Eşimle tartıştık :(

Sevdiğiniz adam bi yere gitmedi ki hep böyleydi kendileri.
Annem demans hastası. Kayınvalidem hiç odadan çıkmadı yüksek ihtimal duydu sesleri karışmak istemedi.
Çok doğru yapmış, kadın ne yapsa suç zaten, bi laf eder ona takılmaktan kocayla iyi olurdunuz, bu konu da fitne fesat kaynanam olurdu, kadın bu sefer malzeme vermemiş elinize.

Hamilesin acillik oldun ve show yapma dedi limon ye dedi öyle mi?
Nerden buldun bu hıyarı pazardan mı gidip evlendin numara yapsan bile insan ya bebeğe karıma bir şey olur mu der. Eşin bir odun eşin değişmemiş sen anlamamışsın odun olduğunu. Oğlunun cinsini anası biliyor bak görmezden gelmiş. Evinde annesi var ve kıytırık bir bilgisayar onu için bağırıp duran bir dengesiz. Şiddete ramak kaldı diyorsun. En ufak olayda direk aileni ara ve darp raporu al. Sindirmesin seni. Telefonunu alamayacağı şekilde yanında taşı ve acil bie durum olduğunda kitle kendini odaya çağır polisi. Manyak mıdır nedir adam. Sen güvenip bu adamla bebeği nasıl bırakacaksın ağlıyor diye vurursa bağırırsa bebeğe ?
Sen de huyunu bildiğin arıza adamı dürtükleyip huylarsan olacağı bu. Diğer şöyle yazıları okudum eski konularını bilmem ama adam böyle, sen de adamı huylamışsın. Tencere kapak olmuş

Sanırım işe kal

Karaciğer enzimlerim yüksek olduğu için 14-8 olursa haber ver demişti doktorum

14-8 di

İşe gidecekti alarm kurmayı unuttu sanırım hala uyuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Dön arkanı uyu sen de haaa, limon ye diyen adam kalkıversin bi zahmet

Kahvaltı önemli tabi

Bir anda mı adam böyle oldu? Oyun bağımlısı diyorsunuz. Oyununu bıraktı yanınıza geldi gönlünüz olsun diye, pek film izlemeye gönlü yoktu herhalde o yüzden kayıtsız davranmıştır. Siz de fazla üstüne gittiyseniz sinirlenmiş. Bir de yedekte biri var diye (elinizde kanıt yoksa) niye suçluyorsunuz? Eğer varsa zaten boşanma sebebidir, sırf trip olsun diye böyle bir laf söylenmez. Eşinizde de öfke kontrol sorunu var evet ama siz de biraz tetiklemişsiniz. Eşinizin oyun bağımlılığı ve öfke sorununu küçümsemiyorum ama şimdi yazdıklarınızdan ilişkinizin dinamikleri de biraz sağlıksız geldi bana, anlatmadığınız şeyler var mutlaka belki bu yüzdendir.

Hizmetçiliğini yapmaya devam et.
Ben olsam oyun bağımlısı biriyle çocuk yapmam.

8 aylık hamilesin, doğuma 1 ay var hastaneye seni tek gönderiyor. Gelir misin demene rağmen gelmiyor. Film izleyecekmjşsiniz, odaya gelince durduk yere soğuk davranmış. Kahvaltı hazırlama aç kalsınn, ne güzel baba olucam diye sevinip seni basının üstüne koyacağına şu tavırlara bak

Oyun bağımlılığı için tedavi görmeli acilen, iletişim bozukluğu var. Siz onun eşisiniz asker arkadaşı değil . Kaç yıllık evlisiniz? Şuan nasılsınız peki tansiyon ne durumda?

Bu kadar detaylı ve mantıklı açıklamanın boşa gidecegini bilmek o kadar üzücü ki !

1,5 yıldır evliyim . Şuan tansiyonum 10-06 .. normale döndü . Kahvaltı yaparken aradı . Dayanamamış aramış .Tansiyonumu sordu.dün geceyi sordu. Beni başka biri yaptın dedi. Benim üzerime gelme dedi böyle zamanlarda.Bir de çok sarılıyorsun ben sevmiyorum bu kadar sık sarılmayı etmeyi dedi bildiğin halde yapıyorsun dedi.Anlayışlı değilsin dedi. Ben burada iç güveyim zaten hep senin dediğin oluyor dedi. Ben de sadece küs uyumak istemediğimi gönül almak için ısrar ettiğimi söyledim anlamayınca da kahvaltı yapıyorum kapatmam lazım deyip kapattım telefonu.

İnstagramdan videolar göndermiş bakmadım bile.Whatsaptan yazmış birinin bilgisini istemiş direk verdim hiç muhabbete girmeden.. Yani hiç konuşasım cevap veresim yok .. O kadar canımı sıktı ki…

Allah kimseye eşinden yana sıkıntı vermesin .. Hüngür hüngür ağlayasım var ama bebeğim… ağlıyorum şuan…

En başta böyle adamdan hamile kalmazdım .Bu tarz adamlar bir gece de böyle olmuyor ama siz bunu nedense hamilelikte fark ediyorsunuz.Adam acile bile gelmemiş pişmanlık yok. Tabi ki olaya sizin pencerenizden bakıyoruz belki de çok prenses, çok kaprislisiniz .Çift terapisine gidin, halının altına itilecek mevzu değil,bebek olunca o sinirler yay gibi gerilir daha kötü şeyler olur ....

Sanırım işe kal

Karaciğer enzimlerim yüksek olduğu için 14-8 olursa haber ver demişti doktorum

14-8 di

İşe gidecekti alarm kurmayı unuttu sanırım hala uyuyor ne yapacağımı bilmiyorum
biraz fazla drama queen lik yapmadınız mı?bu gerçekten limonlu su içseydiniz düzene girerdi. çok yüksek bir tansyon değil.
acile gidecek kadar değil en azından. ama bu tabiki adamı haklı yapmıyor birde ona kahvaltı hazırlayacaktınız. ay yok artık. ne biçim bir evlilik bu ya neden çocuk yapıyorsunuz böyle bir evliliğe?

Çünkü konu sahibi de fena önceki konularına baksanız anlarsınız. Kayınvalidesinin kedisini evden attırmış.. Kayınvalidesine yapmadığı kalmamış.

Bakmayın siz kocası dayanmış dayanmış artık bıkmış.

Vicdansız pisliğe bak.
Seni tek başına hastaneye göndermek nedir, karnın burnundayken bir de.
Bu adamla daha fazla ilerlemek doğru gelmedi bana.
Tartışma olsa bile insan fenalaşan karısına "Şov yapma" der mi?
Yazıklar olsun.

Hamilelik böyleyse, lohusalıkta başınıza gelecekleri düşünemiyorum bile. Hadi siz bu adamı göz göre göre seçtiniz, bile bile ama çocuk bu babayı seçmedi.

Ay kusura bakmayın ama şöyle dağlı insanları şımartıyorsunuz tepenize çıkarıyorsunuz ya sinir geliyor bana 8 aylık hamile olsam kocam bana hazırlar o kahvaltıyı dövmediği kalmış odunun hala dönüp kahvaltısını hazırlasam mı yazıyorsunuz siz daha çok uğraşırsınız bu yontulmamışla

Hamile halinizle adam size demedigini bırakmamış hala kahvaltı diyorsunuz. Ayrıca hayatında yedek biri olduğunu mu düşünüyorsunuz? Adam ne sizi ne bebeğinizi düşünmemiş hastaneye bile gelmemiş. Değil kahvaltı bir bardak suyu haketmiyor. Sizin yapmanız gereken şey bebek doğana kadar eşinizin oyun bağımlılığı hakkında bir çözüm bulmak bence. Çünkü çocuk doğduğu zaman en çok eşinize ihtiyacınız olacak. O zamanda size bu şekilde davranırsa daha çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…