burdan baska bir yerde doğurma sansım yok. hakkaride yasıyoruz esimin isi dolayısıyla. keyfimden gelmedim yani. yorum yapan kişinin yazdıklarına bakmayın. kaldı ki babam böyle bir cümle kurmadı kp.
kv ile aramız yok. bu yüzden de hep ailemin yanındayım. kp de beni arayıp durduk yere gelip alayım seni diyince ben de acaba babam mı bir sey söyledi diye konu acmistim. cünkü babam hep onlarla iyi olayım istiyor. onlar bana kötü laf da etse alttan alayım, onlara sırnaşayım istiyor. bu yüzden süphelenip rahatsız oldum. mevzu bu.
90klık bir zincir ilk istediğimde 60 bindi zaten. 90 bin olduğunu görünce boaver cok artmış dedim. benim üzüldüğüm “evet cok artmış daha bizim bütceye uygun bir şey bakalım” demedi. direkt okay dedi. yani mevzu para değil ki. mevzu bu hediye konusunun benim isteğime bırakılması. yani alırsa ben istediğim için alacak, bana minnet duyduğu, tesekkür etmek istediği için değil.
yoksa tabii ki sunu al desem alır. ben de hamileliğini ilk öğrendiğimde robot süpürge, dikey süpürge aldırdım. ama iste hep ben talep ettim.
ben mi anlatamıyorum kendimi anlamadım.
esimin bana ben söylemeden aldığı tek şey belirli aralıklarla çiçek ve gecen yıl doğum günümde küpe
onun dısında hediyelerimi ben seciyorum, o alıyor zaten. ama bu doğum ya hani. ay ne biliyim. sürekli benim istememle olacaksa hiç olmasın