• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye..

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Ağzınla hediye istiyosan o hediye değildir bana gçre sipariştir.. adam içinden geleni yapmalı kadın erkek farketmez.. doğum hediyesi muhtemelen altın.. erkekler pek yanaşmaz öyle şeylere adam yeni kurtulmuş borçtan yani sana sormuşta ozaman hayır demeyeceksin :) ben yerinde olsam mutlu olmaya bakarım hediye güzeldir ama içten alınmış düşünülmüş bişeyse..

bence sevilmeyen ve ilgi görmeyen sensin, adama zorla hediye aldırıyorsun adam kendi içinden gelerek sana bişey almıyor :D
hayır değersizliğin dibine vurmuşsun, kocam hediye almadı ühü ühü minvalinde konu açıyorsun sonra kalkıp da nasıl başkalarına hiç mi sevilmediniz falan diyorsun ya?
kendi ağzınla söyledin kocam hep benim söylememle hediye alır kendiliğinden almaz, alırsa da çok nadirdir diye. kocandan göremediğin ilgi göremediğim sevginin acısını buraya gelip buradaki kadınlardan çıkaramazsın
hele ki @piraye 'den hiç çıkaramazsın sana gerçekleri söylüyor
sen git de kocandan hediye dileneceğine biraz aklını başına topla bence.
insanlara saçma sapan atar gider yapacağına kocanın seni hediye almaya değer görüyor olduğu gerçeğine ağla sen.
o kocan seni gerçekten sevseydi önüne dünyaları sererdi ama sermiyor bak, bunu çok iyi bildiğin için burada çemkiriyorsun zaten sen de.
işinize gelen yerleri okuyorsunuz siz de. zor beğendiğim için hediyelerimi ben secerim, o alır. sevgiliyken aldığı bir kaç seyi hiç kullanmadım cünkü. tesekkürler iyi günler.

Ağzınla hediye istiyosan o hediye değildir bana gçre sipariştir.. adam içinden geleni yapmalı kadın erkek farketmez.. doğum hediyesi muhtemelen altın.. erkekler pek yanaşmaz öyle şeylere adam yeni kurtulmuş borçtan yani sana sormuşta ozaman hayır demeyeceksin :) ben yerinde olsam mutlu olmaya bakarım hediye güzeldir ama içten alınmış düşünülmüş bişeyse..
kendisinin aldığı hediyeleri ben beğenmediğim için uzun zamandır tüm hediyelerimi ben seciyorum zaten. bu konuda bir sorunum yok benim. madem para harcanacak istediğim bir sey olsun.

onun dısında üstte de bahsettim muhabbet arasında vs istediğimi söylediğim şeyleri de almisliği oldu. sürekli dürtmüyorum adamı.

ama simdi hem doğum günüm, hem de doğum yapacağım. insanın beklentiye girmesi normal. istediğim seyi zaten biliyordu. alabilse alırdı diye bakıyorum artık. zaten dün gece ağzından kaçırdı başka bir sey hazırlıyormus doğum günüm için. zaten önemli olan düsünülmek doğru söylüyorsunuz. ama ben fiyatı artan seye gerek yok çok pahalı dedim. beni üzen onun yerine baska bir sey düsünebilirdi. yoksa illa onu alsın, onu almadığı için üzüldüm değil mesele.

iki hamilelimdede dert ettiğim tek şey bebeğime kavuşacağım günün heyecanıydı.
Boşverin.İyi bir eşiniz varmış,iyi bir baba olsun gerisi kendiliğinden gelir.
İlk doğumumdan 1.5 sene sonra eşim araba aldı hediye olarak.
ikinci doğumumdan 3 sene sonrada pırlanta:))
Bizimkisi geç olsum güç olmasın

Ama artık eşim benim için birşey yaptığında asla ne gerek vardı niye masrafa soktun kendini demiyorum bu şekilde daha motive olduğunu farkettim

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

Gerçekten değerli hediyeler aldı vs. neden böyle ölçütleri sevmiyorum yaaaa
Her hediye değerlidir kıstas nedir yani ?
Adam size istediğin şeyi al demiş kabul etmemişsiniz.
Evladının annesi olacak kadına neden hediye alsın ayrıca.
Siz de ona baba olduğu için hediye alın o zaman.
Allahım yaaa yemin ederim dert arıyorsunuz kendinize…..

(Anaaaaaam ne biçim sinirlendim ben)

Hayır her hediye değerli değildir. Bazıları diğerlerinden daha güzeldir.
Baba da doğum yaparsa ona da hediye alınır neden alınmasın.

Her hediye değerlidir.Her hediye güzel değildir.
Burada bi anlaşalım :)
Anlaşmamıza gerek yok. Her hediye değerli de değildir. Bu ne be diyip köşeye attığım bir sürü hediye olmuştur, beni tanıdığı halde begenmeyecegim şeyler alınıyorsa değeri yoktur benim için.

kendisinin aldığı hediyeleri ben beğenmediğim için uzun zamandır tüm hediyelerimi ben seciyorum zaten. bu konuda bir sorunum yok benim. madem para harcanacak istediğim bir sey olsun.

onun dısında üstte de bahsettim muhabbet arasında vs istediğimi söylediğim şeyleri de almisliği oldu. sürekli dürtmüyorum adamı.

ama simdi hem doğum günüm, hem de doğum yapacağım. insanın beklentiye girmesi normal. istediğim seyi zaten biliyordu. alabilse alırdı diye bakıyorum artık. zaten dün gece ağzından kaçırdı başka bir sey hazırlıyormus doğum günüm için. zaten önemli olan düsünülmek doğru söylüyorsunuz. ama ben fiyatı artan seye gerek yok çok pahalı dedim. beni üzen onun yerine baska bir sey düsünebilirdi. yoksa illa onu alsın, onu almadığı için üzüldüm değil mesele.
sabret biseyler yapiyomus zaten .. hediye olayina cok takilma ben uzun zamandir evliyim, hic böyle seylere takilmiyoruz ben bu sosyalmedya da gördügüm seylerden sonra baya sogudum. Hediye almamasi birinin sana deger göstermedigi anlama gelmez herkes beceremez veya zevkli biri degildir.. bazilari elibe yuzune bulastiriyo: yapacagi süprizi hediyeyi:)

Doğum hediyesi diye bir şey mi varmış?🤔
Varsa da ben almadım, üzülmedim de. Şimdi tutup buna mı üzülelim? Hayırlısı ile doğurun büyütün inşallah. Kendi kendinize kurup üzmeyin kendinizi.

cocugu ben doğuruyorum cünkü

Doğum hediyesi diye bir şey mi varmış?🤔
Varsa da ben almadım, üzülmedim de. Şimdi tutup buna mı üzülelim? Hayırlısı ile doğurun büyütün inşallah. Kendi kendinize kurup üzmeyin kendinizi.
Nasıl yok ben 28 yaşındayım babam anneme doğurunca almış hediye kardeşim 18 yaşında babası annem hamileyken de doğurunca da hediye almıştı.

Tuhaf tuhaf adetler çıkıyor sonra bunları dert ediyorsunuz. Bin tane masrafınız olacak. Düzgün bir yere gitsin gidecekse de para. Altın hesabı açın veya bes yapın çocuğa şimdiden bence. Eşim 90 100 binlik hedşye alacak olsa kıyameti koparırdım herhalde. Ki sadece onun maaşı bu meblağlardan fazla.

Nasıl yok ben 28 yaşındayım babam anneme doğurunca almış hediye kardeşim 18 yaşında babası annem hamileyken de doğurunca da hediye almıştı.
benim de cevremdeki herkes aldı. hatta es ailesinden de hediye alanlar var. ama benim esim de hiç duymadım demisti ilk konusu açıldığında 😂😂 aynı memleketliyiz bi de 🙄😂

Tuhaf tuhaf adetler çıkıyor sonra bunları dert ediyorsunuz. Bin tane masrafınız olacak. Düzgün bir yere gitsin gidecekse de para. Altın hesabı açın veya bes yapın çocuğa şimdiden bence. Eşim 90 100 binlik hedşye alacak olsa kıyameti koparırdım herhalde. Ki sadece onun maaşı bu meblağlardan fazla.
askim istediğim hediye de altın yani. git de telefon bs al demedim ki 🥲🥲

benim de cevremdeki herkes aldı. hatta es ailesinden de hediye alanlar var. ama benim esim de hiç duymadım demisti ilk konusu açıldığında 😂😂 aynı memleketliyiz bi de 🙄😂
Bizde de alınır ama artık çok alan yok büyük hediye babaannem kim doğursa 25 gram bilezik alırmış bir de kız bebeğine de altın bilezik 🤣 hala duruyor benimkiler 2 tane biri anneanneden biri babaanneden hatıra ismim yazan künyem de duruyor ama artık o kadar büyük hediye görmedim max ajda bilezik. Eskiden büyük bilezik takılırmış doğurana bir de anneanne bebeğe çeyiz yaparmış beşik bebek arabası 🤣 şimdi kalmadı bir de bu adeter yeni çıktı diyorlar

Back
X