelir sandim ama bu son konu düzelmez. cocukda sürekli istedi ben istemedim bundan sonrada olmicak nasilsa

Ay ne anlatıyor merak ettim
Anlatsana

Sen kimsinde Türk kadınını böyle aşağılıyosun bi Türk kadınlarımı resmi nikah yapıyor dünya üzerinde araştırda bak devlet nikahının önemini işine gelirse tabi.
türkiyede kadinlar calismiyor gördügüm kadariyla. erkekler ugrasiyo ev gecinfirmeye. dünyanin heryerinde resmi nikah var ama benim icin riskti hep basima geldi imam nikai önemli benim icin

Siz ne yaptınız da böyle sınandınız?

şurada size yorum yapan insanlara bile bir sürü şey saydınız beddualar ettiniz tanımadan bilmeden.
eşiniz size şiddet uygularken, baskı yaparken, dolandırırken ve hatta hala yalan söylerken neden sessiz, sizin tabirinizle saf kalıyorsunuz. ben beddua eden, vede bu kadar kolaylıkla eden insanların saflığına asla inanmıyorum kusura bakmayın.
34 yaşında insansınız, yurt dışındasınız, bir kez evlenmişsiniz nasıl olur da ailenizin baskısı ile tanımadığınız bir adamla evlenirsiniz.
hadi evlendiniz, dediğinize göre çok çekmişsiniz nasıl hala karşınızdakine haddini bildirmez(bence sizde o potansiyel var) ve ayrılmazsınız aklım almıyor.

Bu lafları eden biri nasıl 2 haftada kandım ettim ühühü diyor ki. Belli li bile isteye evlenmişsin. Yazık laflara bak.
Kadın sadece imam nikahlı değil mi yoksa ben mi yanlış okudum, çünkü imam nikahının bağlayıcılığı yok, evli bile değil. Bu arada beddua geliyor hayırlı olsun sjsjdjsjjd.

allah büyük inanmayanlara bedelini öle bi ödetsinki burda bana yaptiklarini hatirlatip pisman etsin baska bise demiyorum. bi yalan icin insan niye ugrassin böyle bu saatte bu mübarek ayda orucluyken. derdim varki geldim
Mübarek ay da beddua edebiliyorsunuz ama.Kendinize gelin bir artık!

burda nikah sahidi yoktu. olmak zorunda degilmis. coronadan dolayida kimseyi almadilar zaten iceri.

eger dedigin kadar uzunsa süre iyiymis evet piskolojik sorunlari var artik kesinlikle eminim

Eşinize de beddua edin bence.
Madem bu işler böyle yürüyor önce eşinizle başlayın mesela
Buradaki kimsede hakkınız yok milletin çocuğunu bu işe karıştırmayın.

burada adama hiç bir şey diyemeyeceğim sizin suçunuz tanımadığınız adamla evlenmeniz.
Bir de mantıksız beyanlar verirseniz insanlar fake der kimse kimsenin babasının oğlu değil burada.

iftira değil bir ön yargı bu.
Araştırılır bakılır değilse de söylenir.
Bence psikolojik yardım alın siz yaşınızın olgunluğu yok.

türkiyede kadinlar calismiyor gördügüm kadariyla. erkekler ugrasiyo ev gecinfirmeye. dünyanin heryerinde resmi nikah var ama benim icin riskti hep basima geldi imam nikai önemli benim icin

Eklentiler

• Screenshot_20210420_110158.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 63
Sen evliliği yanlış anlamışsın. İlk gece inciten adam düzelir mi?
Ben de evliyim. Alındığım gücendiğim günler oluyor ama coğunlukta eşim düzgün aklı basında efendi namuslu bir adam evine baglı ruh saglıgı normal.

Bu arada tr de kadınlar kocalarını sömürüyor mantığınız da çok yakışıksız. Valla ben Dr iken mesleği bırakıp evde oturuyorum eşim de beni gecindiriyor. Tabi gecindirecek. Gün gelir o çalışmaz ben evi çeviririm bu mu sömürü. Dr luk yaparken evi temiz tutup yemek yapıyordum çocuk bakıyordum o ne olacak. Böyle ince hesaplara girilmez.
Evlilik yol arkadaslığı. Bu uzun yolda kimi zaman beraber yürünür kimi zaman biri dinlenir öteki onun koluna girer kimi zaman sırtına alır.
Siz her gördüğünüzü yanlış yorumluyorsunuz ya da etrafınızda saglıklı aile pek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…