Eşi evliliğin başından beri böyleymiş başından beri istemiyorum sevmiyorum demiş. Flört bile yoktur belki adamın kumaşı bu.Adam muhtemelen biriyle flört ediyor ki yazmanı istemiyor çocuğu da seni de istemiyorum aldır demiş bunun sinirlik tarafı mı kalmış.
Yalvarıyorum şu yazdıklarınızı bir başkası yazmış gibi okuyun. Nolur...
Bebeğe yazık oldu o zaman....Eşi evliliğin başından beri böyleymiş başından beri istemiyorum sevmiyorum demiş. Flört bile yoktur belki adamın kumaşı bu.
Araba kiraladi beni hastaneye getirip goturuyordu doktorum dedi sarsilmaman gerek her gun igne olmaya gidiyorum ondan, arabayla bir yerlere ugruyordu isim var surada falan beni de goturdu 2.3defa bekledim arabada, sonra kuyrugumdan hic ayrilmiyorsun oldu ! Daha evvelki tartismalarimizin sebebi de bu, ozgurlugun kisitlandigini dusuniyor evlendiginde ben dedim kimse bizi silah zoruyla evlendirmedi, o zamanda agiza alinmayacak laflar soyledi sonrasinda ben sinirli adamim beni idare et, kayinvalidem de kardesleri de ayni seyi soyluyir sinirlidir sinirlenince agzina ne gelirse soyluyor o diye, artik onumu goremiyorum uzuluyorumEsiniz siz hamile kalinca bu hale gelmemisitir degil mi? Yani bu adam zaten hep boyleymis ve bu kadar seye ragmen sinirle soyluyorsun diye iyimser yaklasmaniz cok enteresan. Karisinin varligindan, aramasindan rezil olan bir adamdan nasil bir babalik bekliyorsunuz?
Daha onceki tartismalarimizda da boyleydi, ozgurlugune duskun Allah yukarida hic kisitlamadim sadece yalan konusma dedim, ben sinirli adamim beni alttan al diyordu, ailesi kardesleri annesi de oyle diyir sinirlidir kalp kiriyor diye yaziklar olsunGerçekten sinirle söylediğini mı düşünüyorsunuz? Bence çok ciddi.
Aynen yaziklar olsun beni bu halimle uzdu ya diyecek birsey bulamiyorum baskaTek kelimeyle yazıklar olsun
Araba kiraladi beni hastaneye getirip goturuyordu doktorum dedi sarsilmaman gerek her gun igne olmaya gidiyorum ondan, arabayla bir yerlere ugruyordu isim var surada falan beni de goturdu 2.3defa bekledim arabada, sonra kuyrugumdan hic ayrilmiyorsun oldu ! Daha evvelki tartismalarimizin sebebi de bu, ozgurlugun kisitlandigini dusuniyor evlendiginde ben dedim kimse bizi silah zoruyla evlendirmedi, o zamanda agiza alinmayacak laflar soyledi sonrasinda ben sinirli adamim beni idare et, kayinvalidem de kardesleri de ayni seyi soyluyir sinirlidir sinirlenince agzina ne gelirse soyluyor o diye, artik onumu goremiyorum uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?