aynen ara kaynananı da hatta senin doldurmaların yüzünden bana beddua atti de ALLAH seninde o kocam olacak oğlunun da .......... de ,de kız aynısını ,Ayy çok sinir oldum ya ....Yerinde olsam eşime ben derdim 'bundan sonra hayatımı yaşayacağım. Allah ikimizin de belasını versin. Ben bu dünyaya sizin çilenizi çekmeye gelmedim. Al ananı mutlu mesut yaşa, ben yokum' diye.. Ama siz kocanıza, kendinizden ve bebeğinizden daha çok değer verdiğiniz için bugün bu lafları o size söylüyor... Ne hakla ?? Kendine değer vermeyene kimse değer vermez.. Koca da koca olsa !! Onca şeye rağmen annesinin iki lafıyla dolduruşa gelmiş hamile karısına nefret kusuyor!!
Canim sen elbetteki kendi annende kalmalisin bunun aksi dusunulemez kiz evlat elbet annesini ister ben dogum yapicam da kv.de kalicam yok artik.Sakin geri adim atma belliki bunlar hep ben diyen insanlar esine de cok kizdim dogumuna sunun surasinda ne kalmis o masum melegi haketmiyor bence.Sen icini ferah tut inan hersey cok guzel olacak ne guzel gidebilecek bir yerin var dogumunu yap annenin yaninda kal canindan kiymetli bir can ondan baska kimseyi gormez gozun zaten birak onlar ne hali varsa gorsun,esin yine evliliginizle ilgili hersey olacagina varir gibi laflar ederse sende hayirlisi neyse o olsun bundan sonra evladim icin hayirli olan neyse ben de onu yapacagim dersin.Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Allah korusun o ne biçim laf , deme öyleMerhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Kıyamam ben bebeğinize de size de ya çok kötü bi durum Allah size bağışlamışiki agir ve ölüm tehlikeli düsük yasadim , ücüncü hamileligimde bir sürü saglik sorunum vardi , normal dogum yaparken bebegimin yavaslayan kalp ritimleri yüzünden acil sezeryana alindim , bebegim dogdugunda 4,5 dakika boyunca nefes almadi , cocuk doktorlari gözümün önünde kizimi kurtarmaya calistilar 4,5 dakika sonra ilk ciglik attiginda dünyada ne bebegimden nede benden baska kimse kalmadi , o günden beri evlatlarim ve kendim icin yasiyorum , iyi bir koca neyseki bonusum ama olmasaydi da fark etmezdi.
neden yazdim bunlari sana biliyor musun ? keske karnindaki bebek annesini secebilseydi , cünkü sen o bebegi hak etmiyorsun !!!
Okurken kotu oldum ne diyorsunuz siz kendinize gelin lutfen bu sekilde dua etmeyin .Esinizin yaptigi cok sacma ama siz biraz sakin olun.Allah korusun sizede bebeginizede bir sey olmasin.Siz zaten ne istediginizi soylemissiniz .Dediginizi yapin kimseninde soz soylemesine izin vermeyin.Bir de esinize sorun kendisi icin nasil bir plan kurmus planlarinda siz varmisiniz .Annenizde kalin, siz de kendi planinizi uygulayin.Kimse icin uzmeyin kendinizi .Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Kıyamam ben bebeğinize de size de ya çok kötü bi durum Allah size bağışlamış
Malesef :)cok sükür bagisladi bebeklerimi bana ama bu yaziyi okudugumda öfkeme engel olamadim iste , insanlar binbir zorlukla cocuk sahibi olmaya calisiyor sonrada binbir zorlukla onlari hayatta tutmaya. sonra da böyle kendini bilmezler cocuk sahibi oluyor , hayat cidden hic adil degil , dogacak melege aciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?