Ah ah..Söylemeyeceğim diyorum ama kk daki çoğu kadının aklından geçen şu: Allah böylelerine çocuk veriyor.
Hanfendi ne olur kaynananızda kalsanız? Niye zorluyorsunuz. Madem böyle takıntılarınız vardı evlenmeseydiniz anneci adamla. Benim de kaynanam sorunlu. Ama hamile kalsam gider onun evinde doğum yaparım ya da onu çağırırım. Neden kendi annemi yorayım. Bana gelinlik yaptırmayı biliyo o da kaynanalık görevlerini yapsın. Sancım var deyp iş yaptırmazsam bana da melek demesinler.
Gereksiz inatla eşinizi yıpratmış kırmışsınız. Benim için eşim kaynanamdan annemden gururumdan önemli. Biz aileyiz. İnşallah gebe kalırım da kaynanama gider kaynanalık isterim. Keşke elinizdekinin kıymetini bilseniz...
Şimdi arayın kocanızı deyin ki sırf senin rızan için gideceğim oraya bakın görün ünde kaymak gibi oluyor.
Bu ettiginiz dualar size degilde oglunuza islerse, hayatiniz boyunca vicdan azabi cekersiniz. Agzinizdan yel alsin. Kocasina kizip, cocugunun olmesini dileyen bi anne.. walla ne diyim. Adaletin bu mu dunya. Bi tarafta cocugu olsun diye dua eden insanlar, bi tarafta kocasiyla kavga etti diye cocugunun olmesini isteyen kisi. Te Allam..Rabbim benim yasadıklarımı size yasatmasın. Öyle bi hamilelik gecirdim ki gözümden yaş dinmedi. Ben ilk defa anne oluyorum eşimden zaten uzaktayım bi de bu olanlar gücüm de hevesimde kalmadı. İnsallah oğlumla birlikte öteki tarafta mutlu olurum insallah
Bazıları için Malesef koca daha önplandaymış.Sonucunda da psikolojik sorunlu anne ve baba,ardında da dünyaya gelirken kendine sorulmayan ve ölmesi için dua edilen bir evlat.Yazık ki ne YazıkBu ettiginiz dualar size degilde oglunuza islerse, hayatiniz boyunca vicdan azabi cekersiniz. Agzinizdan yel alsin. Kocasina kizip, cocugunun olmesini dileyen bi anne.. walla ne diyim. Adaletin bu mu dunya. Bi tarafta cocugu olsun diye dua eden insanlar, bi tarafta kocasiyla kavga etti diye cocugunun olmesini isteyen kisi. Te Allam..
KesinlikleBen niye o kurduğun saçma cümleye ağladıysam şimdi...
Bak hormonlarimiz zaten bom b.k güzel şeyler düşünürmüsün lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?