Eşimle yine tartıştık :(((

Iliskiye girmemiz yasakti dusuk tehlikesinden dolayi
bok sürdürmezlervkendilerine zaten yalancı olduğunuda yazmışsınız kabul etcek değilya hiçbir zaman erkekler açığını kapatmak için yalan söylemekten kaçınmazlar.köpekler ondan daha insandır kusura bakmayın.ben karnınızdaki günahsıza çok üzüldüm.böyle bir babaya sahip olacağı için.sizinde paikolojiniz iyi görünmüyor.keşke bencil olmasaydınız benimde bir çocuğum olsun başkalarının çocuklarını seviyorduk diyosunuz ya bencilce davranmışsınız.neyse artık olan olmuş artık çocuğunuz için bence şahsi fikrim o adamdan uzak durun kalan beyninizide yemesin paikolojiniz iyce bozulmasın evladın
Bencede kayınvalidenize gidin merak etsin sizi. Ertesi gün herşey mucizevi bir şekilde düzelecektir eminim, içinizi ferah tutun ve ayrılmayın sakın. Sonra yine aldatılır, hakaretler yersiniz falan ama olur öyle.
adamın ana ocağı orda tedirgin olmazki aksine emin ellerde diycek yine bizde biyere gitmiyoya annemde diycek değişmiycekki.annem baksın iştr diycek oh kurtuldum diycek yemek yapmaktan yardım etmekten.yine ona yarıycak o adam değişmez.kendi ailen varmı destek olacak kendi annen vs,durumun ciddiyetini anlasın.hiç yüz verme bu iş nereye varırsa varsın havasında ol.madem sen bu çocuğu istemiyosun bende babasız büyütürüm bide baba bulurum senden olamayacağı için, beni rahatsız etme de ailenle kal.sürünsün.

Daha evvelki yedigi nanelerden meydana gelen yavrulari diyor 5 defa cocuk aldirmis marifetmis gibi de soyler, ben cani degilim dedim evladima kiymam ben
Sen buna ragmen bu adamdan çocuk mu yaptın 😳😳 büyük cesaret mi demeliyim başka bişey mi demeliyim bilmiyorum bu adamın yanında dk durmam şahsen sana da tavsiye boşan

Sonra duzelttik aramizi benden ozur diledi birdaha sana boyle yapmacagim elim kirilsaydi vurmsaydim dilim kopsaydi soylemeseydim o sozleri dedi, sinirimden oluyor agzima ne geliyorsa soyluyorum seni seviyorum ben diyordu, bebegim olmasini esim eve baglansin beni sevsin diye yapmadim anne olmak evladimin olmasini istiyordum esim de cok istiyordu yasim geciyor baba olmak istiyorum cocuklari cok seviyorum kendi evladimi sevmek istiyorum diyordu hamilelik haberini verince de havalarda ucti resmen
Dilim kopsa, elim kırılsayla olmaz bu iş. Öfke kontrolü için tedavi olması gerekiyor. Lafının arkasındaysa buyursun tedaviye

Ne yapayim kayinvalideme mi gideyim orada kalayim dun dedi gel burada kal merak etsin seni dedi
Canım bu konuda bısey dıyemıyorm ama aılenın yanına gıtmek daha mantıklı.
Hala bu adami seviyorum desen bana cok kizacaksiniz diymi neden onsuz yapamayacagim hissi var deli miyim neyim ya
Canım seviyorsun ama boyle kotu seyler yasatıyor sana mumkunse artık sevme. Suan hayatının en duygusal donemındesın hersey ustune ustune gelıyor tahmın edebılıyorum bende dogum yapalı 3.5 ay oldu bu duygular hala bana cok yakın hatırlıyorum cok net. Yapamam edemem dıye dusunme git ailenın yanına su donemı atlat guzelce doğur cocugunu sonrası zaten Rabbım cok buyuk hersey sırası İle olur çalıyorsun sanırım ısınede devam edersin mis gibi oh. Ama bence kalma o evde Allah yardımcın olsun:KK43:

Adam muhtemelen biriyle flört ediyor ki yazmanı istemiyor çocuğu da seni de istemiyorum aldır demiş bunun sinirlik tarafı mı kalmış.

Yalvarıyorum şu yazdıklarınızı bir başkası yazmış gibi okuyun. Nolur...
Bende bu arkadaş gibi düşündüm konunuzu okur okumaz

Merhabalar
2 aylik hamileyim pazartesi aksami esimle tartistik sebep onu arayip mesaj atmam, guya arkadaslarina rezil ediyormusum onu, oyle diyor. Ben de dedim sen karim ariyor demesen kim nereden bilecek seni kimin aradigini ayrica neden rezil oluyorsun ki ben aradigimda
Dusuk tehlikem var evde devamli uzaniyorum bazen annem geldi bazen kayinvalidem geldi yanima. Esimde calismiyor bu virusten dolayi isleri azalmaya basladi kendisi diyor bos bos oturuyiruz 2 saatligine gidip geliyordu, ben evde tek olunca isinin de olmadigini bilince ariyordum.
Is yerindeki arkadasina beni anlatmasini biliyor yok boyle asabilesti yok boyle devamli ariyor beni ortalik malzemesi yapan kendisi herkese karisini konusan kendisi ben arayinca mesaj atinca rezil oluyormus !
Hamilelik surecinde yani bu 2 ayda ben de biraz sinir ve stres olustu bu dogru doktorumda hormonlardan dolayi plur normal dedi, hasta oldugum icin uzanmam gerektiginden esim yemek yapti falan, dedim 2 tabak yemek koydun onume o mu zor geldi, ben baski kuruyormusum ona, iskence ediyormusum, bebegi aldir ben istemiyorum diyor, biktim diyor, sana bakarken seytan gormus gibi oluyirum diyor, nefret ettim senden diyor, evlendigim gune lanet olsun diyor pismanmis, bebegi aldirmiyorsan da basinin caresine bak benden hayir bekleme anana mi gidiyorsun babana mi gidiyorsun sk...r git diyor, defol git evden kafami dinlemek istiyorum, sen gitmezsen bana yatacak yer cok diyor,ben zamaninda 5 cocuk aldirdim istemiyorum be diyor , ben de dedim sen defasinda boyle yapiyorsun sinirden soyluyorsun bunlari ama kalp kiriyorsun ben cani degilim ben bebegime kiymam dedim, sinirden falan soylemiyorum ikinizide istemiyorum diyor, bosanacagim diyor kesin kararimi verdim diyor, telefonunu aldi kirdi hattiyla beraber oh kurtuldum senden diyor kullanmayacagim telefon falan diyor, beni boyundurlugun altina almaya calisiyorsun diyor, benim oyle bir amacim yok dedim, ne senin amacin peki he ne diyor amacsiz insan diyor.
Yaptigim yemegi yemiyor gel konusalim iki aradik yazdik diye bunun karsiligi bu mu olacak, daha evvelden de birbirimi,i arayip soruyorduk ki raporliyum ben ise gitmiyorum iste oldugum vakit zaten aramiyordum. Hep ozgurluk sevdalisi, hep kisitlandigini dusunuyor ben ona arkadaslariyla bulusma demedim hicbir zaman, pazartesi aksami dusa girmem gerekiyordu bana yardimxi plur musun dedim bas donmem var, tabi dedi surada bi isim var yarim saate geliyorum dedi, aradan zaman gecince aradim canim seni bekliyorum dedim dus icin gelecegim demistin dedim dukkana gectim diyor, orada da isi yok kendi diyordu ve bende biluyorum, neyse 2 saat gecri yok neredesin yazdim geliuorum dedi 1 saat gecti yine yok kim olsa soylenir ya yalandan hoslanmiyorum kac defa dedim yalan konusma balkondan baktim o sirada arkadaslaei birakti eve geldi sarhos saat 8, arkadaslaribla miydim dedim bari dogruyy soyle dedim seni bekliyorum burada demeye kalmadi kiyamet koptu
Ne yapaxagim ben simdi icim kan agliyor tavirlari katlanilmaz resmen ayni evde yabanci ve hareketleriyle zulum ediyor. Yemek yiyesim yok bebegim icin zorla agzima koyiyorum birseyler. Bana diyor cik git karsimdan tokatlayacagim simdi seni. Yaziklar olsun sana dedim.
Ailenin yanına git boşan bütün haklarını al sonrada bu aldır çocuğu diyen adama çocuğu gösterme, Allah ıslah etsin bu tip kocalari

Yerinizde olsam bebeği aldırır, kapının kilidini değiştirir boşanma davası açardım. Sizi de bebeğini de istemeyen, korunmakta aciz, 5 kere çocuk aldirtmakla övünen bi adamı koca yapmissiniz, üstüne de baba mi yapacaksiniz? Çocuğa yazık valla onu istemeyen ruh hastası bir babası, o ruh hastası adama bağımlı mazoşist bi annesi olacak. Çocuğun yerinde ben olsam beni aldırın derdim
Öyle demeyin ama, adam başta sevinmiş, hem konu sahibi her çaresiz ve aciz kadın gibi bu bebeği kesin çok istiyordur, kendine hayrı yok ama bebeği için herşeye katlanacaktır bla bla bla...

Daha evvelki yedigi nanelerden meydana gelen yavrulari diyor 5 defa cocuk aldirmis marifetmis gibi de soyler, ben cani degilim dedim evladima kiymam ben
Yazık insan olamamış bir mahlukat var karşında sen bunu önce koca sonra da baba yapmışsın ne diyebilirim ki yorumların yetersiz kaldıgı Bi noktadayım şuan

Simdi eski konularini okudum. Ister uzul ister ciddiye al ama ben icimden gecenleri yazacagim. Ikinizin de ikinci evliligi. Aranizda 13 yas fark var. Ve evleneli 1 sene olmamis. Oturmamis bir evlilige bebek yapmissin. Baban bu evliligi anladigim kadariyla pek istememis ancak sen cok istemissin. Hatta etrafindan seni uyaranlar da olmus ama sen dinlememissin. Ne olacaksa olsun demissin. Bebegin evliligini kurtaracagini ya da adami yuvaya baglayacagini mi sandin bilmiyorum ama esin tam bir ruh hastasi.
Yemek yerken muzik acmis. Sen haber acalim deyince sana s.tir git demis. Kontrat benim uzerime ben gidemem sen gideceksin demis. Kontratin kimin uzerine oldugunun onemi yok. O anda maden istemiyorsun sen s.ktir git demen gerekirken sen hep alttan almissin. Adamdan bir de tokat yemissin siddet gormussun. Yetmemis adami yataga cagirmissin. Yetmemis ölmüs baba ve annenin hatirina bana sans ver kendimi duzelteyim demissin. Neden alttan aldin ki? Neden bu adami elinde tutmak icin caba harciyorsun ki? Belli ki sevmiyor ve senin o evden gitmen icin sana fiziksel psikolojik her turlu siddeti uyguluyor. Adam dengesiz. Iki gun iyi ucuncu gun defol diyor. Adam bu evliligi bitirmeye calisiyor sen anlamiyorsun.
Bu evlilik duzelmez. Bu adam da duzelmez. Yapilacak tek sey kamyonu kapiya dayayip senin aldigin tum esyalarini alip gitmen. Ancak bu durumda evi terk etmek yuvayi temelden bozmak anlamina geldigi icin bosanma surecinde kusurlu taraf sen olursun. Seni evden kovduguna dair bir sahitin var mi ya da ses kayidi gibi birsey. Ya da darp raporu. Eger sahitin yoksa onun evden gitmesini soyle. Madem bu evliligi istemiyorsun bu halimle ben gidemem esyalarini alip sen git de. O zaman kusurlu taraf o olacak gittiginde.
Yerinde olsam bir avukata giderdim. Durumu anlatip esyalarimi alip gitsem kusurlu taraf ben olur muyum derdim. Bir sey daha var aslinda. Dava dilekcesini sundugun gun gidebilirsin. O zaman kusurlu olmuyorsun. Dilekce onun eline bir kac gun sonra gecer. Sen de o sirada esyalarini toplarsin. Aksam eve gelip evi dimdizlak gorunce anlar zaten. Ancak esyalari alirken kendi ceyizini mutfak esyalarini kendi aldiklarini al. Yoksa esya kacirdi der. Hatta esyalari alirken polis cagirip tutanakla alabilirsin. O zaman esya kacirdi dediginde tutanagi mahkemeye sunarsin.
Siddetli gecimsizlikten ac davayi. Psikolojik siddet ve fiziksel siddet gordugunu belirt. Tazminat ve cocuk icin nafaka iste.
Bunlari yap lutfen. Gec bile kalmissin.

Son düzenleme:
Adamın ilk olayı değil, bunu da unutup hayatınıza devam edeceksiniz. Zaten bunca lafı yedikten sonra boşanmayan kadın hiçbir zaman boşanmaz. Şiddetin dozu arttıkça konu açıp durursunuz, kendi düşen ağlamaz. Konudaki tek masum doğacak olan çocuk, keşke herkes ailesini seçebilse. Emin olun o çocuk da güçlü bir anne ve adam gibi bir baba isterdi.

Hanımlar biz bu kadına kızıyoruz da hanımefendinin külliyen olaya bakış açısı çooook farklı. Konunun başlığına bakar mısınız? Eşimle yine tartıştık. Benim tartışmaktan anladığım böyle bir şey değil. O yüzden bunu da sineye çekip evliliğin tuzu biberi deyip geçiştirecek

Merhabalar
2 aylik hamileyim pazartesi aksami esimle tartistik sebep onu arayip mesaj atmam, guya arkadaslarina rezil ediyormusum onu, oyle diyor. Ben de dedim sen karim ariyor demesen kim nereden bilecek seni kimin aradigini ayrica neden rezil oluyorsun ki ben aradigimda
Dusuk tehlikem var evde devamli uzaniyorum bazen annem geldi bazen kayinvalidem geldi yanima. Esimde calismiyor bu virusten dolayi isleri azalmaya basladi kendisi diyor bos bos oturuyiruz 2 saatligine gidip geliyordu, ben evde tek olunca isinin de olmadigini bilince ariyordum.
Is yerindeki arkadasina beni anlatmasini biliyor yok boyle asabilesti yok boyle devamli ariyor beni ortalik malzemesi yapan kendisi herkese karisini konusan kendisi ben arayinca mesaj atinca rezil oluyormus !
Hamilelik surecinde yani bu 2 ayda ben de biraz sinir ve stres olustu bu dogru doktorumda hormonlardan dolayi plur normal dedi, hasta oldugum icin uzanmam gerektiginden esim yemek yapti falan, dedim 2 tabak yemek koydun onume o mu zor geldi, ben baski kuruyormusum ona, iskence ediyormusum, bebegi aldir ben istemiyorum diyor, biktim diyor, sana bakarken seytan gormus gibi oluyirum diyor, nefret ettim senden diyor, evlendigim gune lanet olsun diyor pismanmis, bebegi aldirmiyorsan da basinin caresine bak benden hayir bekleme anana mi gidiyorsun babana mi gidiyorsun sk...r git diyor, defol git evden kafami dinlemek istiyorum, sen gitmezsen bana yatacak yer cok diyor,ben zamaninda 5 cocuk aldirdim istemiyorum be diyor , ben de dedim sen defasinda boyle yapiyorsun sinirden soyluyorsun bunlari ama kalp kiriyorsun ben cani degilim ben bebegime kiymam dedim, sinirden falan soylemiyorum ikinizide istemiyorum diyor, bosanacagim diyor kesin kararimi verdim diyor, telefonunu aldi kirdi hattiyla beraber oh kurtuldum senden diyor kullanmayacagim telefon falan diyor, beni boyundurlugun altina almaya calisiyorsun diyor, benim oyle bir amacim yok dedim, ne senin amacin peki he ne diyor amacsiz insan diyor.
Yaptigim yemegi yemiyor gel konusalim iki aradik yazdik diye bunun karsiligi bu mu olacak, daha evvelden de birbirimi,i arayip soruyorduk ki raporliyum ben ise gitmiyorum iste oldugum vakit zaten aramiyordum. Hep ozgurluk sevdalisi, hep kisitlandigini dusunuyor ben ona arkadaslariyla bulusma demedim hicbir zaman, pazartesi aksami dusa girmem gerekiyordu bana yardimxi plur musun dedim bas donmem var, tabi dedi surada bi isim var yarim saate geliyorum dedi, aradan zaman gecince aradim canim seni bekliyorum dedim dus icin gelecegim demistin dedim dukkana gectim diyor, orada da isi yok kendi diyordu ve bende biluyorum, neyse 2 saat gecri yok neredesin yazdim geliuorum dedi 1 saat gecti yine yok kim olsa soylenir ya yalandan hoslanmiyorum kac defa dedim yalan konusma balkondan baktim o sirada arkadaslaei birakti eve geldi sarhos saat 8, arkadaslaribla miydim dedim bari dogruyy soyle dedim seni bekliyorum burada demeye kalmadi kiyamet koptu
Ne yapaxagim ben simdi icim kan agliyor tavirlari katlanilmaz resmen ayni evde yabanci ve hareketleriyle zulum ediyor. Yemek yiyesim yok bebegim icin zorla agzima koyiyorum birseyler. Bana diyor cik git karsimdan tokatlayacagim simdi seni. Yaziklar olsun sana dedim.
Sizde kendimi gördüm ve çok üzüldüm.Bir üyenin dediği gibi nerede bir hamile görsem için ciz eder.Ben de riskli bir hamilelik yaşadım,stresten uzak kalmak için rapor aldım evde daha büyük stres ile yaşadım.Surekli bir aşağılama, hakaretler,evden kovmalar,aldatılma da varmış.Evde neler gördüm neler,cüzdanında da prezervatif.. olayı örtbas edeceğine bana pişkin pişkin ne dese beğenirsin? Yerinde olsam bosanirdim altısapka,bu şüphe seni yer..baktım o dakika kanamanın cinsi değişti risk arttı,dedim altı şapka şimdi bu konuyu askıya al,bebeğine bu salak yüzünden bişey olursa hiç dayanamazsın,çocuk bir doğsun o zaman haddini bildirirsin.Bebegim doğdu 4 aylık oldu evi terk ettim.Taksitlero yeni bitmiste evdeki eşyaların yüzde 80 i yeniydi ben almıştım onları da aldım dimdizlak kaldı ortada.
Seni gözden çıkardığına göre sen de aldatikiyorsun,değilse de önemi yok.Bu adam seni yer. Daha önce cikmadigin için pişman olursun benim gibi..

Eski konularınızda yazıyor daha 3.5 aylık evli iken eşiniz size bu lafları hatta daha ağırlarını söylemiş. Şiddet uygulamış vs. Üstüne de bebek istiyoruz diye konu açmışsınız. Yani eşiniz hep böyle imiş ve bile isteye bebek yapmışsınız. Ilgincsiniz, bebeği düşünmediniz mı hiç?
Bebek kocayı eve bağlar diye yapılmış demek ki.
Yazık...

İnsanın buraya çok şey yazası geliyor da yazamıyor. Eski konularınızdan geliyorum şok içindeyim. Aferin size ne diyelim. Kendi hayatınızın için ettiğiniz yetmemiş bir de bir çocuğun hayatının içine edelim demişsiniz. El ele verir bunu da başarırsınız.

Kocan akla hayale gelmeyecek insanın Esine ölse söylemeyecegı seyleri soyluyor senın Yuzune karsı... ve sen sinirle soyluyorsun, kalbimi kırıyorsun diyorsun adama.

Sinirle söylediği ıcın hukmu yok sınıfına giriyor bunca hakaret asagılama oyle mı sana gore?

Hepsi bile isteye soylenmıs seyler bu arada, sinirle bir kere kotu soz kacsın ağzından, adam manas destanı yazmıs hakaretlerle. Pes.

Merhabalar.
Aslında konuyu açıp açmamakla kararsızdım. Ancak 1 yıldır içimi kemiriyor bu durum. Ya gerçekten çok taktım bu kişiye, yada gerçekten seviyor ve unutamıyorum. Sizden ricam haklı mıyım, haksız mıyım onu bana söylemeniz, en azından kendimi daha iyi hissedeceğim.Çünkü ben sağlam bir analiz yapamıyorum ve kendimi suçluyorum. Gerçekten suç bende mi?

5 yıldır tanıdığım, ailesini, çevresini bildiğim bir adam var. kendisiyle beraberliğe başlamıştık. ama hep çalkantılıydı bu süreç. kendisinin sorunlarından ötürü, geri çekiyordu kendini. bu son 4 yıldır bir kaç ay görüşüp, uzaklaşıyordu. arkadaş mıyız, sevgili miyiz hep ortada kalıyordu. ama tamamen kendisinden kaynaklanan sebepler. (sinirli oluşu,maddi yetersizlik, çevresi ve ailesiyle uyum problemi, sonradan öğrendiğim esrar kullanımı, hayatta çok para kazanmayı isteyip de yeteri kadar çalışmama ve aramızda 14 yaş farkı) bunları belirterek, benden uzak durması gerektiğini, beraberliğimizin devam etmesi halinde, bana ve ilerde ciddi bir şey olursa doğacak çocuğun günahına girmek istemediğini söylerdi. ki nitekim de doğru şeyler söylerdi.

En son geçen sene ağustos ayında benim kendisine yazmam ile biz tekrar başladık. ve bu defa gerçekten çok farklıydık. tam anlamıyla bir beraberliğe başlamıştık.tekrar iyi ki geldin hayatıma, ben seni en son kırdığım için cesaretim yoktu, hep bana gelmeni bekledim, seni çok seviyorum, bu hayatta iki değerlim var biri annem biri sensin artık, merak etme herşey çok güzel olacak, artık hayatımdasın ya, diye söyleyerek beni karşıladı. ben de onu gerçekten sevdiğim için, özünde iyi bir insan ve güvenilir, sözü eri olarak gördüğüm için bu söz ve davranışları hoşuma gitti ve tüm olumsuzluklarını beraber aşacağımızı düşündüm ki bunu da ona karşı dile getiriyordum. evlilik kararı aldık. ama bir türlü benim ailemle (üstü kapalı tanıyorlar birbirlerini) ailecek tanışmayı istemedi, ben bu tarz şeylere gelemem, beni kalabalığın içine sokma, gizliden evlenelim, sonrasında açıklarız vs. dedi. ki kendi ailesi benim ailemle tanışmayı çok istiyordu, bana annesi gelelim kararlaştırın günü demesine rağmen, o yanaşmıyordu.tam tersi böyle mevzu açılınca geriliyordu fazlasıyla benden uzaklaşıyordu. ben de nikah olmasına okey dedim. sonra ortaya çıkınca, en iyisi ailenin dediği gibi yapalım , nikah işini erteleyelim, seni gelip isteyelim dedi. ben daha önce evlenip ayrıldım, kendisi de benden 14 yaş büyük olduğu için ve bazı şeyleri görüp geçirdiği için , kendisi, çocuk değiliz kimseye söylemeye gerek yok özgür irademizle sen beni istiyorsan ben seni istiyorsam pek alada nikahımızı kıyabiliriz demişti. allah tan sonra vazgeçti. çünkü ben ailemi karşıma almak istemiyor, herşey rızayla olsun istiyordum.

böyle ağustos- kasım ayları zarfında yakın yerlere haftasonu için gezmeye gittik. güzel vakit geçiriyorduk , gerçekten bana karşı samimi ve sevgi hissettiğinin farkındaydım. çünkü diğer seneler gibi asla değildi. kuzenlerimle tanıştırdım, kuzenimin bulunduğu yere gittik kendisi üniversitede okuyor, bizi gezdirdi bulunduğu şehri vs. bu tarz hafta sonları için geziyorduk. açıkçası yine isteyerek kendisiyle beraber oluyordum. ama evleneceğiz ne de olsa düşüncesiyle değil. sadece kendisini sevdiğim ve onunla beraber olmak istediğim için , beraber oluyorduk. yine tatildeyken bir gün beraber olduk ve bu defa çok farklıydı ve bana karşı çok saygısızca davrandı. o saygısız hareketini o an dile getiremedim, ne yapıyorsun farkında mısın yaptığın şeyin diye uyarmak istedim ama uyaramadım. çünkü ben de kendime hakim olamayıp sinirlenebilirdim, ki o na söylesem o da sinirlenip herşeyi bitirebilirdi.

ben böyle düşünürken, bir hışım kalktım ve ben gideceğim dedim, üstümü giyinmek için fevri harekette bulundum. onun yanından ayrılmak istemeyen ben, kendime hakim olamadım ve çok sert hareketler içinde kendisine birşey söylemeden, suratımda alaycı bir tavır ile ben üzerimi giyinip gideceğim dedim. hayırdır ne oldu, üzgün gözüküyorsun dedi. hayır , sadece mutsuzum dedim. bu lafım üzerine kendisi de toparlandı. ve sinirli bir şekilde , birşey söylemeden istanbula dönüyoruz dedi. ben o dakika kadınlık gururumun incinmesini bir tarafa bırakarak, ya tamam özür dilerim gitmeyelim vs. dedim. ama sonuç geri döndük. sonra da bir daha ulaşamadım kendisine. sadece bana yazdığı erkekliğime laf ettin! erkeklik gururumu incintin! bu işin geri dönüşü yok! bir daha hiç bir kadınla olmayacağım senin yüzünden diye bir mesaj attı.

beni bırakıp gider ,snirlenir diye o akşam söylemediğim, bana yapmış olduğu saygısızca davranışı mesajda belirttim ve esas sen benim kadınlık gururumu incilttin. ben senin erkekliğine laf etmedim dedim. neymiş ben mutsuzum demişim ve odadan çıkmak istemişim bu o anlama geliyormuş.

çok uzun oldu biliyorum anlaşılır bir şekilde de ifade etmeye çalıştım. umarım anlaşılmıştır. yani bu noktada ben haksız mıyım , yoksa kendisi ilişkiyi bitirmek için bir bahane mi arıyordu da bunu öne sürdü. gerçekten anlamıyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var. teşekkür ederim.
(sinirli oluşu,maddi yetersizlik, çevresi ve ailesiyle uyum problemi, sonradan öğrendiğim esrar kullanımı, hayatta çok para kazanmayı isteyip de yeteri kadar çalışmama ve aramızda 14 yaş farkı)

Bile isteye hayatınızı mahvetmeniz yetmemiş 7 aylık evlilik denen bu zindana bir de bebek eklediniz.

Allah akıl fikir versin.

X