Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
ayrıca kocası ve kv o kadar berbat insanlar madem, onlar ölsün de kurtulayım diye dua etmesi lazım.Son olarak ,tüm konularını okudum yorum yazmasam da ve ayrıntılı bir şekilde yazmışsın herşeyi de, bu silah olayı içlerinde yok mesela ya da benim mi gözüm den kaçtı normal de sırf bu başlık altında ayrı bir konu açardın sanıyorum
Konuyla ne alakası var diye sorabilirsin alakası su sanki fazlaca abartiyorsun öyle bir şey olduğuna kendi adıma inanmıyorum hadi diyelim oldu bu tarz bir adamla hala aynı evi paylaşmak ve polise şikayet etmemek ne demek ? Kocamdir silah dayar da dayamaz da mantiginda misin ya da silah dayadı ama beni çok seviyor bu mu yani
Şöyle bir adamcık için evladının canına nasıl beddua edersin. Hemen tövbe et ve bol bol dua et.Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?