• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Bebeğiniz için güçlü olun şuanda farkında değilsiniz ama onu kucağınıza aldığınız zaman onun icin tüm zorlukların üstesinden gelebilecek kadar güçlü olduğunuzu farkedeceksiniz çünkü o yaşamak için size muhtaç en çok size güvenecek en çok sizi sevecek gözleri kulakları hep sizi arayacak bırakın eşinizde nasıl bi hayat yaşarsa yaşasın siz kendinizi nerede rahat hissediyorsanız doğumunuzu orada yapın meleğiniz için yaşayın hemde mutlu yaşayın

İnşallah doğumun evladin ve senin için yepyeni tertemiz başlangıçlara vesile olur.

Bn kocanın ısrarla artk hayatımı yaşayacağım demesine takıldım :KK16: bnce hiç gelmemeliydin yurtdışından. Bi iki hafta eşin izn alırdı sonrasında kendi söküğünü dikerdin.

Ah ah
Vah vah
Tüh tüh
Başıma namluyu dayadım-LAR - Ölmedim
Sizin başınıza gelse anlardınız

+ Ne oldu biri size şiddet mi uyguladı anlatmayacak misiniz ?
- Hayır, lütfen...

Ölüyorum bitiyorum yanımda kimse yok KOCAM yok.

KOCAM, KOCAM, KOCAM

Çok üzgünüm,agliyorum.

Yürüyen bi ölüyüm

Beni öldürdüler.

Vs vs vs..

"AAAAAAA- BARTTTTTTTTTT- MAAAAAAAAA-YIIIIIIIIIIIIIIIN"

Ayrıca eklemek istiyorum bu benim görüşüm. Şu silah mevzusunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. 22 yaşındasın konularında çok ayrıntılı konuşuyorsun ve herseyden bahseden sen bundan da bahsederdin. Senin yaptığın biraz ajitasyon hiç kusura bakma. Sürekli ölüm kalım ölüm kalım. Hayatı ne kadar basit yaşıyor bazı insanlar. Bu mu yani ?
Düştüğünde ayağa kalkamayacaksan, bunun için cabalamayacaksan, sürekli herşeye ah vah edeceksen neden geldin ki ?

Bebek aşkıyla yanıp tutuşan milyonlarca insan varken senin yaptığın bu hareket nedir ? Beddua edip kendini yiyip bitiricegine gerçek hayata dön. Orada gerçekler yaşanıyor.

Durumunda ben çok kötü birsey göremedim hormonlar tavan tabi suan inat etmeyip gitseydin kaynanana annende oraya gelip baksaydi sonra annene de geçerdin gönülleri hoş olunca hemde KOCANLA kavga etmemiş olurdun bu bir ikincisi benimde kaynanam tutturmus tu doğuma ben giricem ilk ben görüp ben kucağıma alicam diye doğumuma 2 hafta kala almanyaya gidip kirkimiz çıktıktan sonra geldi yani bunlar palavra bülof tamam anne olur deseydin eminim bi daha duymazdin o cümleyi üçüncüsü ise hadi kendin için ölümü istiyor olabilirsinde karnında kipirdayan minicik bebeğinde ölmesini istemek nedir ya annelik bu değil baba olmazsa annelik yapmam diyorsunuz resmen herkes KOCASIYLA büyütmuyor çocuğunu tek başına baktı annem 4 çocuğuna ne kendini oldurdu ne bizim olmemizi istedi kendine gel bence KOCA olmazsa olmaz değil !

Amma abartmissiniz bi nedir ya? Bir bebek daha doğmadan inşallah ölürüz diyen bir anneyi haketmiyor. Dünyada şirin yaşayan tek hamile sen değilsin. Ben Bebeğimi kaybettim o nasıl bir acı bilemezsin. Haddini bil kendine gel bence. Ve eşinin annesiyle yaşanan sorunları unut kapat.
İçim daraldi kendine gel kardesim

Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Ne dertler var anlasamiyorsan en fazla bosanirsin bebeğinin ölmesini olmeyi dilemek nedir yahu.ac bak müzisyen anneye ne çekiyor kadın yinede ayakta durmaya çalışıyor.tövbe çek ne o kadın ne kocan icin deymez

Son olarak ,tüm konularını okudum yorum yazmasam da ve ayrıntılı bir şekilde yazmışsın herşeyi de, bu silah olayı içlerinde yok mesela ya da benim mi gözüm den kaçtı normal de sırf bu başlık altında ayrı bir konu açardın sanıyorum

Konuyla ne alakası var diye sorabilirsin alakası su sanki fazlaca abartiyorsun öyle bir şey olduğuna kendi adıma inanmıyorum hadi diyelim oldu bu tarz bir adamla hala aynı evi paylaşmak ve polise şikayet etmemek ne demek ? Kocamdir silah dayar da dayamaz da mantiginda misin ya da silah dayadı ama beni çok seviyor bu mu yani

Tamam yaşasın hayatını gelmesin .siz de ona boşanma davasını gönderin oksun bitsin .bu ne böyle adam size tavır yaparken kocam kocam diye yazmaya devam ederseniz tabi böyle olur .
Silkelenin ve kendinize gelin ,bebeğinizin ne sucu var ?

Siz olunce ne olacagina inaniyorsuniz ki dunya falan mi duracak? Herkes mezarini dolduracak.. beni en cok sinirlendiren kendinize degil de bebeginize beddua etmeniz.. sordunuz mu o da sizinle beraber olmek istiyor mu? Karninizda tasimaniz onun olum zamanina karar verebileceginiz anlamina mi geliyor? Kafaniza silah dogrultan bir kocayi bosayamiyorsaniz burada gucsuz olan sizsiniz, edecekseniz bile hicbir seyden haberi olmayan ve dunyaya gelmek icin gun sayan bebege degil kendinize beddua edin.. ha silahi kafaniza tutan sizseniz allah bebegin yardimcisi olsun simdiden..

Hamile olup sorun yaşayan sadece sizsiniz mi sanıyorsunuz. Eşinin ailesiyle arası bozuk olan , biton dertle uğraşan milyonlarca insan var. Hangi sıkıntı evlattan önemli olabilir? Ben sinirlendiğimde sancılanmıştım daha 29 haftalıktım. Bebeğine zarar gelmesi düşüncesi bile felaket birşey bide bunu yaşayanlara Allah yardım etsin. Evlattan daha değerli birsey yok , KOCANIZ bile. Annelik çocuk için herseyi göze almaktır, sizse ne diyorsunuz. Acilen silkelenin ve kendinize gelin. Zira o masum siz gibi bir anne haketmiyor.

Canım Allah korusun. İnşallah ikiniz sağ Salim kurtulursunuz. Bozma moralini tabii ki annenin yanında kalman gerekiyor. Eşin de pişman olacaktır böyle yaptığına

Kafana silah dayayan kocaya “kocam niye soğuksun?” ama günahsız bebek ölsün öyle mi?sen kafayı kocayla bozmuşsun da hayat da sana hak ettiğini veriyo işte!

Silah dayıyor ama seviyor öldürse aşırı sevgiden öldürmüş olacaktı yani gerçekten koca peşinde koşmak bebeğinin hayatından daha önemli ne kocaymis arkadas

Hele sen bebeğini gör kokusunu içine çek bakalım yine onunla ölmeyi düşünecekmisin bakalım Allah tüm annelere evlatlara uzun ömürler versin ayırmasın birbirinden hamilelik stres.. gün gelecek neden böyle üzülmüşüm diyeceksin bebeğine kavuşacağın günü huzurla bekle herşeyi sil at düşünme cnm herşey çook güzel olacak bak göreceksin

Back