- 20 Ekim 2024
- 36
- 39
Çok özür diledi sabahtan beri yazıyor benden normal davranmamı bekleme dedim. Çok kırgınım çünkü. Bir süre konuşmayacağım.esiniz sorumluluklarindan bıkmış ve kaçıyor anneside sizdeyse şımarıķ davraniyor olabilir.gebe halinizle acile gelmemesi cok sacma ne olursa olsun gelmeliydi
Ay bu gerçek mi? Ne okudum benAdam sana taharet al, g.tün kokuyor dediğinde bile bitmemiş bir evliliği hiçbir geçerli sebep bitiremez bi kere. Bu kısım inandırıcı gelmedi.
Ablacım yorumlarda yazanlar gerçekse sencede daha büyük mesele yok mu evliliğinle ilgili.Çok özür diledi sabahtan beri yazıyor benden normal davranmamı bekleme dedim. Çok kırgınım çünkü. Bir süre konuşmayacağım.
İçimden gelmiyor .. bazı şeylerin telafisi olmuyor.Bebeğim etkilenmesin istiyorum ama istemsiz akıyor gözlerimden yaş engel olamıyorum.
Keşke bunu yapacak kadar cesur olsaydım.Adam sana taharet al, g.tün kokuyor dediğinde bile bitmemiş bir evliliği hiçbir geçerli sebep bitiremez bi kere. Bu kısım inandırıcı gelmedi.
Ne kahvaltısı zıkkım yesin. 8 aylık hamilesiniz Allah korusun size de bebeğe de bişey olabilir. Şov yapma demiş resmen vicdansız. Oyun bağımlısı suç bastırmış bağırarak. Vuracağından da eminsiniz karşıngelmeye devam etseniz. Çok acı. Boşanmak istemiyorsunuz onu anladım. Ya bir süre evden gidin ya da konuşmayın yemek falan yapmayın tabiki8 aylık hamileyim . Eşimle çok kötü tartıştık. Oyun bağımlısı kendisi çok fazla oyun da zaman geçiriyor ben de benimle de ilgilensin istiyorum. Çok sıkılmış bu durumdan sanırım bu gece patlama yaşadı.Kayınvalidem de biz de annem.. yani duymuşlardır.
Sebep gece bazen film izlerdik . Filmimiz yarım kalmıştı. Ben hadi yarım kalan filmimizi izleyelim deyince çok erken dedi.Bn de onu onsuz izlemek istemedim başka film açtım. Sonrasında geldi ama benm açtığım film sona gelmişti neredeyse. Dedim bunu izleyelim konuyu anlatayım dedim kabul etmedi. Buz gibiydi bn de elini tutuyorum fln ama tepkisiz sonra ben yatıyorum dedi ben de kapatmak zorunda kaldım hevesim kaçtı çünkü.
Odamıza geçtik benim canım sıkılmıştı sırtımı döndüm sonra o kayıtsız kalınca dayanamadım niye böyle davrandığını flb sordum bağırmaya başladı sonra dağa şiddetlendi ben de heralde yedek biri var dedim bu kadar bana rahat kızdığına göre onu der demez delirdi bir sürü şey saydı .. Nerdeyse şiddet göstere ekti. Ben alttan aldım çünkü bana vursa biterdi bu evlilik kabul edemezdim. Çok üzüldüm tansiyonum çok çıktı ve bb acile gittim ona da gelir misin dedim yok dedi şov yapma limon ye dedi üstüne de.. canım çok sıkkın acilden döndüğümde yorganını alıp salona geçmişti beni bir kez bile aramadı. O sevdiğim adam gitmiş sanki başka biri gelmişti öfke kontrolü yok. Benden nefret edermiş gibiydi ..
yarın işe gidecek normalde ben kahvaltısını hazırlardım hazırlasam mı bilmiyorum. İçimden gelmiyor. Bana söylenmeyecek şeyler söyledi asker arkadaşıymışım gibi.. siz olsanız ne yapardınız ?
Herkes bir şey demiş ama o hissettim ki şuan kırgınlığınızı Allah gönlünüze ferahlık versin bu dünyada her şey yalan işte ama oyalanıyoruz işte üzmeyin kendinizi her şey geçer yarın ne olacağını bilemeyiz yalnızlık zor ama insanlar daha zor bu günler de geçer çocuk doğar ona odaklanırsınız eş bence her zaman 4.sırada olmalı çocuğunuza annenize iyi bakın en çok de kendinize
Yedekte biri olduğunu düşünmek çok acı değil mi yaa.8 aylık hamileyim . Eşimle çok kötü tartıştık. Oyun bağımlısı kendisi çok fazla oyun da zaman geçiriyor ben de benimle de ilgilensin istiyorum. Çok sıkılmış bu durumdan sanırım bu gece patlama yaşadı.Kayınvalidem de biz de annem.. yani duymuşlardır.
Sebep gece bazen film izlerdik . Filmimiz yarım kalmıştı. Ben hadi yarım kalan filmimizi izleyelim deyince çok erken dedi.Bn de onu onsuz izlemek istemedim başka film açtım. Sonrasında geldi ama benm açtığım film sona gelmişti neredeyse. Dedim bunu izleyelim konuyu anlatayım dedim kabul etmedi. Buz gibiydi bn de elini tutuyorum fln ama tepkisiz sonra ben yatıyorum dedi ben de kapatmak zorunda kaldım hevesim kaçtı çünkü.
Odamıza geçtik benim canım sıkılmıştı sırtımı döndüm sonra o kayıtsız kalınca dayanamadım niye böyle davrandığını flb sordum bağırmaya başladı sonra dağa şiddetlendi ben de heralde yedek biri var dedim bu kadar bana rahat kızdığına göre onu der demez delirdi bir sürü şey saydı .. Nerdeyse şiddet göstere ekti. Ben alttan aldım çünkü bana vursa biterdi bu evlilik kabul edemezdim. Çok üzüldüm tansiyonum çok çıktı ve bb acile gittim ona da gelir misin dedim yok dedi şov yapma limon ye dedi üstüne de.. canım çok sıkkın acilden döndüğümde yorganını alıp salona geçmişti beni bir kez bile aramadı. O sevdiğim adam gitmiş sanki başka biri gelmişti öfke kontrolü yok. Benden nefret edermiş gibiydi ..
yarın işe gidecek normalde ben kahvaltısını hazırlardım hazırlasam mı bilmiyorum. İçimden gelmiyor. Bana söylenmeyecek şeyler söyledi asker arkadaşıymışım gibi.. siz olsanız ne yapardınız ?
Manipüleye bak yahu..beni başka biri yaptın. Yuh bu kadar hata yapmış sulorumluluknsuçuçu size armış. Boşanmayacaksan boşuna ağlama. Alışmaya çalış1,5 yıldır evliyim . Şuan tansiyonum 10-06 .. normale döndü . Kahvaltı yaparken aradı . Dayanamamış aramış .Tansiyonumu sordu.dün geceyi sordu. Beni başka biri yaptın dedi. Benim üzerime gelme dedi böyle zamanlarda.Bir de çok sarılıyorsun ben sevmiyorum bu kadar sık sarılmayı etmeyi dedi bildiğin halde yapıyorsun dedi.Anlayışlı değilsin dedi. Ben burada iç güveyim zaten hep senin dediğin oluyor dedi. Ben de sadece küs uyumak istemediğimi gönül almak için ısrar ettiğimi söyledim anlamayınca da kahvaltı yapıyorum kapatmam lazım deyip kapattım telefonu.
İnstagramdan videolar göndermiş bakmadım bile.Whatsaptan yazmış birinin bilgisini istemiş direk verdim hiç muhabbete girmeden.. Yani hiç konuşasım cevap veresim yok .. O kadar canımı sıktı ki…
Allah kimseye eşinden yana sıkıntı vermesin .. Hüngür hüngür ağlayasım var ama bebeğim… ağlıyorum şuan…
Ne kahvaltısı zıkkım yesin. 8 aylık hamilesiniz Allah korusun size de bebeğe de bişey olabilir. Şov yapma demiş resmen vicdansız. Oyun bağımlısı suç bastırmış bağırarak. Vuracağından da eminsiniz karşıngelmeye devam etseniz. Çok acı. Boşanmak istemiyorsunuz onu anladım. Ya bir süre evden gidin ya da konuşmayın yemek falan yapmayın tabiki
Yedekte biri olduğunu düşünmek çok acı değil mi yaa.
Uzak duracağım bu şekilde cezalandıracağım.Bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca karar vereceğim biraz daha izleyip..Manipüleye bak yahu..beni başka biri yaptın. Yuh bu kadar hata yapmış sulorumluluknsuçuçu size armış. Boşanmayacaksan boşuna ağlama. Alışmaya çalış
ilerisi icin cocugunuz ve kendinizle ilgili planlar yapin.gizlice para altin biriktirin.eger maddi durmunuz yada isiniz yoksa.boşanma durumu olabilir gibi duruyor insallah duzelirsiniz diyeyim yinedeAllah razı olsun .. kapalı kapılar ardında neler yaşanıyor .. her şey bizim için.. ama çok kırıldım öyle böyle değil…kendimi kötü hissediyorum keşke bir süre uzak kalabilsem onu görmesem o kadar ihtiyacım var ki buna.. ama yarın doktor kontrolümüz var Nst ye bakılacak .. dahiliyeye gideceğim ve o yanımda kayınvalidem de gelecek ..bilmiyorum ama çok kırgınım tek kelam edesim yok. Göresin yok sesini bile duyasım yok… öyle yok etti beni..
Eşime böyle desem herhalde kıyamet kopar evde.Bu sözüm onu çok yaralamış .. ileri gittiğimin farkındayım. Ama niyetim kötü değildi ..
İzlemeye gerek yok..içgüveysiyim deyip psikolojik olarak baskı yapıp her haltı yiyor. Hem ezik hem de sizi manipüle ediyor . Haklıyke. Haksız sanıyorsunuz kendinizi. Dövse dövdüm demez dövdirttün der bu manyak demiş teUzak duracağım bu şekilde cezalandıracağım.Bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca karar vereceğim biraz daha izleyip..
Acile gittiginde yaninda gelmeyen kocayi gozlemlemeye pek de gerek yokBu sözüm onu çok yaralamış .. ileri gittiğimin farkındayım. Ama niyetim kötü değildi ..