Eşimle yine tartıştık :(((

Hamilesiniz, bu nedenle kalbinizi hiç ama hiç kırmak istemiyorum ama kendinize şunu sorun "Ben bunları hakedecek ne yaptım, bu adam beni ve karnımda taşıdığım bebeği hakediyor mu?" Bu kadar özgürlük meraklısı idiyse evlenmeseymiş şehzade. Ya söylediğini yapar ve size vurursa? O zaman ne yapacaksınız? Bu kadar ezdirmeyin kendinizi. Telefon kırmalar filan şiddete meyilli olduğunu gösteriyor zaten. Anneniz babanız sizi bu günlere bunları yaşayın diye getirmedi. Karnınızdaki çocuğa birisi bunları söylese ve yapsa ona ne yapmasını söylerdiniz? Siz de onu yapın.

Bunca laftan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

şok edici bir konu...yanlıs anlaşilmasın da benim bir oğlum var terrier kendisi, yedigi önünde yemedığı kuyruğunda, ellerinizden öper 5 yaşında, ona yanlışlıkla öte git desem 3 gün trip atar, gönlunü almadan hayatta unutmaz barışmaz, boyu yetse eli olsa kapiýı çarpip çıkar namıssız, öyle gururlu böyle konuları okuyunca o geliyor aklıma

Bu nasıl bir insan ya bende senin gibi yeni hamileyim ama eşim gunde50 defa arar ne yapıyorsun nasılsın der canın birşey istiyormu der rahatsizsan yemek yapma der eve gelir durumumu sorar bugün ne yaptın der yürüyüş yapalimmi der geçen çiçeği duzeltmek için kanepeye çıktım birdenbire içeri girdi napiyorsun sen ya dusersen arasa ulasamasa kapiciyi arar kapıcı gelip bakar bu cicugu siz tek başına mı yaptınız ne biçim bir baba bu size psikolojik baskı yapıyor resmen çocuğu aldır ne demek ya şaka yapmıyor daha önce çocuk mu aldırmış

çok üzüldüm haline cnm bana hamile denildiğinde içim ürperiyor ve yaşadığım kötü günler aklıma geliyor.ben hamile kim olursa olsun görünce bi içim cız eder kendimden yaşadıklarımdan.allah yardımcın olsun.erkekleden nefrer etmiş birisi olarak sana güzel bişeyler yazamıycam ama bebeğin için onun gelişimi için dik dur.2.5 aylık hamilesin.orda bi can var yazık etme yememezlik yapma.lanet olsun de o hiç yokmuş gibi davran yoksa kendine edicen.bebeğine edicen o seninde bebeğin sakın kendini kötü hissetme sonuç nereye giderse gitsin.bende iki evlat büyütüyorum ayrıyım eşten ayaklarımın üstünde dimdik durmayı öğrendim.hayat herşeye alıştırıyor.eşin daha öncedende böylemiydi hamileliğinden önce.kendini baba olmaya hazır hissetmiyomu?erkekler hamile bir kadını artık anne gibi görüyorlar bir eş sevgili gibi değil sanki sadece yardıma muhtaç bir varlık gibi.benide eşim giç acımadan hamileyken aldatmaya başladı 3 sene sonunda boşadım.aslında aldatmasından ziyade ben öğrendikten sonra hiç korkusu olmadı karım duydu diyip afedersin götüme yapışıp kendini affettirmeye çalışcağına aksine sevgilisini bırakmadı herşeye rağmen.erkeklerden o yüzden nefret ederim kısaca kendimi özetlersem.sen sakin olmaya çalış ondan bişey istememeye çalış.şurda imş 15 güne kadar 3.ayından aonra bulantın baş dönmende inşallah azalır biter.gitsin içiyomu sıçıyomu ne yapıyosa yapsın bırak.erkeklerin üstüne düştükçe kendilerini bişey sanıyolae ego manyakları.küfürleride eksik olmuyor artık seninki yüze çıkmış rahat davranışları çünkü merhamet yok karşısında yardıma ihtiyacı olan çocuğunu taşıdığı bir kadın emektar varken onun ettiğine bakın.allah akıl fikir versin sakın ha kendini üzme ben son 1 sene ağladım yalvardım yapma etme diye şimdi geriye dönüp bakıyorum deymezmiş evlatlarımdan başka gözüm hiçnirşeyi görmüyo şaf olsun diye demiyorum çok ciddiyim.umursama illaki onunda senden bi beklentisi olur isteği olur bi zaman gelir.bizler merhametli varlıklarız.lütfen çok iyi niyetli olup kendinizi ezdirmeyin.

Valla söylenecek tek bir kelime var siktir gir de bu adama bosanirkende neyi varneyi yok al bu arada 5 çocuk mu aldirdiniz?

daha önce böyle durumlarınız olmuş bakmadım ama okuyunca şimdi gördüm cidden kendinizi kötü hissetmeyin ama neden böyle bir adama çocuk yaptınız.çünkü o iyi bir babada olamıycak malesef.eş olamadığı gibi

Oncelıkle hayırlı olsun bebışin Rabbım guzel omurler nasıp eylesın inşallah. Konuya gelırsek bugun olmasa yarın muhakkak patlak verecek canım ıyı bır ders zamanı bırılerı konussun buyuklerden belkı duzelir diyecegım ama nebıleyım

Ailen arkandaysa, ekonomik özgürlüğün varda veya işte tek dayanağın eşin değilse bir dakika bile katlanma derim. Eğer bu şekilde devam ederse seni de döver, çocuğunun böyle bi babası olacağına mutsuz büyüyeceğine babasız mutlu büyüsün en azından. Çocuğuna da kendine de eziyet etme.

Bir saniye durmaya degmez bence uzaklaşın bu adamdan boşanın bide zamanında 5 çocuk aldırdım derken neyden bahsediyor eşiniz olan mahluk?

Çok merak ediyorum gerçekten, eşiniz size nasıl cümleler kurarsa sinirden değil de sizi artık istemediğinden bu cümleleri sarfettiğine inanırsınız? Yani bu adamın daha ne söylemesini bekliyorsunuz o evi terketmek için?
Riskli bir hamilelik yaşayan karısına bu cümleleri sarfedebiliyorsa, bunların sadece sinirden söylenmiş olabileceğine ben inanmıyorum malesef.

Vur deyince yine öldürmüşsün.

Hayatinda biri yok buna eminim bu davranislarinin sebebinin oyle bir durumla.ilgisi yok adam ozgurlugune duskun ve evlendigine pisman her tartismada bunu soyluyor ben kisitliyormusum onu

Biraz sizde biraz da ondan var orta yolu bulmaya çalışın . Bebeğiniz söz konusu

Muhtrmelen yaşın daha genç, şimdiki gençler sırf seviyorum diye evlenince ya da çocuk olunca eşlerinin her kötü hareketine katlanıyor. Çok büyük bi yanlış. En başından çocuk yapmicaktın, yazık değil mi o çocuğa. Bırak defolsun gitsin, ailene anlat durumu arkanda olsunlar ezdirme kendini

Hayatinda biri yok buna eminim bu davranislarinin sebebinin oyle bir durumla.ilgisi yok adam ozgurlugune duskun ve evlendigine pisman her tartismada bunu soyluyor ben kisitliyormusum onu
Özgürlüğüne düşkün olmak başka şey. Beni dışarıda arayıp rezil etme demek başka şey. Siz biraz daha gördüğünüzün ötesi olduğunu düşünün. Çünkü bakış açınız yaşanan olaylarla örtüşmüyor.

Dışarıdan bakan insanlar her zaman daha objektiftir emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…