Hanımefendi sizin aklınız başınızda mı? Hala ısrarla söylediklerinde ciddi miydin, canımı yakmak için mi söyledin diyerek gerçeklerden kaçıp eşinizin hanzoluğuna kılıf bulmaya çalışıyorsunuz. Yani adam sizi sevmiyor, istemiyor ve bunu da defalarca yüzünüze karşı söylüyor. Hangi eşini seven, ebeveyn olma sorumluluğuna sahip bir baba bebeğini aldırmayı teklif eder? Böyle bir teklifin şakası, öfkeyle söylenmesi olur mu? Yazık yani gurur, öz saygı gibi kavramlardan da mı bihabersiniz ki sizi sevmeyen bir adamla hala devam etmeye çalışıyorsunuz. Hiç öyle hamiledir, kırıcı konuşmayayım hassasiyeti de gösteremeyeceğim size, kusura bakmayın. Eşinin onca hakaretine alınmayan, gücenmeyen, onu hala sevdiğini söyleyen, eşinin şiddetine, hakaretlerine rağmen ısrarla hamile kalan biri için benim laflarım devede kulak kalır zira. Lütfen artık aklınızı başınıza alıp yapmanız gerekeni yapın, sizi istemeyeni siz de istemeyin.Olabilir sabah sordum aksam soylediginde ciddimiydin dedim cevap yok sonra bir daha sordum evet ciddiydim dedi benim canimi acitmak icin diyorsun bunu dedim, hayir ben katlanamam cekemem dedi adi
Aynen öyle. Bir arkadaşın da yazdığı gibi konu başlığı bile aslında eşi kovsa da, dövse de, sövse de ( ki hepsini yapıyor zaten) her çeşit kötülüğü yapsa da adama zamk gibi yapışacağının sinyalini veriyor. Konu sahibi, onca hakareti, aşağılanmayı, istenmemeyi “tartışma” olarak adlandırıyor. Aklım almıyor, insanın hiç mi gururuna dokunmaz? Adam kurtulmaya çalıştıkça, paçasına yapışıyor. Birbirinden sorunlu ve tuhaf iki insan ve ileride ne sıkıntılarla karşılaşacağını bilmeyen masum bir bebek. Gerçekten yazık.Boşuna yazıp çiziyorsunuz bence...
Dikkat ederseniz kv, gel bende kal seni merak etsin dediğinde bile konu sahibi, buna cesaret edemediğini söylüyor...Bırakın boşanmayı bırakın aile yanına gitmeyi falan kv nin evine bile gidememiş eşini kaybetme korkusuyla...
Çünkü bu psikopat mı sosyopat mı narsist mi artık her ne ise sorunlu adamın iflah olmaz bir bağımlısı olmuş...
5 kez çocuk aldırtmış bi adamla her uyarıya rağmen evlenmiş...Sonra şiddet görmüş...Ama her şeyin düzeleceğine dair umudu bitmemiş...Tam bir bağımlı..O adam terkedene dek ayrılmaz konu sahibi boşuna dil dökmeyin...
5 kez cocuk aldırtan, sürekli eve geç ve sarhoş gelen birinin de kendisini asla aldatmayacağına inanıyor zaten
ben bir istenen hamilelik olayında normal bir adamın gosterebilecegi tepkileri söyledim ki ne söylersek söyleyelim istersen yanında ol istersen ayrıl de konu sahibi kendisine sürekli aldır istemiyorum daha öncede 5 tane aldırdım diyen birini bırakma taraftarı değil yazdıklarını okuduysan her mesajda haka ettiğini yazmış ama okuduğum kadarıyla birakicak gibi değil o yüzden bu mesajı yazdığıma bile pişman oldum çünkü konu sahibi nin dışardan görüşe falan ihtiyacı yok zaten hayatından memnun gibi görünüyor yoksa bu kadar şeye rağmen kimin ne dediğine bakmaz diKusura bakmayın ama düşman catlatiyosunuz sanki..kadın zaten hamile herturlu şiddete uğruyor .sizde benim kocam bana böyle yapti şöyle yapti diyosunuz.bu yazdıklarıniz kadıncaza yardımcı olmuyor dahada üzüyor bilesiniz
Ne kadar yanlış da olsa olan olmuş,bebek kararı ile ilgili eleştiri yapmanın malesef artık bir faydası yok zararı olur.Hamile kadın sonuçta hamilelik üzüntüye gelmiyor.bunu yapan caniler var tekmede atar herşey yapar...kusura bakmasında konu sahibi kaynanası gel bende kal diyip yan çıkmış.kızı elde tutmaya çalışıyoki boşanır giderse oğlu başına kalır yaşadığı evr yerleşir.çekemez kendi oğluda olsa.bi kurban var zaten.konu sahibi çok cahil belli.13 yaş büyük biri normalde daha olgun olması beklenirken bu adamın düzeliceğini bekleme.bu adam seni 13 yaş büyük eder kendinden erkenden ölürsün.konu sahibi sadece 7 aylık evliymiş.böyle bir evlilikte ne bilim bi cicim süresi olur bunlarda hiç olmamış.sanki adama ailesi baskı yapmışta evlenmiş gibi.7 ayda bi dur bakalım hemen başkalarının çocuklarına bakıpta iç geçirxek kadar ne kadar bi zaman olmuşki çocuk hasretinden yanıp kavrulupta bu kavga gürültüleei hiçe sayıp çocuk yapma gafletinde bulundunuz.pes.bide ikinci evliliğiniz daha pişkin tecrübeli olmalıydınız.
Tmaam normal bı adam zaten bunu yapar ama bu konu sahibinin ki normal degilki . oyuzden o yazdıklarınızi demeye gerek yoktu.ben kendimi onun yerine koyunca herşeyi geçtim .bı arkadaşımla konuşuyorum örnek .arkadaşım ben bukadar uzgunken benim kocam bana böyle yapıyor şöyle yapıyor deseydi çok üzülürdüm .neden benimkide böyle yapmıyor bana bunları yaşatıyor diye kendimi yerdim . oyuzden dedim işte bu yazilan yardımcı olmaz ona....diğer konuda bişi diyemice madem bırakmak istemiuor bizim de yapabileceğimiz bişi yokki kendi hayatı ne diyelimben bir istenen hamilelik olayında normal bir adamın gosterebilecegi tepkileri söyledim ki ne söylersek söyleyelim istersen yanında ol istersen ayrıl de konu sahibi kendisine sürekli aldır istemiyorum daha öncede 5 tane aldırdım diyen birini bırakma taraftarı değil yazdıklarını okuduysan her mesajda haka ettiğini yazmış ama okuduğum kadarıyla birakicak gibi değil o yüzden bu mesajı yazdığıma bile pişman oldum çünkü konu sahibi nin dışardan görüşe falan ihtiyacı yok zaten hayatından memnun gibi görünüyor yoksa bu kadar şeye rağmen kimin ne dediğine bakmaz di
Haklısın bilemiyorum yanlış şeyler yazmış olabilirim ama emin ol ne düşündüğümüz umrunda değil mesajlarına dikkat et o kadar şey demiş yani 5 çocuk aldırdım ne demek hala seviyorum diyor o yüzden aslında mesaj yazdığıma bile pişmanımTmaam normal bı adam zaten bunu yapar ama bu konu sahibinin ki normal degilki . oyuzden o yazdıklarınızi demeye gerek yoktu.ben kendimi onun yerine koyunca herşeyi geçtim .bı arkadaşımla konuşuyorum örnek .arkadaşım ben bukadar uzgunken benim kocam bana böyle yapıyor şöyle yapıyor deseydi çok üzülürdüm .neden benimkide böyle yapmıyor bana bunları yaşatıyor diye kendimi yerdim . oyuzden dedim işte bu yazilan yardımcı olmaz ona....diğer konuda bişi diyemice madem bırakmak istemiuor bizim de yapabileceğimiz bişi yokki kendi hayatı ne diyelim
Onu anladım zaten aslında ama dediğim gibi kendisi bilir napalim :)Haklısın bilemiyorum yanlış şeyler yazmış olabilirim ama emin ol ne düşündüğümüz umrunda değil mesajlarına dikkat et o kadar şey demiş yani 5 çocuk aldırdım ne demek hala seviyorum diyor o yüzden aslında mesaj yazdığıma bile pişmanım
Dünyada böyle düşünen ebeveyinler olduğu sürece bir sürü mutsuz üzgün ya annesinden yada babasından ayrı büyüdüğü için hep yarım kalmış gibi hisseden ben zaten baştan yanlışım diye düşünüp her işinin ters gitmesine Alışan çocuklar olucak aileye sorsan anne belli bir süre sonra seviyorum u falan geçmiş eşinden ayrılmış hâliyle çocukta babasız çünkü adam istemiyorum demiş sonra anne gidip evlenmiş olan kime oluyor böyle düşüncede bir evliliğe çocuk getirmek ne kadar mantıklıTmaam normal bı adam zaten bunu yapar ama bu konu sahibinin ki normal degilki . oyuzden o yazdıklarınızi demeye gerek yoktu.ben kendimi onun yerine koyunca herşeyi geçtim .bı arkadaşımla konuşuyorum örnek .arkadaşım ben bukadar uzgunken benim kocam bana böyle yapıyor şöyle yapıyor deseydi çok üzülürdüm .neden benimkide böyle yapmıyor bana bunları yaşatıyor diye kendimi yerdim . oyuzden dedim işte bu yazilan yardımcı olmaz ona....diğer konuda bişi diyemice madem bırakmak istemiuor bizim de yapabileceğimiz bişi yokki kendi hayatı ne diyelim
5 cocuk aldirdim ne? O kismi anlamadim sizle evlenmeden oncemi?Bebek haberine cok sevindi en cok isteyen oydu, yasim geciyor baba.olmak istiyorum zaten cocuklari cok seven biri.neden boyle oldu anlamiyorum hic
Bu nasıl insanMerhabalar
2 aylik hamileyim pazartesi aksami esimle tartistik sebep onu arayip mesaj atmam, guya arkadaslarina rezil ediyormusum onu, oyle diyor. Ben de dedim sen karim ariyor demesen kim nereden bilecek seni kimin aradigini ayrica neden rezil oluyorsun ki ben aradigimda
Dusuk tehlikem var evde devamli uzaniyorum bazen annem geldi bazen kayinvalidem geldi yanima. Esimde calismiyor bu virusten dolayi isleri azalmaya basladi kendisi diyor bos bos oturuyiruz 2 saatligine gidip geliyordu, ben evde tek olunca isinin de olmadigini bilince ariyordum.
Is yerindeki arkadasina beni anlatmasini biliyor yok boyle asabilesti yok boyle devamli ariyor beni ortalik malzemesi yapan kendisi herkese karisini konusan kendisi ben arayinca mesaj atinca rezil oluyormus !
Hamilelik surecinde yani bu 2 ayda ben de biraz sinir ve stres olustu bu dogru doktorumda hormonlardan dolayi plur normal dedi, hasta oldugum icin uzanmam gerektiginden esim yemek yapti falan, dedim 2 tabak yemek koydun onume o mu zor geldi, ben baski kuruyormusum ona, iskence ediyormusum, bebegi aldir ben istemiyorum diyor, biktim diyor, sana bakarken seytan gormus gibi oluyirum diyor, nefret ettim senden diyor, evlendigim gune lanet olsun diyor pismanmis, bebegi aldirmiyorsan da basinin caresine bak benden hayir bekleme anana mi gidiyorsun babana mi gidiyorsun sk...r git diyor, defol git evden kafami dinlemek istiyorum, sen gitmezsen bana yatacak yer cok diyor,ben zamaninda 5 cocuk aldirdim istemiyorum be diyor , ben de dedim sen defasinda boyle yapiyorsun sinirden soyluyorsun bunlari ama kalp kiriyorsun ben cani degilim ben bebegime kiymam dedim, sinirden falan soylemiyorum ikinizide istemiyorum diyor, bosanacagim diyor kesin kararimi verdim diyor, telefonunu aldi kirdi hattiyla beraber oh kurtuldum senden diyor kullanmayacagim telefon falan diyor, beni boyundurlugun altina almaya calisiyorsun diyor, benim oyle bir amacim yok dedim, ne senin amacin peki he ne diyor amacsiz insan diyor.
Yaptigim yemegi yemiyor gel konusalim iki aradik yazdik diye bunun karsiligi bu mu olacak, daha evvelden de birbirimi,i arayip soruyorduk ki raporliyum ben ise gitmiyorum iste oldugum vakit zaten aramiyordum. Hep ozgurluk sevdalisi, hep kisitlandigini dusunuyor ben ona arkadaslariyla bulusma demedim hicbir zaman, pazartesi aksami dusa girmem gerekiyordu bana yardimxi plur musun dedim bas donmem var, tabi dedi surada bi isim var yarim saate geliyorum dedi, aradan zaman gecince aradim canim seni bekliyorum dedim dus icin gelecegim demistin dedim dukkana gectim diyor, orada da isi yok kendi diyordu ve bende biluyorum, neyse 2 saat gecri yok neredesin yazdim geliuorum dedi 1 saat gecti yine yok kim olsa soylenir ya yalandan hoslanmiyorum kac defa dedim yalan konusma balkondan baktim o sirada arkadaslaei birakti eve geldi sarhos saat 8, arkadaslaribla miydim dedim bari dogruyy soyle dedim seni bekliyorum burada demeye kalmadi kiyamet koptu
Ne yapaxagim ben simdi icim kan agliyor tavirlari katlanilmaz resmen ayni evde yabanci ve hareketleriyle zulum ediyor. Yemek yiyesim yok bebegim icin zorla agzima koyiyorum birseyler. Bana diyor cik git karsimdan tokatlayacagim simdi seni. Yaziklar olsun sana dedim.
Allahım fake olduğuna inanmak istiyorumEskı mesajınızı tekrar okuyunda suclu sızmısınız esınızmı bi görün... yazık etmıssınız kendınızede çocuğunuzada
Merhabalar
3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .