Insallah ben de duzelmesini istiyorum kayinvalideme anlattim o kapima gelirse almam iceri yuzu yok onun diyor gitme evinde dur sen diyor bana, kayinvalidem dun bende kal dedi seni merak etsin arasin dedi ben rve geldim evden gidersem herseyi bitirmis gibi olacagim gibime geliyorTasınızı topragınızı toplayıp anneninizin evine gitmek için tokatlamasını mı bekliyceksin adam resmen kovmuş birbirinize olan saygınızı yiytirmişsiniz sizin gitmiyceğinizden o kadar emin ki asıp kesiyor bol bol ilgiden boguluyor bir ders vermenin zamanı gelmedimi sizce umarım bu durumlarınız düzelirde o güzel yavrucagı hayırlı anne baba olursunuz inşallah
Sonra duzelttik aramizi benden ozur diledi birdaha sana boyle yapmacagim elim kirilsaydi vurmsaydim dilim kopsaydi soylemeseydim o sozleri dedi, sinirimden oluyor agzima ne geliyorsa soyluyorum seni seviyorum ben diyordu, bebegim olmasini esim eve baglansin beni sevsin diye yapmadim anne olmak evladimin olmasini istiyordum esim de cok istiyordu yasim geciyor baba olmak istiyorum cocuklari cok seviyorum kendi evladimi sevmek istiyorum diyordu hamilelik haberini verince de havalarda ucti resmenEski konularınızda yazıyor daha 3.5 aylık evli iken eşiniz size bu lafları hatta daha ağırlarını söylemiş. Şiddet uygulamış vs. Üstüne de bebek istiyoruz diye konu açmışsınız. Yani eşiniz hep böyle imiş ve bile isteye bebek yapmışsınız. Ilgincsiniz, bebeği düşünmediniz mı hiç?
Aynen ne yazikki kumasi bu kardeslerinin hepsi de boyleEşi evliliğin başından beri böyleymiş başından beri istemiyorum sevmiyorum demiş. Flört bile yoktur belki adamın kumaşı bu.
kız napayım okurken direkt aklıma geldi,bugün huysuz zaten inmedi tepemden, kötü niyetle yazmadım evladım o benim,ama konuyu okuyunca hemen o geldi aklıma....Vur deyince yine öldürmüşsün.
Evet yavrum icin uzuluyorum yaziklar olsun esime, nasil boyle yapar aklim almiyorBebeğe yazık oldu o zaman....
Ben de inanmiyorum iste bi umut.mu desem kendimi kandirmak mi desem.bilmiyorumÇok merak ediyorum gerçekten, eşiniz size nasıl cümleler kurarsa sinirden değil de sizi artık istemediğinden bu cümleleri sarfettiğine inanırsınız? Yani bu adamın daha ne söylemesini bekliyorsunuz o evi terketmek için?
Riskli bir hamilelik yaşayan karısına bu cümleleri sarfedebiliyorsa, bunların sadece sinirden söylenmiş olabileceğine ben inanmıyorum malesef.
Ama zaten yapıyormuş yeni bir şey değil ki. Siz bebek olunca düzelir sanmışsınız şu an onun hayal kırıklığını yaşıyorsunuz.Evet yavrum icin uzuluyorum yaziklar olsun esime, nasil boyle yapar aklim almiyor
Ben şaşıracak birşey göremedim.Evet yavrum icin uzuluyorum yaziklar olsun esime, nasil boyle yapar aklim almiyor
Annem.biliyor oldu oldu olmadi olmadi gelirsin evine biz beraber bakariz diyor , bu boyle diyor degismez bir iki ay sonra yine tartisma olur diyor. Bebegime uzuliyorum hazmedemiyorum olanlari icim kan agliyorMuhtrmelen yaşın daha genç, şimdiki gençler sırf seviyorum diye evlenince ya da çocuk olunca eşlerinin her kötü hareketine katlanıyor. Çok büyük bi yanlış. En başından çocuk yapmicaktın, yazık değil mi o çocuğa. Bırak defolsun gitsin, ailene anlat durumu arkanda olsunlar ezdirme kendini
Oncelıkle hayırlı olsun bebışin Rabbım guzel omurler nasıp eylesın inşallah. Konuya gelırsek bugun olmasa yarın muhakkak patlak verecek canım ıyı bır ders zamanı bırılerı konussun buyuklerden belkı duzelir diyecegım ama nebıleyım
canını sıkmak istemem ama umarım inş yoktur ama o kadar emin olmayın herkes hissedemeyenilir benki gözü açık biri üniv okumuşum gurbette taşı sıksam suyunu çıkarırım kandırırım kandırılmam sanan ben adam beni aldatmış ve 2 sene ruhum duymadı.şuanda eski günlerime yaptıklarıma üzülüyorum benki işten geldiğinde peşinde dolanan sütsüz yatırmayan meyvesiz bırakmayan ayakkabılarını eğilip bağlayıp işe gönderen ben yaşadıklarım karşısında hep şok oldum tokat gibi.tek üzüldüğüm kendimi çok harap etmiş olmam çok güvenmem keşke o kadar yapmasaydım kendimden fedakarlık etmeseydim.sizde eşinizle oturup bi konusun ben hamileyim yarım canlıyım ikimizinde çocuğu birazdaha beni anlamanı istiyorum de.sakin olmanı istiyorum de.eğer böyle olmaya devam edip beni strese sokucaksan 50 tane kalıcak yer bulurmuşya tutmayın gitsin.ailenden biri varsa yanında kalabilecek destek al.uzaklaştır kendinden bi kendini dinlesin bakalım.bence siz çok üstüne düşüyosunuz çok seviyosunuz size daha önce neler yapmış yinede ona çocuk vermek istemişsiniz.bilemiyorum sizde bence sağlıklı düşünemiyorsunuz şuandaHayatinda biri yok buna eminim bu davranislarinin sebebinin oyle bir durumla.ilgisi yok adam ozgurlugune duskun ve evlendigine pisman her tartismada bunu soyluyor ben kisitliyormusum onu
Icimi dokmek buraya yazmaktaki amacim, icim kan agliyir bebegim olsun evliligim yada bu adam duzelsin diye hic dusunmedim ikimizde istiyorduk hayalini kuruyirduk, bosanmak isteyen o sbaah oyle dedi, madem ciddi gitsin acsin davasiniBu adama neden çocuk? Hadi kendini sevmiyorsun anladık el kadar bebeğin ne günahı var ya valla deliriyorum sizin gibileri görünce. Boşan desek boşanacak mısın peki buraya yazmaktaki beklentin nedir?
Müstehak sana. Adam şiddet uygulamış boşanmamış, üstüne çocuk yapmışsın. Şimdi burada konu açma sebebin de sana mesaj attın diye kızması. Bravo, en kafaya takılacak konu da bu zaten evliliğinizde...Eski konularınızda yazıyor daha 3.5 aylık evli iken eşiniz size bu lafları hatta daha ağırlarını söylemiş. Şiddet uygulamış vs. Üstüne de bebek istiyoruz diye konu açmışsınız. Yani eşiniz hep böyle imiş ve bile isteye bebek yapmışsınız. Ilgincsiniz, bebeği düşünmediniz mı hiç?
Gercekten bebegim olsun evlilik duzelir yada bu adam duzelir diye hic dusunmedim oyle. Ikimizde istiuorduk en basindan beri evlat sahibi olmayi hatta ogrenince cok sevindi havalara uctu etrafimda pervana oldu, ama gel gelelim ben onu arayip sıkmisim bunaltmisim boyle seylere gelemezmis dedim hadi aradim sordum devamli, bunun bedeli bu mu cocgu aldirmak mi yaziklar olsun sanaAma zaten yapıyormuş yeni bir şey değil ki. Siz bebek olunca düzelir sanmışsınız şu an onun hayal kırıklığını yaşıyorsunuz.
Bacım bitirmen lazım zaten allah allah yaaaInsallah ben de duzelmesini istiyorum kayinvalideme anlattim o kapima gelirse almam iceri yuzu yok onun diyor gitme evinde dur sen diyor bana, kayinvalidem dun bende kal dedi seni merak etsin arasin dedi ben rve geldim evden gidersem herseyi bitirmis gibi olacagim gibime geliyor
Daha onceki tartismalarimizda da boyleydi, ozgurlugune duskun Allah yukarida hic kisitlamadim sadece yalan konusma dedim, ben sinirli adamim beni alttan al diyordu, ailesi kardesleri annesi de oyle diyir sinirlidir kalp kiriyor diye yaziklar olsun
Zamaninda yedigi nanelerden 5 cocuk aldirmis bir de marifetmis gibi soylerValla söylenecek tek bir kelime var siktir gir de bu adama bosanirkende neyi varneyi yok al bu arada 5 çocuk mu aldirdiniz?
Dusuk tehlikem oldugu icin iliski yok bu sure zarfinda , bana hep diyordu doktora sor ne zaman diye ben de en son gittigimde sordum dedi 1 hafta sonra . Beni aldatir dusuncesi baskasina gider dusuncesi ben de hep vardi bu iliski yasak oldugundan bu yana, sen beni asagiliyorsun ben oyle bir adam degilim bekarkende kadin manyagi degildim kpekmiyim ben bilmem ne bir suru sey dedi at sil at bu dusunceleri kafandan diyirdyKocan seni aldatıyor.