esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkezin bana dedikleri hakaretleri kendilerine aynen iade ediyorum !! kendinizi hakki olarak görüyorsaniz bedduadan korkmayin ciddiye de almayin ama hakli oldugumu bildiginizden korktunuz
hic korkmadim merak etme istedigini soyleyebilirsin nasilsa hepsi sana donecek

Etmezsen etme, sanki çok önemli :işsiz:
Dürüst, temiz kalpli falan değilsin. Konunun gerçek olduğuna da inanmıyorum.
Konu gerçekse ve bu kadar bedduayı ciddi ciddi yazıyorsan da allah şifa versin.
Gerçi fakesen de versin. Fazlaca ihtiyacın var çünkü.
konu gercek malesef gercek. ve benimle dalga gecen herkezin canini allah daha beter yaksin AMIN

Bütün belgeleri toplayin ve nikahi iptal edebilirmisiniz ona bakin. Bu evlilik yalanlar üzerinde kurulu sonucta. Haklarinizi alin. Ilk basina gelen siz degilsiniz

Evet değmez haklısınız.
Sevgilisinden çocuk yapmaya çalışan biri yazınca böyle pek bir ironik oluyor😅
sevgilim degil esim !!! imam nikahli esim !!! allah huzurunda esim !!! resmi nikah sadece makamlar icin dünya icin önemli olan ahirettir ve ordada esim !!!

konu gercek malesef gercek. ve benimle dalga gecen herkezin canini allah daha beter yaksin AMIN

Yav he he. Sabaha kadar ağlayarak beddua edebilirsin. Kimsenin bedduandan korktuğu yok.
Günlüğüne de yaz istersen "Sevgili günlük, allah belalarını versin, amin" diye sdfghjh

Bütün belgeleri toplayin ve nikahi iptal edebilirmisiniz ona bakin. Bu evlilik yalanlar üzerinde kurulu sonucta. Haklarinizi alin. Ilk basina gelen siz degilsiniz
iptal olursa tabi daha iyi olur. ben hicbise istemiyorum borctan baska biseyi yok maddi manevi cok zarsr verdi bise istemiyorum ben

evet öyle ama yinede imam nikahi olmali. cocuk ben kendi üstüme yazdiracaktim olsaydi. ama istese ikimizinde üstüne olurdu bi yolunu bulunurdu o önemli degil. resmi nikah hep risk simdi basima gelen olay gibi. resmi olmasaydi rahat olurdum görüsmezfim onunla biterdi
imam nikahın da beraber yasamaktan bir farkı yok ki
Yani imam nikahta da beraber yasamakta da resmî bir bağlayıcılık yok.
İmam nikahın bir kutsallığı da yok

o dalga gectigin dinin adaletinide azabinida öbür dünyada göreceksin bu dünyadada tadmaya basla insallah AMINN
Bu din mi????
Bu adam terör örgütü.
VATAN HAİNİ.
sen önce bunları araştır.
Asılsız beddua sahibine uğrar konun gerçek olsa bile kimseye beddua etmeye hakkınız yok.....

imam nikahın da beraber yasamaktan bir farkı yok ki
Yani imam nikahta da beraber yasamakta da resmî bir bağlayıcılık yok.
İmam nikahın bir kutsallığı da yok
siz müslüman degilmisiniu bu nasil konusma böyle ? asil önemli olan imam nikahidir. resmi nikah dünyaliktir sadece ve mal mülk paylasimi icin kadinlarin türkiyedeki kadinlarin kendini garantiye alma amacidir

iptal olursa tabi daha iyi olur. ben hicbise istemiyorum borctan baska biseyi yok maddi manevi cok zarsr verdi bise istemiyorum ben

Haklarinizi yinede alin. Maddi manevi zarar vermis.
Ve eklemek isterim: yukarda neden beddua ettiginizi henüz okuyamadim. Ama ne olursa olsun kimsenin cocugunu birseye karistirmayin.Etik olmadigi bir kenara, cocuklari yetiskinlerin davranislari yüzünden asla katmamak lazim. Yetiskin biri ile istedigin kadar atis, ama cocuklari karistirmayin.

Bu din mi????
Bu adam terör örgütü.
VATAN HAİNİ.
sen önce bunları araştır.
Asılsız beddua sahibine uğrar konun gerçek olsa bile kimseye beddua etmeye hakkınız yok.....
vidyoya bakmadim resimde imam görünüyo dini bise ve dinle alay ediyorsunuz burda

Haklarinizi yinede alin. Maddi manevi zarar vermis.
Ve eklemek isterim: yukarda neden beddua ettiginizi henüz okuyamadim. Ama ne olursa olsun kimsenin cocugunu birseye karistirmayin.Etik olmadigi bir kenara, cocuklari yetiskinlerin davranislari yüzünden asla katmamak lazim. Yetiskin biri ile istedigin kadar atis, ama cocuklari karistirmayin.
istesem bile biseyi yokki borctan baska. hem biseleri olsa bile o vermemenin bi yolunu bulur halleder. ugrasamam gercekten.

beddua sebebi ben burda derdimi paylasiyorum bana yalan konu diye iftira atiyorlar acimla alay ediyorlar bende beddua ettim hakli olarak ve zamana biraktim elbet birgün hak yerini bulacaktir beni üzenlere hakkimi helal etmiyorum hicbir zerresini

haklisin yinede evlendik diye sabretmeye calistim. evlilik bir insana ya ödüldür yada sinavdir. benimde sinavim budur sabredeyim düzelir dedim hep alttan aldim iyi davrandim hertarafimi morartti sisirdi o 2 hafta icinde agrimayan yerim kalmadi o gitti 2 ayda anca bedensel olarak düzeldim ama piskolojik siddet hic durmadi hic azalmadi.
Siz iyi misiniz ya.
Buna sabredilir mi?
Valla içimden geleni yazsam ceza alırım.

Ekran görüntülerini alıp tazminat davası acın. Var mı hayatında biri varken bir insanı kandırıp evlenmek üstelik de bu şekilde. Ayrıca da bir jinekolog gidip durumu anlatın bakın Sşze biraey bulaşmış mı? Neyse ki çocuk yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X