Eşimle tartıştık :(

Arkadaşlar bu üye sey mi sevgilisiyle aynı evdelerdi birlikte olmak istemiyordu. Kokuyorsun ,dus almıyorsun vs diyordu bu üye o mu? Sanki onunda annesi evdeydi

Evet şimdi baktım konularına öyle bir konusu varmış...
Hala nasıl böyle oldu birden diye sormuyorlar mı beni de bu öldürüyor.

Arkadaşlar bu üye sey mi sevgilisiyle aynı evdelerdi birlikte olmak istemiyordu. Kokuyorsun ,dus almıyorsun vs diyordu bu üye o mu? Sanki onunda annesi evdeydi
Evet o. Bir de duymak istemediği şeyleri söylerseniz, yüzüne vurursanız bela okuma özelliği var. Ara ara da başkalarının evindeki kedileri yollatıyor. Ama vicdanen de rahat biri.

Evet o. Bir de duymak istemediği şeyleri söylerseniz, yüzüne vurursanız bela okuma özelliği var. Ara ara da başkalarının evindeki kedileri yollatıyor. Ama vicdanen de rahat biri.
Bin beter olsun hayatı o zaman daha da dibe batsın inşallahhhhh

Geberir inşallah

8 aylık hamileydim abla geldi temizlik yapıldı bir oda kalmıştı perdesi yikanmayan eşime şunu çıkar makineye atayım dedim yarın yaparız dinlen dedi ben yarın doğrursam kirli kalır diye inatlastim eşimde yarın dedi ve oylece yattık benim tansiyon gece fırlamış acile zor gittik hemen doğuma aldılar tansiyon tehlikeli esin seni yalnız birakmasaydi keşke

Özür diledi ..beni bir süre rahat bırakmasını istedim iyi değilim dedim söylenenleri kabul edip hiçbir şey olmamış gibi davranamam dedim..

Yazıyor türlü bahanelerle ama benim hiç konuşasım yok kısa cevaplarla geçiştiriyorum işte.

Yalnız gittim gece 01:30 da 2 ye geliyordu gelmedi o beni çok üzdü aramadı bile..yorganı alıp diğer odaya geçmiş .Tansiyon aletini de girişe koymuş rahatsız edilmemek için..

Evet o uye. Acil cocuk yapmak icin nikahsizken hamile kaldi. Pesine evlendi. Muhtemelen kendi varlikli, kocasi gariban. Adam da firsat olarak gormus olmali yoksa kadina asla bir ilgi duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…