Eşimle yine tartıştık :(((

Konuştuk bugün haklisiniz nuh diyor peygamber demiyor galiba sonumuz belli artık
Üzülme canım gerçekten,değmez ki. Kim o? Yanlış,saygısız değmeyecek bir erkek o kadar öyle düşün. Ona Emek verdin üzülmekte yara almakta haklısın ama bu sadece senin özverindi böyle düşün. Artık kes o hoşgörüyü. He uysallaşır,değişme adımları atma niyetinde olur. O zaman tabiki şans ver derim. İyi veya kötü hiçbir sonuç için acele etme. Bekle gör,yeterince emin olmadan hiç bir karar alma. Biz burda tuzumuz kuru bol keseden ayrıl deriz veya barış. Fikirlerimizi rahatça söylüyoruz çünkü yaşayan bizler değiliz bunu unutmadan kararlarını al. Ama iyice düşün ne karar verirsen sonuç seni üzmesin sen artık onu değil kendini düşün. Ben ne ile mutlu okurum diye bak. Tekrar al karşına gerekirse,gerekirse tekrar tekrar al. Savaşını ver,hemen gidersen acabaların olur. Elimden geleni fazlasıyla yaptım de. He baktın iyi olur herşey devam et. Olmuyorsa da kararı sen ver ama cidden üzülme. Yarın öleceğiz belki kimse için yıpranmaya değmez

Eşiniz Şubat ayında da aynıymış şimdide. Yani bu adam hiç düzelme belirtisi göstermemiş. Sanırım hiçbir çabası da yok, katlanarak devam ediyor. Siz neden hala bu adamın peşindesiniz? Neden çocuk yaptınız düzelir diye mi? Ne kadar da yazık. Sizin çektiğiniz size yetmemiş bir de çocuğunuza yaşatılanları göreceksiniz. Boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilemem ama boşanırsanız ömrünüz boyunca bu terbiyesiz adamla muhattap olmak zorunda kalacaksınız.

Siz bu lafları ilk defa duymadınız ki neden şaşırıyorsunuz. Adam şerefsizin adinin teki size küfürler edip o.... diyen bir adamdı. Şubatta sizi kovup döven adamı affedip martta bebek tedavisi olacak kadar Farklı bir ruh haline sahipsiniz. Artık şu rezil adamdan kurtul çocuğunla yolun devam et. Erkekler böyle değil sen anlamıyorsun normal geliyor sanırım sana. B.kunda boncukmu var bu adamın katlanıyorsun.

Simdi eski konularini okudum. Ister uzul ister ciddiye al ama ben icimden gecenleri yazacagim. Ikinizin de ikinci evliligi. Aranizda 13 yas fark var. Ve evleneli 1 sene olmamis. Oturmamis bir evlilige bebek yapmissin. Baban bu evliligi anladigim kadariyla pek istememis ancak sen cok istemissin. Hatta etrafindan seni uyaranlar da olmus ama sen dinlememissin. Ne olacaksa olsun demissin. Bebegin evliligini kurtaracagini ya da adami yuvaya baglayacagini mi sandin bilmiyorum ama esin tam bir ruh hastasi.
Yemek yerken muzik acmis. Sen haber acalim deyince sana s.tir git demis. Kontrat benim uzerime ben gidemem sen gideceksin demis. Kontratin kimin uzerine oldugunun onemi yok. O anda maden istemiyorsun sen s.ktir git demen gerekirken sen hep alttan almissin. Adamdan bir de tokat yemissin siddet gormussun. Yetmemis adami yataga cagirmissin. Yetmemis ölmüs baba ve annenin hatirina bana sans ver kendimi duzelteyim demissin. Neden alttan aldin ki? Neden bu adami elinde tutmak icin caba harciyorsun ki? Belli ki sevmiyor ve senin o evden gitmen icin sana fiziksel psikolojik her turlu siddeti uyguluyor. Adam dengesiz. Iki gun iyi ucuncu gun defol diyor. Adam bu evliligi bitirmeye calisiyor sen anlamiyorsun.
Bu evlilik duzelmez. Bu adam da duzelmez. Yapilacak tek sey kamyonu kapiya dayayip senin aldigin tum esyalarini alip gitmen. Ancak bu durumda evi terk etmek yuvayi temelden bozmak anlamina geldigi icin bosanma surecinde kusurlu taraf sen olursun. Seni evden kovduguna dair bir sahitin var mi ya da ses kayidi gibi birsey. Ya da darp raporu. Eger sahitin yoksa onun evden gitmesini soyle. Madem bu evliligi istemiyorsun bu halimle ben gidemem esyalarini alip sen git de. O zaman kusurlu taraf o olacak gittiginde.
Yerinde olsam bir avukata giderdim. Durumu anlatip esyalarimi alip gitsem kusurlu taraf ben olur muyum derdim. Bir sey daha var aslinda. Dava dilekcesini sundugun gun gidebilirsin. O zaman kusurlu olmuyorsun. Dilekce onun eline bir kac gun sonra gecer. Sen de o sirada esyalarini toplarsin. Aksam eve gelip evi dimdizlak gorunce anlar zaten. Ancak esyalari alirken kendi ceyizini mutfak esyalarini kendi aldiklarini al. Yoksa esya kacirdi der. Hatta esyalari alirken polis cagirip tutanakla alabilirsin. O zaman esya kacirdi dediginde tutanagi mahkemeye sunarsin.
Siddetli gecimsizlikten ac davayi. Psikolojik siddet ve fiziksel siddet gordugunu belirt. Tazminat ve cocuk icin nafaka iste.
Bunlari yap lutfen. Gec bile kalmissin.
Lütfen şurayı yazmayı unutmayın karısına e5 tekilerdensin ve mado or. Demiş kadında hala beni affet olaylarında rezillik

şok edici bir konu...yanlıs anlaşilmasın da benim bir oğlum var terrier kendisi, yedigi önünde yemedığı kuyruğunda, ellerinizden öper 5 yaşında, ona yanlışlıkla öte git desem 3 gün trip atar, gönlunü almadan hayatta unutmaz barışmaz, boyu yetse eli olsa kapiýı çarpip çıkar namıssız, öyle gururlu :KK70: :rolleyes: böyle konuları okuyunca o geliyor aklıma

Buradaki cogu yorumcunun hosuna gitmis ama bence isiniz zor... eger simdiden yani bes yasindayken 3 gün trip atiyorsa 25inde ne olur hic düsünmek bile istemiyorum... siz annesi olarak gönlünü alirsiniz yeri gelir alttan alirsiniz - oda buna iyice alisir!... ama Ilerde elin kizi hic orali olmaz basar tekmeyi ceker gider!

Buradaki cogu yorumcunun hosuna gitmis ama bence isiniz zor... eger simdiden yani bes yasindayken 3 gün trip atiyorsa 25inde ne olur hic düsünmek bile istemiyorum... siz annesi olarak gönlünü alirsiniz yeri gelir alttan alirsiniz - oda buna iyice alisir!... ama Ilerde elin kizi hic orali olmaz basar tekmeyi ceker gider!
Yalnız terrier köpek cinsi..
İnsan cinsi değil.

Ya gerçekten bunca hakarete susup katlanıp tamam mı diyorsunuz? Dayak yesen yine tamam dersin büyük ihtimal zaten karısını başkasına anlatan kişiden ne adam olur ne eş kusura bakma seni sevmiyorum demiş zaten sinirden söyledi deyipte kendini saçma sapan rahatlatıyorsun pess senin yanında durmak istemiyor seninle zaman geçirmek istemiyor dışarda daha mutlu ne halt yediği belli değil belki başka sevgilisi bile vardır bukadar agreaifliğin bukadar nefretin başka açıklaması yok gibi. Çocuğu istemiyorum diyor sana aldır diyor farkında mısın? Sana ettiği hakaretleri algılayabiliyor musun? Bilmiyorum ya ben bu kadar acınası insanlar olduğuna çok şaşırıyorum? Bunca hakareti sineye çekip de sinirden yapıyor diye susan kadınlar olduğuna inanamıyorum bir terket bakalım birgün gelsin eve seni bulamasın bakalım bir kaç ay tavır al bakalım peşinden gelip pişman olmazsa o adamdan hayır bekleme zaten az dik dur hala daha yalvarıyosun ya

:-)doğru söylüyorsun bacım,fizyolojik olarak tekme atmaları imkansız ama bazen sokakta gezerken çemkiriyorlar oğluma cavırın kızları...
ağzının payını alınca kuyruğu sıkıştırıp yine bana hevliyor allahsız :rolleyes:

Al simdi ben bu karikatüri nasıl koymim :KK70:

Eklentiler

• images.jpeg-1.jpg
    images.jpeg-1.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
Taaa şubattan belliymiş ki böyle olacağı. Eski konunuzu okudum, insanlar 40 sayfa yazı yazmış uyarmış sizi. Adamın psikolojik sorunları olduğu bariz. Siz gitmiş bir de çocuk yapmışsınız. Günah değil mi el kadar bebeğe? Hiç vicdan yapmıyor musunuz?

Neyse. Konuşup ban yemek istemiyorum. Zamanında çok yanlış kararlar vermişsiniz. Bir an önce boşanıp sizin de psikolojik destek almanızı diliyorum, umarım güzel büyütürsünüz yavruyu ne diyeyim.

Haklı olduğunuz noktalar çok ama ben bir de adamı dinlemek isterdim. Bana biraz adamı boğuyorsunuz gibi geldi. Hamileyken herkesin başı döner bunun için onun yanında girmek istemiş olmanız neyse adam da zaten tamam demiş. Biraz geç girseniz ne olur?

Böyle birinin yüzüne nasıl bakılır ruh halinizi anlayamıyorum.
Küfürbaz
Dayakçı
Yalancı
İlgisiz
Saygısız
Düşüncesiz
Vasıfsız
Tahammülsüz
Alkolik
Tüm bunlara seviyorsanız kendinizi sorgulayın.
Böyle biri baba olacak. Size acımadım ama dogacak cocuga cok üzüldüm. Tercih hakkı olsa sizi secmezdi
bunlara ek olarak bir de narkotik bir zaafı da varmış beyefendinin, eski konularinda bahsetmiş

X