Eşimle tartıştık :(

İlk satırları okurken elinden teli dusmeyen ister oyun ister başka birsey olsun hayırda ilgide bekleme diye yazacaktım konun devamını tahmin ustune okudum ve yanılmadım bastan yazdıkarımı tekrar yazmak istemiyorum

Ayyy bu kadarda sık boğaz edilmez ki biri. Siz teması çok seviyor olabilirsiniz ama eşinizde olsa sevmeyebilir. Saygı duyun lütfen.

Eski konularına baktım maalesef , ne sen ne eşin normal değilsiniz, bu evlilik en başından beri büyük hata, bu arada kediye çok üzüldüm acaba onun ahını mi aldınız...
kediyi attıran kadının hayatı yolunda zaten gitmiyor muymuşşş.. son hızla da yolunda gitmemeye devam mı ediyor ??? ..çok üzüldümmm ( Hayvanlara karşı çok hassasım.Bu yorumum en kibar şekliydi.

Son düzenleme:
Geberir inşallah
Şu minik hayvanlara nasıl böyle vicdansızca davranabiliyorlar aklım almıyor. Bir de anne baba adayı olacaklar. Umarım sonu o kediye yaptığı gibi olur. Herkese üzülürüm ama Allahın kimsesiz, sesiz hayvanlarına eziyet edenlere gram üzülmüyorum umarım eziyet çeke çeke geberirler.

aminnnnnnnnnnnnnnn !!!

Evet o. Bir de duymak istemediği şeyleri söylerseniz, yüzüne vurursanız bela okuma özelliği var. Ara ara da başkalarının evindeki kedileri yollatıyor. Ama vicdanen de rahat biri.
Nasıl güzel betimleme öyle offfff.Bir de şunu ekleyelim kaynanası evden atılan kedinin videolarına bakıp üzülürken duygu sömürüsü yapıyormuş öyle miydi !!! Kaynanalıkmıs !!

Adam senı aramamıs bıde hamılesım degılmı? Daha kahvaltı dıosun. Bız yaptık erkeklerı böyle el bırlıgı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…