Eşimle yine tartıştık :(((

Oncelıkle hayırlı olsun bebışin Rabbım guzel omurler nasıp eylesın inşallah. Konuya gelırsek bugun olmasa yarın muhakkak patlak verecek canım ıyı bır ders zamanı bırılerı konussun buyuklerden belkı duzelir diyecegım ama nebıleyım 😕
Ne yapayim kayinvalideme mi gideyim orada kalayim dun dedi gel burada kal merak etsin seni dedi

Dusuk tehlikem oldugu icin iliski yok bu sure zarfinda , bana hep diyordu doktora sor ne zaman diye ben de en son gittigimde sordum dedi 1 hafta sonra . Beni aldatir dusuncesi baskasina gider dusuncesi ben de hep vardi bu iliski yasak oldugundan bu yana, sen beni asagiliyorsun ben oyle bir adam degilim bekarkende kadin manyagi degildim kpekmiyim ben bilmem ne bir suru sey dedi at sil at bu dusunceleri kafandan diyirdy
Aldatmak illa ki cinsellik değil ki. O en basiti hatta. Duygusal olarak başka biri ile paylaşım içinde olabilir.

Ailen arkandaysa, ekonomik özgürlüğün varda veya işte tek dayanağın eşin değilse bir dakika bile katlanma derim. Eğer bu şekilde devam ederse seni de döver, çocuğunun böyle bi babası olacağına mutsuz büyüyeceğine babasız mutlu büyüsün en azından. Çocuğuna da kendine de eziyet etme.
Hala bu adami seviyorum desen bana cok kizacaksiniz diymi neden onsuz yapamayacagim hissi var deli miyim neyim ya

Bir saniye durmaya degmez bence uzaklaşın bu adamdan boşanın bide zamanında 5 çocuk aldırdım derken neyden bahsediyor eşiniz olan mahluk?
Daha evvelki yedigi nanelerden meydana gelen yavrulari diyor 5 defa cocuk aldirmis marifetmis gibi de soyler, ben cani degilim dedim evladima kiymam ben

Zamaninda yedigi nanelerden 5 cocuk aldirmis bir de marifetmis gibi soyler
:skandal:
Yuh! Kimsenin evlilik dışı yaşadığı ilişkiyi yargılayamam ancak o çocukların günahı nedir? Böyle bir şeyi korunmaksızın yaşamanın getirdiği sorumluluğu bile alamayacaksa neden bunu yapmış ki? Üstelik bir değil iki değil beş kez ve marifetmişçesine söylüyor. O kadınların ve dahi çocukların vebali de gözünü korkutmuyor.

Böylesine bencil ve sorumsuz bir adamı nasıl eş yaptınız kendinize? Hadi onu da geçtim nasıl böyle bir adamdan hamile kaldınız? Sadece çocuk için evlenen kadınlar dahi çok kaliteli baba seçme kriterlerine sahip oluyor, mantık evliliği yapıyorlar. Sizinkisi başlı başına mantıksızlık. Sanki Einstein da genleri için hamile kalmışsınız diyeceğim o da yok. Bu nasıl bir basiret bağlanmasıdır?

Zamaninda yedigi nanelerden 5 cocuk aldirmis bir de marifetmis gibi soyler
zamanında yediği naneler varsa o o günlerini özlemiş bide sizide o yediği nanaler gibi görmüş eş gibi değil baksanıza aldır diyomuş.yazık yazık...o adam boş durmuyodur o zaman ben çocuk aldırma olayını sizin sandım eşinizin yediği nanalerdense o aldırma muhabbeti fikirlerim birazdaha netleşti.hayat yaşamaya değer.hayatınızo mahvetmeyin bu yıllar birdaha geri gelmiycwk pişman olursunuz ama geç olur.kendinize değer verin sizden daha değerlisi yok.

Biraz sizde biraz da ondan var orta yolu bulmaya çalışın . Bebeğiniz söz konusu
Konusulmaya gelmiyor hemen bagirip cagiryor. Dun aksam ben yatiyorum dedim,allah rahatlik versin dedi , iyi geceler dedim sana da dedi baktim.konusuyor yumusadi sandim gectim karsisina sen uyumuyacak miydin diyir konusalim biraz dedim benim konusacak birseyim yok diyor, sonra ben 10 dk durdim dedi cocugu aldirma sansin var mi ne diyorsun sen ya dedim o nasil soz var mi dedi tekrar sen iyi misin dedim yok mu dedi peki sen bilirsin diyor

Hala bu adami seviyorum desen bana cok kizacaksiniz diymi neden onsuz yapamayacagim hissi var deli miyim neyim ya
Mazoşist bir eğilim gösteriyorsunuz. Kendinize değilse karnınızdaki bebeğe saygınızdan lütfen ama lütfen psikolojik yardım alın. Sevgi böyle bir şey değil.

Dusuk tehlikem oldugu icin iliski yok bu sure zarfinda , bana hep diyordu doktora sor ne zaman diye ben de en son gittigimde sordum dedi 1 hafta sonra . Beni aldatir dusuncesi baskasina gider dusuncesi ben de hep vardi bu iliski yasak oldugundan bu yana, sen beni asagiliyorsun ben oyle bir adam degilim bekarkende kadin manyagi degildim kpekmiyim ben bilmem ne bir suru sey dedi at sil at bu dusunceleri kafandan diyirdy

yasak ilişki derken??? anlayamadım?

Ne yapayim kayinvalideme mi gideyim orada kalayim dun dedi gel burada kal merak etsin seni dedi
Bencede kayınvalidenize gidin merak etsin sizi. Ertesi gün herşey mucizevi bir şekilde düzelecektir eminim, içinizi ferah tutun ve ayrılmayın sakın. Sonra yine aldatılır, hakaretler yersiniz falan ama olur öyle.

Konusulmaya gelmiyor hemen bagirip cagiryor. Dun aksam ben yatiyorum dedim,allah rahatlik versin dedi , iyi geceler dedim sana da dedi baktim.konusuyor yumusadi sandim gectim karsisina sen uyumuyacak miydin diyir konusalim biraz dedim benim konusacak birseyim yok diyor, sonra ben 10 dk durdim dedi cocugu aldirma sansin var mi ne diyorsun sen ya dedim o nasil soz var mi dedi tekrar sen iyi misin dedim yok mu dedi peki sen bilirsin diyor
Allah Allah çok garip :KK43: acaba çocuğu aranızda ileriye dönük bir bağ olmasın diye mi istemiyor

Böyle konularda önce bebeğe, sonrada KK nın zeki ve vicdanlı kadınlarına üzülüyorum. Deveye hendek atlatsak daha kolay, millet niye çocuk yaptın madem böyleydi diyor "e bir ara iyiydik" herkes bir ara iyi oluyor. Böyle konuların sahibi ne varsa genelde haketmiş oluyor.

Yerinizde olsam bebeği aldırır, kapının kilidini değiştirir boşanma davası açardım. Sizi de bebeğini de istemeyen, korunmakta aciz, 5 kere çocuk aldirtmakla övünen bi adamı koca yapmissiniz, üstüne de baba mi yapacaksiniz? Çocuğa yazık valla onu istemeyen ruh hastası bir babası, o ruh hastası adama bağımlı mazoşist bi annesi olacak. Çocuğun yerinde ben olsam beni aldırın derdim

X