esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sadece imam nikahlı değil mi yoksa ben mi yanlış okudum, çünkü imam nikahının bağlayıcılığı yok, evli bile değil. Bu arada beddua geliyor hayırlı olsun sjsjdjsjjd.
ilki imam nikahiydi ikinci hem imam hem resmi nikah. imam nilahinin dinde baglayiciligi vardir. dinini bilen müslümanlar degerini bilir

Kadın sadece imam nikahlı değil mi yoksa ben mi yanlış okudum, çünkü imam nikahının bağlayıcılığı yok, evli bile değil. Bu arada beddua geliyor hayırlı olsun sjsjdjsjjd.
Etmedi 😌
aynen dedigin gibi haksiz beddua sahibini bulur ama hakli bedduada edildigi yeri bulur cok gecmeden
Konunuz bana mantık dışı geldi kusura bakmayın. Ayrıca 2 hafta içinde söz nişan nikah oldu yazmıştınız o yüzden öyle yazdım. Neyse tr kadını olarak koca parası yemeye devam etmeye gidiyorum by.

Eşinize de beddua edin bence.
Madem bu işler böyle yürüyor önce eşinizle başlayın mesela
Buradaki kimsede hakkınız yok milletin çocuğunu bu işe karıştırmayın.

burada adama hiç bir şey diyemeyeceğim sizin suçunuz tanımadığınız adamla evlenmeniz.
Bir de mantıksız beyanlar verirseniz insanlar fake der kimse kimsenin babasının oğlu değil burada.

iftira değil bir ön yargı bu.
Araştırılır bakılır değilse de söylenir.
Bence psikolojik yardım alın siz yaşınızın olgunluğu yok.
hakkim var benimda alay ederek iftira ederek hakkima girdiler beddualarimda üzerlerinde cöksün

ben hic mutlu evlilik görmedim. kadinlar hep cekiyor gördüklerim. türkiyedeki kadinlar baska gördügüm kadariyla keyif yapip kadami sömürüyorlar adam nasi para yetistircem diye ugrasiyor. tr de gördüklerim. buralarda hep kadinlar cekiyor. düzelir sandim ama bu son konu düzelmez. cocukda sürekli istedi ben istemedim bundan sonrada olmicak nasilsa
Ne güzel genelliyorsunuz kadınları siz öyle. Sizin ordaki kadınlar mükemmelmiş o zaman düzeltseydiniz ya . Ağzınız ve kalbiniz bozuk düşüncelerle dolu. Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler

hakli oldugunu düsünüyorsan bedduadan neden korkuyorsun ? sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum cünkü ben yalan söylemiyorum ben üzülüyorum burda sen gelmis üstüne ne diyorsun bana.
inanmiyorsan okuma yazma. insanlarin acisi var böyle senin gibiler gelip gelip konulara fale yalan yazip duruyor insanalrin ne cektigini bilmiyorsunuz ama allah büyük kimadiginla inanmadiginla sinar seni bu sözlerimi unutma
Bana bak terbiyesiz hadsiz. O pis ağzına masum bebeğimin adını alma ! İ*in duasi kabul olsaydı gökten zembille kemik yağardı. Utanmaz kadın!! Büyük konuşuyorum diyor bir de el ayağım titriyor sinirden. Evet Allah büyük senin gibileri de görüyor.

Son düzenleme:
arkadasin nasil anladi nasil oldu biraz anlatabilirmisin sakincasi yoksa ?
Adam zaten kadindan uzak duruyormus, birlikte olmak istemiyormus. Sonra telefonda mesajlarini yakaladi.
Cok cirkef bir adammis, kizin maddi durumu daha iyi oldugu icin bosanirken mal kavgasina dusmus hatta. Kiz da anlasmali bosanmazsa bosanma sebeplerini aciklayacagini soyledi, oyle hemen bosandilar. Cok dindar bir aileden geliyormus adam, ailesinden cekindigi icin paravan evlilik yapmis. Alkol bagimliligi falan da varmis. Bazilari kendilerini cok iyi gizliyor. Evlenmeden once cok beyefendi bir goruntusu vardi.

Sen evliliği yanlış anlamışsın. İlk gece inciten adam düzelir mi?
Ben de evliyim. Alındığım gücendiğim günler oluyor ama coğunlukta eşim düzgün aklı basında efendi namuslu bir adam evine baglı ruh saglıgı normal.

Bu arada tr de kadınlar kocalarını sömürüyor mantığınız da çok yakışıksız. Valla ben Dr iken mesleği bırakıp evde oturuyorum eşim de beni gecindiriyor. Tabi gecindirecek. Gün gelir o çalışmaz ben evi çeviririm bu mu sömürü. Dr luk yaparken evi temiz tutup yemek yapıyordum çocuk bakıyordum o ne olacak. Böyle ince hesaplara girilmez.
Evlilik yol arkadaslığı. Bu uzun yolda kimi zaman beraber yürünür kimi zaman biri dinlenir öteki onun koluna girer kimi zaman sırtına alır.
Siz her gördüğünüzü yanlış yorumluyorsunuz ya da etrafınızda saglıklı aile pek yok.
ilk geceden neye ugradigimi sasirmistim zaten ne yapacagimi bilemedim.

öyle olacagini iki taraftaesit calismali hem disarda hem evde

Bana bak terbiyesiz hadsiz. O pis ağzına masum bebeğimin adını alma ! İ*in duasi kabul olsaydı gökten zembille kemik yağardı. Utanmaz aşağılık kadın!! Büyük konuşuyorum diyor bir de el ayağım titriyor sinirden. Evet Allah büyük senin gibileri de görüyor.
Sakin olun yahu bilerek yapıyor tahrik ediyor işte eliniz ayağınız da titremesin.
Manüplasyon tekniği bir nevi.
Lütfen....

Etmedi 😌

Konunuz bana mantık dışı geldi kusura bakmayın. Ayrıca 2 hafta içinde söz nişan nikah oldu yazmıştınız o yüzden öyle yazdım. Neyse tr kadını olarak koca parası yemeye devam etmeye gidiyorum by.
koca parasi da pek bi datli ohh🤣 Ben evde yemek bulasik camasir utu cocuk bakimi temizlik gibi basit seyler yapip yan gelip yatarken kocam aksama kadar calisiyor bende yiyorum cunku Turk kadiniyim🤣

Etmedi 😌

kendisi yanimda olmadigi ici alinan tarihten yarim gün önce geldi yanimave hepsi ayni gün icinde oldu bi gece yarisindan diger gece yarisina kadar

ben hic mutlu evlilik görmedim. kadinlar hep cekiyor gördüklerim. türkiyedeki kadinlar baska gördügüm kadariyla keyif yapip kadami sömürüyorlar adam nasi para yetistircem diye ugrasiyor. tr de gördüklerim. buralarda hep kadinlar cekiyor. düzelir sandim ama bu son konu düzelmez. cocukda sürekli istedi ben istemedim bundan sonrada olmicak nasilsa
Bunu görünce aklıma geldi sabah kocamı kırbaçlayıp "daha çok para getir uleeeen" diye saydırmadım. Bir saniye zaten kocam yok. Kendi paramı yiyeceğim mecbur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X