Eşimle tartıştık :(

esiniz sorumluluklarindan bıkmış ve kaçıyor anneside sizdeyse şımarıķ davraniyor olabilir.gebe halinizle acile gelmemesi cok sacma ne olursa olsun gelmeliydi

esiniz sorumluluklarindan bıkmış ve kaçıyor anneside sizdeyse şımarıķ davraniyor olabilir.gebe halinizle acile gelmemesi cok sacma ne olursa olsun gelmeliydi
Çok özür diledi sabahtan beri yazıyor benden normal davranmamı bekleme dedim. Çok kırgınım çünkü. Bir süre konuşmayacağım.

İçimden gelmiyor .. bazı şeylerin telafisi olmuyor.Bebeğim etkilenmesin istiyorum ama istemsiz akıyor gözlerimden yaş engel olamıyorum.

Ablacım yorumlarda yazanlar gerçekse sencede daha büyük mesele yok mu evliliğinle ilgili.

Ne kahvaltısı zıkkım yesin. 8 aylık hamilesiniz Allah korusun size de bebeğe de bişey olabilir. Şov yapma demiş resmen vicdansız. Oyun bağımlısı suç bastırmış bağırarak. Vuracağından da eminsiniz karşıngelmeye devam etseniz. Çok acı. Boşanmak istemiyorsunuz onu anladım. Ya bir süre evden gidin ya da konuşmayın yemek falan yapmayın tabiki

Allah razı olsun .. kapalı kapılar ardında neler yaşanıyor .. her şey bizim için.. ama çok kırıldım öyle böyle değil…kendimi kötü hissediyorum keşke bir süre uzak kalabilsem onu görmesem o kadar ihtiyacım var ki buna.. ama yarın doktor kontrolümüz var Nst ye bakılacak .. dahiliyeye gideceğim ve o yanımda kayınvalidem de gelecek ..bilmiyorum ama çok kırgınım tek kelam edesim yok. Göresin yok sesini bile duyasım yok… öyle yok etti beni..

Yedekte biri olduğunu düşünmek çok acı değil mi yaa.

Manipüleye bak yahu..beni başka biri yaptın. Yuh bu kadar hata yapmış sulorumluluknsuçuçu size armış. Boşanmayacaksan boşuna ağlama. Alışmaya çalış

Eski konularınızdan da anlaşıldığı üzere eşiniz sizinle öpüşmek ve sarılmaktan bile kaçınan, cinsellikle ilgili kendi yetersizliğine bahaneler bulmak için sizi eksik hissettirmeye çalışan bir adam. Çocuk olursa daha ilgili olur diye düşündünüz ve buna güvenerek hamile kaldınız belki de. Ama maalesef insan neyse o, değişmiyor. Size verebileceğim tek tavsiye hamileliğinizde moralinizi bozmamaya çalışmanız. Böyle bir adamla evliyken zor ama bu da sizin seçiminiz... Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kahvaltı hazırlamayacağım . Kayınvalidem hazırlıyor yemekleri .. ev işlerini de yapıyor.. hatta bugün konuştuk biraz .. kızım müdahil olmak istemiyorum dedi bana da kızıyor dedi yine doğru olanı sen bilirsin yanlış yönlendirmek istemem dedi ..ama yaptıkları yanlış dedi..

O da eşinden çok çekmiş ve ayrılmışlar hortumla dövüyormuş kayınvalidemi ve eşim bunlara şahit olmuş.. yani babasının genleri de olabilir deyince Allah korusun anne dedim..telafisi yok dedim ama bn üsteledeydim eminim vuracaktı bana o kadar korkunçtu ..

Manipüleye bak yahu..beni başka biri yaptın. Yuh bu kadar hata yapmış sulorumluluknsuçuçu size armış. Boşanmayacaksan boşuna ağlama. Alışmaya çalış
Uzak duracağım bu şekilde cezalandıracağım.Bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca karar vereceğim biraz daha izleyip..

ilerisi icin cocugunuz ve kendinizle ilgili planlar yapin.gizlice para altin biriktirin.eger maddi durmunuz yada isiniz yoksa.boşanma durumu olabilir gibi duruyor insallah duzelirsiniz diyeyim yinede

Şimdi gerçekçi olmak lazım,siz belli ki 40 olmadan önce treni kaçırmamak adına çocuk yaptınız. Kimden olduğu çok da önemli değildi herhalde ki bu adamı bir türlü bırakmadınız. O zaman filmmiş,hamilelik kaprisiymiş,adam yanınıza gelmiyormuş fasa fisolarını bir kenara bırakacaksınız ve bebeğinize odaklanacaksınız. Sonuçta çocuğu kocanız için yapmadınız,kendiniz için yaptınız. Şu durumda sizin göreviniz çocuğunuza iyi bir anne olmak ve en iyi şekilde ona bakmak. Gerisini de sallamak.

Bu sözüm onu çok yaralamış .. ileri gittiğimin farkındayım. Ama niyetim kötü değildi ..
Eşime böyle desem herhalde kıyamet kopar evde.
Bana dese bende kıyameti koparırım.
Normal evliliklerde böyle bir durum söz konusu olamaz zaten ama çoğu arkadaş söylemiş sizin evlilikte sorun olduğunu.

Uzak duracağım bu şekilde cezalandıracağım.Bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca karar vereceğim biraz daha izleyip..
İzlemeye gerek yok..içgüveysiyim deyip psikolojik olarak baskı yapıp her haltı yiyor. Hem ezik hem de sizi manipüle ediyor . Haklıyke. Haksız sanıyorsunuz kendinizi. Dövse dövdüm demez dövdirttün der bu manyak demiş te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…