Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

İkisine de doğumu haber verme. Çok ciddiyim yap bunu. Bunlara müstehak çünkü. Doğdu diye haber ver annene git kal..

Kocan uçkurunun derdine düşmüş bile. Allah bildiği gibi yapsın hamile kadını bu kadar üzerken..
Alttan almışsın çok tekrar tekrar sorarak. Onun da totosu kalkmış. Karına kızıp doğuma gelmeyeceğim ne demek. Bu adamdan baba falan olmaz..

Sizi üzüntüden hastanelik etmis siz hala neyin var kocam diyr mi soruyorsunuz. Ben olsam senin yuzunden bebegimiz erken dogabilir hatta (Allahnkorusun) kaybedebilirz diye olayi abartır ve vicdan azabi yaptirirdim. Sonra kimsenin telini acmazdim. Ne dmek hayatımı yasayacagim plânlarım var.edepsiz adam

oğlunla burda da çok mutlu olursun canım, eşinle tartışma artık bırak sesssz kal,
anası başını yemiş eşinin besbelli, sen sessiz kal, arayıp soracak olan bebeğini görmeye gelecek olan o

Madem cvp vermiyorsun sana şöyle düşüncelerimi belirteyim..
D Dasbidan
Kocam da kocam! Tek derdin bu bana göre! Madem kafana silah dayamış,madem sana ve ailene bilmem neler yaşatıyor?( ki ne yaşatabilir yaşatsa niye kocam diye kendini paralayasın)
Nasıl sevebiliyorsun öyle birini? Bence senin acilen o doğacak bebek için tedavi olman gerekiyor. Ya kafanda kurduğun şeyler var,yada kocanla kafayı bozmuşsun tek derdin yanında olsun sevsin ilgilensin,senden başka kimseyi gözü görmesin. Bebeği bile ikinci plana bıraktın. Senin şuan doğumunu,doğacak bebeğini düşünmen gerekirken sen kocan soğuk davranmış diye bebeğin ölsün istiyorsun. Bu bir kurtuluş değil bu bencillik ve egoistlik! Rabbim senin gibi koca meraklısına bebek vermese de senelerce bebek isteyen birine verseydi keşke..

Hiç sağlıklı düşünemediğin ortada zaten. Herkes anladı da biraz da yazılanları idrak etmeye çalış arkadaşım sen..
Ben ki hamileliğimde duygusal gelgitlerim yok denecek kadar azdı ama o lohusalık hiç mi hiç kolay bir şey değil. Anneni bence şimdiden uyar "ben iyi değilim doğumdan sonra bana ve bebeğe dikkat edin yalnız bırakmayın bizi" diye..

Annelik güç gerektirir o bebek için güçlü olmak zorundasın. Gerekirse doktora git anlat ilaç kullanamasan bile anlatmak bile çok iyi gelir.. Yabancı birine insan daha kolay anlatır.

Ayrıca hiç kimse kolay kolay bir bebeği anneden a-la-maz.. Çıkar bunu aklından.

O kocan olacak deyyusu bir daha arama. Konuşmalarınız hiç verimli geçmiyor olan size oluyor. O bebek doğunca bu yazdıklarına pişman olacaksın ben ne kadar aptalca düşünmüşüm diye..

çok üzücü bir annenin evladımla öleyim diye dua etmesi ..bir anne evladı için canını verir benim bildiğim.Belli ki psikolojiniz bozuk ,lütfen sağ salim kucağınıza almak için dua edin.

Isteyen bana kizsin ama ben artık kadinlara üzülmüyorum cidden.
Bile bile yanlış adamlar da ısrar eden kadınlar bu adamlardan bosanmayip çocuk yapan da bu kadınlar
Ondan sonra çocuğum için katlaniyorum deyip kendini ve evladını mutsuz eden gene bu kadınlar.
Daha geçen biri konu açmış bi ton sorunu var yanlış bi adam belli ama hanım efendi ısrarla ayrılmıyor aşığım diye.

Silah olayi nedir ? Ben şaşırdım çünkü konu basında canimsiz cisimsiz konuşmuyoruz yazıyor silah nerden çıktı

Ahh kocam ah... niye soğuksun?
Kadınların kocaları,sevgilileri için yatalak olması,ölmeyi düşünmesi bilmiyorum bana çook ama çok saçma geliyor. Dünyanın merkezine eşini koymuş resmen. Ve ufak bir ilgisizlikte bunalıma giriyor. Hastalık bu!

Karnında ki bebeğinden ve kendi canından vazgeçiyorsun kocandan vazgeçemiyorsun. Bin kocaya bir evladımı değişmem bu lafımı kocamda bilir. Oda bana aynı şeyi söyler. Evlat başka bişey. Henüz kucağına almadığın için başlığı maruz görüyorum. Kocanın iyi bir derse ihtiyacı var. Doğur arama sorma doğduğunu bilsin ama bi daha konuşma. Çok ısrar eserse herkes kendi planlarını yaşıyor benim planım evladım ile birlikte bir ömür dersin .

Aynen ya ben böyle adama bırak kocam demeyi insan yerine bile koymam yani.

Sana emanet edilmiş bir can var karnın da,düşünmen gereken sadece O. Onun dışındaki herşeyi ve herkesi görmezden gelebilirsin bunu ona borçlusun,seçme şansı vermiyorsak bebeklerimize herzaman onlar için güçlü olmak zorundayız sende güçlü olmak zorundasın..kv ve eşine gereken tavrı koymak zorundasın görüşme ya gerekirse kapa tlfnlarını bebeğine odaklan..Hamilesin hormonların tavan anlıyorum ama kendini topla bebeğin için,o kocadan sana hayır yok !

Keşke yapabilse

canim deme oule seyler
canim deme oyle seyler.aannende kalmak istiyorsan orda kal.kime ne burda dogum yapcak kisi sensin onlar degil canin ne isterse nasil mutluysan lutfen onu yap ve kimseyi takma birak boyle bi aile de doguma gelmesin zarari dokunur boylelerinin sana.anneni cekemiyolar cogu kaynana gibi.sakinligini koru bebegini kucagina alcagin ani dusun gereksiz insanlarin gereksiz kaprisleriyle ugrasma.

Bu nasıl bir konu nasıl bir başlık insan kocası yüzünden benle evladım ölelim dermi bu nasıl bir düşünce tarzı lütfen at bu şeyleri kafandan örneğin ben kaynanamla konuşmuyorum annemle ayrı şehirlerdeyiz doğuma tek girdim eşim dışardaydı annesinin haberi dahi olmadı bir torunu olduğuna dair lohusalık döneminde yine tektim hep yalnızdım ama hiç böyle birşey düşünmedim

Konu başlığını görünce msji hiddetle actim bu insan böyle biseyi neden ister diye. Evet haklısin. Doğumda insan annesiyle daha rahat ediyor. Kocanın bu saçma çıkışları gereksiz ama hiç bişey bebeğinden önemli olmamalı. Şuanda ben dünyayı silerim bebeğim icin. Annemden babamdan kocamdan herkesten caz geçebilirsiniz ama bebeğinden asla... Senin de bu düşünce de olmanı dilerim. Sadece bebeğini düşün onla sen mutlu ol bu mutluluğa girmek isteyenede kapıyı açık bırak gelmek isteyen gelsin istemeyen kendi bilir... Pozitif düşün. İnan bebek sihirli bir güç sanki... Mutlu olacaksın bebeğinin ilk lerini görmek için can atacaksın. Ne güzel bir duygu bunlar i bilsen inan daha uzun yasayayim da bebeğinin her anını göreyim diye dua edersin...

Şuanda içinde bulunduğunuz durum nedeni ile böyle düşünüyorsunuz. Bebeğiniz doğsun onun getirdiği mutluluk, yaşam enerjisi, tarifi olmayan o duygular ile yaşadığıniz her ana sukredeceksiniz.

Bebeğiniz ile mutlu olmaya bakın. Gebelik mucizevi bir şey. Aninin değerini fark edip yaşasin. Siz de bebeğiniz ve sizin olduğu bir hayat planlayin.

Annesi ile ilgili konuşmayın. Eşiniz annesinin dediklerini söylediğinde de o onun fikri sağolsun bizi düşündüğü için ama ben böyle daha iyi olacağını düşünüyorum diyin. Eşiniz arada kaldığı için cok boğulmuş. O da annesi. Anne olunca insan anlıyor, her ne olursa olsun anne olduğu için ve bunun değerini bildiğim için eşimin annesine hep saygı duyuyorum. Bunun sonucu olarak eşim her daim benim yanımdadir.

Yerinde olsam eşime ben derdim 'bundan sonra hayatımı yaşayacağım. Allah ikimizin de belasını versin. Ben bu dünyaya sizin çilenizi çekmeye gelmedim. Al ananı mutlu mesut yaşa, ben yokum' diye.. Ama siz kocanıza, kendinizden ve bebeğinizden daha çok değer verdiğiniz için bugün bu lafları o size söylüyor... Ne hakla ?? Kendine değer vermeyene kimse değer vermez.. Koca da koca olsa !! Onca şeye rağmen annesinin iki lafıyla dolduruşa gelmiş hamile karısına nefret kusuyor!!

tövbe bismillah ,Allah korusun ,3 kuruşluk salaklar için çocuğundan kendinden mi olacaksın ,
Seniin yerinde olsam kaynanamı arar ağzıma geleni söylerim değil doğuma girmeye ,yanıma yaklaşmaya yüzü olmaz,kocanda ararsa bende artık kendi hayatıma bakıyorum hatta çocuğumunda önemli olan bizim AKIL ve beden sağlığımız dersin ,açma o öküz kocanın telinide doğuma kaçgün kalmış anasına ona buna bakıp karısını üzüyor düşüncesizz,....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…