Eşimle yine tartıştık :(((

Kadın çocuğunu düşürecek en sonunda,daha fazla desmesek mi

Bu adam sizi sevmiyor daha ne bekliyorsunuz?

Bilmiyorum tek bildigin suan cok uzgun oluşum , her hangi bir sey yapmak icin de adim atmaya cesaretim yok
Güçlü ol, bu rezil adama boyun eğme. İstersen herşeyi yaparsın zor olabilir ama bu hayatı yaşamaya değmez

Ne demek beş çocuk aldırdım? böyle biri olduğunu biliyor muydunuz? yazık günah yaaa

Adam kafasında her şeyi bitirmis bence. Daha 10 haftalık hamileyken böyleyse ilerisini düşünemiyorum. Hele çocuk doğunca hiç düşünemiyorum. Şu an evet anlıyorum hamilesiniz hormonlar tavan bende iki hamilelik geçirdim o süreçte her söylenene alınıyordum. Adam hem sizden hem bebekten vazgeçmiş saygı kalmamış evliliginizde. Gün içinde eşlerin birbirne mesaj atması veya araması kadar doğal bir şey olamaz daha bu şeyler evliliği güçlendirir.

Benzer durumları bende yaşadım hala da yaşıyorum sayılır ilk zamanlar arıyordum çok rahatsızlık duyuyordu defalarca ailesinin yanında yüzüme vurdu zırt pırt beni arıyo falan gibisinden bizde hiçbirşey düzelmedi eskisi gibi aramamaya gayret ediyorum keşke böyle bir insandan en başından hiç çocuk düşünmeseydin bazı insanlar işte çocuk olunca düzelir gibisinden şeyler söylüyorlar ben aynı fikirde değilim bozuk bir yuvaya çocuk getirmenin ne manası var 2 bucuk yıllık evliyim çevremde sürekli çocuk yokmu niye yapmıyorsun gibi baskılar var ama umursamıyorum hayat benim hayatım düzgün bir evliliğiim olsaydı elbette düşünebilirdim ama şartlar bu şekildeyken bal olsa istemem benim eşimde seninkine benziyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim çok üzüldüm

Kardeşim bu adam seni kendine yük görüyor sevmiyor farkındasın aslında kendine yediremiyorsun. Çocuğu aldırmak istiyor nedeni de şu Çocuk yüzünden seninle arasında mecburi bir bağ olacak ve Cocuğuna karşı Sorumluluk almakta istemiyor.

Ne demek beş çocuk aldırdım? böyle biri olduğunu biliyor muydunuz? yazık günah yaaa
Adam yetersizin teki, bes cocuk yapacak kadın bırak hayatına girmeyi pis sıfatına bakmamıstır onun. Kaldı ki aldırmak ıcın para lazım, aç köpek once karnını doyursun.

Hani asidi kacmıs bır tane bira ıcıp, ortamlarda "aksam on bira ıctım bana mısın demedi bro", dıyıp bunla ovunen ergenler olur ya oysa ne on bira ıcıcek parası ne de kapasitesi vardır... Maksat kızlara, serseri gozukmek.. Marifet ya... kocası aynı onlardan biri.
Bunların hepsi eziklik yetersizlik iste

Yazacak tek bir kelimem var böyle bile bile ladese "yazık"
Çalışan bir kadınsınız bu adamın yanında daha fazla kalmayın.

Böyle birinin yüzüne nasıl bakılır ruh halinizi anlayamıyorum.
Küfürbaz
Dayakçı
Yalancı
İlgisiz
Saygısız
Düşüncesiz
Vasıfsız
Tahammülsüz
Alkolik
Tüm bunlara seviyorsanız kendinizi sorgulayın.
Böyle biri baba olacak. Size acımadım ama dogacak cocuga cok üzüldüm. Tercih hakkı olsa sizi secmezdi

Dokuz harika özellik saydim bunlardan biri eşimde olsaydı değil ona eşim demek çocuğumdan uzak durmasi icin elimden geleni yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…