Eşimle yine tartıştık :(((

Size tek bir soru sormak istiyorum. Eşinizin bu kadar ağzı bozuk, şiddet yanlısı ve saygısız birisi olduğunu bile bile neden ondan çocuk sahibi olmak istediniz. Çocuğunuzun böyle birine baba demesi sizi hiç rahatsız Edip izleyecek mi? Ben sizin de uzman desteğine ihtiyaciniz olduğunu düşünüyorum.

Konu yeterince herkesin sinirlerini bozdu burdaki bence
Şaka mı?
Ben de hamileyim Allah a şükür su zamana kadar her işimi kendim gördüm evet ben de dusa girmeden esime sakin uyuya kalma duşa girecem vs diyorum veya dışarıdayken arıyorum ne zaman geleceksin diye hic böyle laflar duymadım. Boyle hakarette etmedi
Esin anormal biri
Sen daha hala bide alttan mi alıyorsun? Adam 5 cocuk aldırmış bunu da istemiyorum diyor. Biz sana ne diyelim. Topla eşyanı annene git desek gidecek misin?

Bebek haberine cok sevindi en cok isteyen oydu, yasim geciyor baba.olmak istiyorum zaten cocuklari cok seven biri.neden boyle oldu anlamiyorum hic
Neden böyle olduğunu siz nasıl anlayamıyorsunuz bende onu anlamadım?Adam daha bir kaç ay önce size yapmadığını bırakmamış birde üstüne binbir çaba ile hamile kalmışsınız.Şimdi kalkıp düşük tehlikem varken eşim bunları yapıyor diyorsunuz.Size acıması olmayan birinin çocuğunuza mı acıyacağını düşünüyorsunuz?Kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama durum böyle

Affedersiniz de siz mazoşist misiniz? Kendinize bu şekilde acı çektirmek hoşunuza mı gidiyor? Bir de bu kaderinize başka bir canlıyı eklemişsiniz. Adam size defol çekip ağıza alinmayacak laflar ettikten sonra her şeyi siğneye çekip bir de üzerine böyle bir adamdan hamile kalmışsınız. Hem de bu hamilelik öyle umulmadık bir sekilde degil soğan kürleri gibi extra bir çabayla olmuş. Hamileliginiz kanamalıymış, çok gecmis olsun umarım kayıpsiz bir sekilde atlatirsiniz tabi de bakabilecek mjsiniz simdi siz o cocuga? Simdi bu forumdaki insanlar, size bu adamı bırak demek dışında ne diyebilirler? O baba o çocuga babalık yapmayacak ben size söyleyeyim bunun aksine inanmak kendizi kandırmak olur. Bence bir an önce kendinize bir yol cizin. O dogacak olan cocuga hem analik hem babalik yapacaksıniz, ona göre adımlar atın simdiden.

Merhabalar
2 aylik hamileyim pazartesi aksami esimle tartistik sebep onu arayip mesaj atmam, guya arkadaslarina rezil ediyormusum onu, oyle diyor. Ben de dedim sen karim ariyor demesen kim nereden bilecek seni kimin aradigini ayrica neden rezil oluyorsun ki ben aradigimda
Dusuk tehlikem var evde devamli uzaniyorum bazen annem geldi bazen kayinvalidem geldi yanima. Esimde calismiyor bu virusten dolayi isleri azalmaya basladi kendisi diyor bos bos oturuyiruz 2 saatligine gidip geliyordu, ben evde tek olunca isinin de olmadigini bilince ariyordum.
Is yerindeki arkadasina beni anlatmasini biliyor yok boyle asabilesti yok boyle devamli ariyor beni ortalik malzemesi yapan kendisi herkese karisini konusan kendisi ben arayinca mesaj atinca rezil oluyormus !
Hamilelik surecinde yani bu 2 ayda ben de biraz sinir ve stres olustu bu dogru doktorumda hormonlardan dolayi plur normal dedi, hasta oldugum icin uzanmam gerektiginden esim yemek yapti falan, dedim 2 tabak yemek koydun onume o mu zor geldi, ben baski kuruyormusum ona, iskence ediyormusum, bebegi aldir ben istemiyorum diyor, biktim diyor, sana bakarken seytan gormus gibi oluyirum diyor, nefret ettim senden diyor, evlendigim gune lanet olsun diyor pismanmis, bebegi aldirmiyorsan da basinin caresine bak benden hayir bekleme anana mi gidiyorsun babana mi gidiyorsun sk...r git diyor, defol git evden kafami dinlemek istiyorum, sen gitmezsen bana yatacak yer cok diyor,ben zamaninda 5 cocuk aldirdim istemiyorum be diyor , ben de dedim sen defasinda boyle yapiyorsun sinirden soyluyorsun bunlari ama kalp kiriyorsun ben cani degilim ben bebegime kiymam dedim, sinirden falan soylemiyorum ikinizide istemiyorum diyor, bosanacagim diyor kesin kararimi verdim diyor, telefonunu aldi kirdi hattiyla beraber oh kurtuldum senden diyor kullanmayacagim telefon falan diyor, beni boyundurlugun altina almaya calisiyorsun diyor, benim oyle bir amacim yok dedim, ne senin amacin peki he ne diyor amacsiz insan diyor.
Yaptigim yemegi yemiyor gel konusalim iki aradik yazdik diye bunun karsiligi bu mu olacak, daha evvelden de birbirimi,i arayip soruyorduk ki raporliyum ben ise gitmiyorum iste oldugum vakit zaten aramiyordum. Hep ozgurluk sevdalisi, hep kisitlandigini dusunuyor ben ona arkadaslariyla bulusma demedim hicbir zaman, pazartesi aksami dusa girmem gerekiyordu bana yardimxi plur musun dedim bas donmem var, tabi dedi surada bi isim var yarim saate geliyorum dedi, aradan zaman gecince aradim canim seni bekliyorum dedim dus icin gelecegim demistin dedim dukkana gectim diyor, orada da isi yok kendi diyordu ve bende biluyorum, neyse 2 saat gecri yok neredesin yazdim geliuorum dedi 1 saat gecti yine yok kim olsa soylenir ya yalandan hoslanmiyorum kac defa dedim yalan konusma balkondan baktim o sirada arkadaslaei birakti eve geldi sarhos saat 8, arkadaslaribla miydim dedim bari dogruyy soyle dedim seni bekliyorum burada demeye kalmadi kiyamet koptu
Ne yapaxagim ben simdi icim kan agliyor tavirlari katlanilmaz resmen ayni evde yabanci ve hareketleriyle zulum ediyor. Yemek yiyesim yok bebegim icin zorla agzima koyiyorum birseyler. Bana diyor cik git karsimdan tokatlayacagim simdi seni. Yaziklar olsun sana dedim.
Ya her evlenen çocuk yapmasın nolur. Nolacak şimdi o çocuk. Adam resmen istemiyorum demiş aa ama siz bu enerji ile hem ana hem baba olursunuz değil mi? Yapmayın çocuklatın bir yanlarını bile isteye eksik bırakmayın. Çocuk araç değildir, evlilik düzelsin diye yapılmaz. Hamile kalınca eş olamayan adamı sihirli deynek baba, kadını anne yapmaz.

Bebek haberine cok sevindi en cok isteyen oydu, yasim geciyor baba.olmak istiyorum zaten cocuklari cok seven biri.neden boyle oldu anlamiyorum hic
Bu hamile halinizle sizi dövmesini falan mi bekliyorsunuz evden gitmeek için bu lafların üstüne evlilik yururmu tamam yuva bozmak kolay değil fakat bu şekilde bu adam ya size bisey yapar yaşta siz stres yüzünden kendinize zarar verirsiniz al çantani git ananın evine kendini helak etmeye degermi

Kusura bakma konu sahibi ne yaşıyorsan hepsini hak ediyorsun. Eski konularını okudum. Bile bile lades demişsin. Herkes sana yalvarmış Ccuk olmadan boşan diye. Adam seni dövüyor sövüyor ayağına kapandin birde. Yaşadığın her şeyi sonuna kadar hak ediyorsun. Nokta

Bebeği aldırın bu adamı boşayın kendinize yeni bir yol çizin. Diğer konunuzun üstüne bu adamdan çocuk yapmak çok manasız bi hareket olmuş zaten. Siz bunları hakedecek kadar değersiz misiniz ?

X