Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Kocaniz kendi icin cok guzel bi hayat dusunurken siz ölmeyi- hemde yeni dogan bir bebekle- dusunuyorsunuz. Biraz olgun olun Allah askina ya. Cocugun gunahi dengesiz bir babanin ve en kucuk bir seyde ölumu dusunen bir annenin yaninda olmak olacak sanirim.

Aklinizi basiniza toplayin. Kimseye bu kadinin psikolojisi bozuk imaji vermeyin. Cocugunuza sahip cikin. Kocanizda ister gelsin ister gelmesin. Pasamin keyfine bak. Cani cikiyir annenin orda bebegi tasimak icin, binbir cefa cekiyor, neymis annesinde kalmasi daha uygunmus. Doguma gelmezse zaten en zor zamanini tek basina gecirmis olacaksin. Bu da demek oluyor ki esine ihtiyacin yok artik.

Başlığa cevap yazıyorum, Allah bebeğini korusun
Hamileyken tek sorun yaşayan sen değilsin
Aklını başına topla
Böyle adam olmayı beceremeyen heriften çocuk yapıp sonra da faturayı çocuğa kesme hakkın yok

Eşiniz doğmuş ama annesiyle arasındaki göbek bağını kesmemisler anlaşılan... Bu ne yaa,böyle ana kuzusu adamla ömür geçmez... Bı de yani nasıl bebeğinize kiyip böyle diyebiliyorsunuz anlamıyorum...

Hamile iken kocan dahil kimseyi takmayacaksın. Kocana vereceğin cevap şu olmalıydı. Çocuk benim karnımda, ben doğuruyorum nerede rahat edersem orada doğururum. Eğer ikinciyi sen doğuracaksan ananın evinde doğurursun..
İlk zamanlar çok kötüydüm eşimin annesi sürekli bize gelmek istedi bahanesi bana bakmaktı ama benim sadece rahat olup kafa dinlemeye ihtiyacım vardı. Bir süre sonra eşim de bıktı gelsin kalsın heves ediyor dedi. Hamile olan benim, rahat etmem gerekiyor,, ama kapı orada sen ananın evine gidebilirsin ben yalnız iyiyim dedim. Hiç kocam canım cicim ayakları yapma seni anlamak zorunda olan o.

Ya ben insanları anlamıyorum artık evlenmişler brak nasıl isterlerse öyle davransınlar. Karışıp huzursuz mutsuz edince başınoz göğe mi eriyo.kv artık cok fazla abartıyolar. Sen o kadar sey yaptıktan sonra nasıl yanında gelip yatsın. Sen cocuk doğunca cocuguda elinden alırsın sen bilmezsin die. Allah yardımcın olsun cnm bnm. Ama inanki onu kucagına aldıktan sonra brakmak istemiyosun. Hele ölmek kesinlikle istemezsin. Kızım doğmadan önce en ufak bi sıkıntımda allah canımı alsa da kurtulsam derdim. Şimdi her ne olursa olsun sağlıkla yaşamayı istiyorum kızım için

Eşinize düzelmesi ve normal bir anne oğul ilişkisine geçmesi için bir şans tanıyın, dik durun.. aileniz de size destek çıkıyorsa, kendi ayaklarınız üzerinde durun.. ben hayatımı yaşıyacam diyen adam çocuğu da eşini de annesinin üstüne yıkacak demektir.. dik durun ki o kayınvalide de bebeği görmek istiyorsa sizle iyi geçinmenin yollarını arasın..

Allah korusun .Sen değil ama başka eşinde o nalet kvde ölebilir. Şimdi sırasımıydı ne demek .İnsanın morali tabi bozulur bu söylenir mi ? Madem bide ilk torun istemiyor torunu niye orda kalıyorsun ?Bence kalmamak için herşeyi söyle eğer kalırsanda yerinden kalkma hizmet etsin hanfendii.

Evet yaşadığın çok zor ama bu kesınlıkle bebegının ve kendının ölmeyi istemeni gerektirmemeli. Sen annende kal kocan da artık hayat mı yasıyor annesinin dolduruşuna mı geliyor naparsa yapsın. Kendını üzme lütfen. Karnındaki bebeği düşün

ayrıca kocası ve kv o kadar berbat insanlar madem, onlar ölsün de kurtulayım diye dua etmesi lazım.

tedavi ol D Dasbidan .

belli ki sende de bir anormallik var.

Şu başlığı okuyunca insanların kaç yıllar boyunca uğraşıp bebek sahibi olmayanlar var ve bunun için gözyaşı döken insanlar var bu kisilere haksızlık ediyorsunuz. Her ne yazarsan yasa bazı zamanlar dua zamanıdır ve o zamanlar şuan ettiğin laf tutar gök kapıları açılır derler insanları bu kdr sağlık sorunu varken yada bebekleri hastalıklı doğunca bile böyle bir dua ettiğini düşünmüyorum çok bencilce bir laf ve o bebeğe açıyorum ben

bu şekilde olmamalı. bence eşinle konuş. Tabiki her lohusa gibi annende kalman ya da annenin sende kalması gerekli.40 gün süren kanamanın 10 günü yogun olacak. ağrıların vs fazlasıyla olacak. tek basına wc de bile zorlanacaksın . kendimden biliyorum. dolayısıyla hiç bir gelin kayınvalidesinin yanında wc ye girmek istemez. o haliyle görünmek istemez. nerede görülmüş bu?bu sekilde anlatmalısın eşine. o zaman daha normal karsılayacaktır.

Niye öyle diyosunuz lütfen. Dogumdan sag salim cikip esinizle cocugunuzla mutlu yasamak icin dua edin .

En hassas olduğum şeydir be....yazmaya bile devam edemedim!!!
Madem ki bu kadar çektin, boşansaydınn nolurdu ki dünyanın sonumu!
Hayat demek koca demek mi...
Hepimizin zaman zaman zor günleri oldu,
Zaten günümüz bittiğinde bu hayatlar son bulmayacakmı..
Mutlaka psikolojik yardım al mutlaka.
Bu arada Allah korusun seni ve evladını, hayırlı doğum olsun inşallah.

Son düzenleme:
sadece başlıgı okudum allah korusunnn hiçkimse için değmez ne olursa olsun

allah binkere korusun canım benımm, merak etme bu gunlerde unutulacak ,hepsi geçecek ve sen bebegınle çok mutlu olacaksın , inan bana bende çok kötü şeyler yaşadım herkes yaşadı yaşıyor ama hespi geçti , çok şükür binşükür bugunumuze diyorum ,
lütfen o güzel sancıların tuttugunda bana bize dua et sağlıklı hayırlı bebekler göndersin rabim isteyen bekleyen herkese ,

hadi sil o güzel gözyaşlarını ve boyle bir dua ettiğin için tövbe çek

Ne kadar basit ve şımarıkça bi dua. Hamileliğimde hem benim hem de bebeğimin ölüm riski vardı. 3 hafta yoğun bakımda kaldım. Doğumdan sonra çok zor günler geçirdik kızımla. Çok aci cektik. Kan kaybı olmasın diye bir sürü arkadaşım kan vermek için kapıda ameliyathane önünde bekledi. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Bebeğim tutunamadı 10 günlükken vefat etti. O kadar kolay değil ölmek. O büyük acılarla yüzleşmek basit bir kızgınlıkla istenecek şeyler değil.

Doğur çocuğunu annenin evinde bebeğinin keyfini çıkar. Kocan çocuğundan önemli değil. Zayıf olma bu nasıl bi dua ya tövbe

Şöyle bir adamcık için evladının canına nasıl beddua edersin. Hemen tövbe et ve bol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…