• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye..

iyi de gebeliğimin ilk aylarında istedim. su ana kadar alabilirdi. ben tek aydaki maasıyla alsın demiyorum ki.
70kya 90k hediye bana da çok fazla geldi, her ay 10-20k birikim de az bana göre. Biz eşimle 50 bini zorluyorduk birikim olarak koymaya, ona rağmen 27 binlik bi bilezik aldırdım kendime doğum hediyesi. O da yine yatırım amaçlı. İki yıl ücretsiz izin alacağım için

Ben senin diğer konularını da biliyorum. Para harcamayı çok seven birisin yargılamıyorum bunu yanlış anlama. Ama bi borcun var bi birikimin var, hem kiradasın hem maaş 70 hem de gayet fazla para harcayabiliyorsun falan. Sanırım aileden gelen bayağı bir para akışı var. Şu kkda mali durumunu asla çözemediğim bi insansın 😅

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Hamilelik psikolojisi sizi anlıyorum insan daha hassas oluyor erkeklerde düz mantık oluyor aynısı başıma geldi ne istediğini açık açık söylemek gerekiyor ince düşünemiyorlar bende küçük de olsa bir hediye beklediğinizi söyleyin beni mutlu eder maddi olarak değil ama düşünülmek hoşuma gider deyin kendinizi üzmeyin boşuna

70kya 90k hediye bana da çok fazla geldi, her ay 10-20k birikim de az bana göre. Biz eşimle 50 bini zorluyorduk birikim olarak koymaya, ona rağmen 27 binlik bi bilezik aldırdım kendime doğum hediyesi. O da yine yatırım amaçlı. İki yıl ücretsiz izin alacağım için

Ben senin diğer konularını da biliyorum. Para harcamayı çok seven birisin yargılamıyorum bunu yanlış anlama. Ama bi borcun var bi birikimin var, hem kiradasın hem maaş 70 hem de gayet fazla para harcayabiliyorsun falan. Sanırım aileden gelen bayağı bir para akışı var. Şu kkda mali durumunu asla çözemediğim bi insansın 😅
konu bu değil ama 3 bin kira ödüyorum 😂 5 bin de evin tüm faturaları tutuyor 😂 o yüzden su an doğuda biraz rahatız. henüz aileden hiç para almadık ama evet istediğimiz zaman alabiliyoruz sanırım 🙄😂

bu arada esim borsadan, hisse alış satısından da gelir sağlıyor ama düzenli değil tabii ki

konu bu değil ama 3 bin kira ödüyorum 😂 5 bin de evin tüm faturaları tutuyor 😂 o yüzden su an doğuda biraz rahatız. henüz aileden hiç para almadık ama evet istediğimiz zaman alabiliyoruz sanırım 🙄😂

bu arada esim borsadan, hisse alış satısından da gelir sağlıyor ama düzenli değil tabii ki
İşte muhakkak bir şeyler vardır
Eşin düz memura göre ortalama üstünde maaş alıyor ama eve giren tek maaş o olduğundan ortalama üstü durmuyor biraz. Yoksa Allah bereket versin.

Ben hiç doğurmadım ama doğursam şöyle kallavi bir hediye isterim şahsen. :KK53:
Ben kendimi biliyorum kesin bir sürü kilo alacağım, nane mola vücudum 9 ayı cehennem edecek bana. Tüm bunları 9 ay çekeceğim, kocam ise ohhh hiçbir şey yaşamayacak. Kenarda durup bebeğin benim bedenimden ayrılmasını bekleyecek prensesler gibi.
Ehhh bir hediye de alıversin zahmet olmazsa. :KK62:
Ben bir video izledim kadın anlatiyo i da belgeselde izlemiş. Kadınlar hamileyken aynı oranda hormonlar babada da artiyormus gerçekliğini bilmiyorum ama

Back
X