- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Ah yavrum uzaktan konusmak o kadar kolay ki. Ne yaşadıklarımı bilsen belki daha farklı konusurdun. Belki de haklısındır ne diyeyim. Ben bu hale kendi kendime gelmedim sen hiç gercek silahı basında hissettin mi mermi tutukluluk yaparak hayata devam ettiğini. Caresizlikten hersey Caresizlikten. Benim psikolojim bozuk ben bunu kabul ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı benim ben yasayan bi cenazeyim.
İşte cok değil bi kaç hafta önce böyle heyecanlı sevincliydim tüm yaşananları arkamda bırakmıştım. Eşim destekcimdi neler yasadın senin yasadıgını kimse kaldıramadı derdi. İki hafta da kaynanam tekrar bi basladı yine aynı seyler sadece tarih farklı artık gücüm yok. Eşim bi anda uzaklastı yine yasayacaklarımı biliyorum ve bu bir baslangıc olacak. Cunku kaynanam bebeği kendi büyütmek kendi kurallarını koymak istiyor bunu nasıl basarıyor da eşimi kabullendiriyor bilmiyorum. Ailem destek verdiği için aileme bile neler yasatıyolar. Demiyor ki ben karı burnunda kadının yanında değilim bi de böyle yapıyorum günah. Ya yapsın desin ki cıkıyorum hayatından tamami ile tamam diyecem. Sonrası yok desin ondan bişey talep etmeyecem. Ceksin gitsin zülm etmeden ama oda yok acı içinde kıvranıyorum halen size yazıyorum olumlu olumsuz ne söylerseniz yazıyorum cunku konusmaya ihtiyacım var durmuyor ne agrım ne gözyaşım durmuyor. Agrım varken eşimin elini tutup ondan destek görmüyorum suan istemiyorum da telefon elimde yazıyorum sadece yazıyorum
İşte cok değil bi kaç hafta önce böyle heyecanlı sevincliydim tüm yaşananları arkamda bırakmıştım. Eşim destekcimdi neler yasadın senin yasadıgını kimse kaldıramadı derdi. İki hafta da kaynanam tekrar bi basladı yine aynı seyler sadece tarih farklı artık gücüm yok. Eşim bi anda uzaklastı yine yasayacaklarımı biliyorum ve bu bir baslangıc olacak. Cunku kaynanam bebeği kendi büyütmek kendi kurallarını koymak istiyor bunu nasıl basarıyor da eşimi kabullendiriyor bilmiyorum. Ailem destek verdiği için aileme bile neler yasatıyolar. Demiyor ki ben karı burnunda kadının yanında değilim bi de böyle yapıyorum günah. Ya yapsın desin ki cıkıyorum hayatından tamami ile tamam diyecem. Sonrası yok desin ondan bişey talep etmeyecem. Ceksin gitsin zülm etmeden ama oda yok acı içinde kıvranıyorum halen size yazıyorum olumlu olumsuz ne söylerseniz yazıyorum cunku konusmaya ihtiyacım var durmuyor ne agrım ne gözyaşım durmuyor. Agrım varken eşimin elini tutup ondan destek görmüyorum suan istemiyorum da telefon elimde yazıyorum sadece yazıyorum
Hayır.. Lütfen..
Oda apayrı bi konu. Ben gideli 3-4 ay olmustu vizem de sıkıntı cıktı son dakika 34 haftalıkken doktora gittim üç günde ülkeden cıkabilirsin dedi üç günde ani kararla geldim Türkiye'yeNiye yurtdışın da doğum yapmiyorsunuz. Orada yaşıyirsaniz ne işiniz var burda yapın doğumunuzu orda başbaşa büyütun evladınızı.
İnsallah hayırlısı ne ise Rabbim onu tez zamanda nasip etsin. Güçsüz eli kolu baglı olmak. dünyanın en kötü seyi. Eskiden belki cok farklı olmasaydım bu kadar koymazdı. Cok güçlü iken bianda böyle bi hale gelmek ölmekten beter zaten emin olun. İnsanlar neler yasıyor biliyorum hayattan bi haberim yani. Evet ölüm var kazalar var aclık var. Psikolojik siddet hepsinden daha kötü kukladan farkının kalmaması daha kötü. Gercekten en agır sekilde bunu yasasanız belki hak verirsinizHayat, inanın, bebek kimin yanında doğacak, kayınvalide doğuma girecek mi gibi dertlerden daha zor. Hepimiz kendi beynimizde hapsolmuş durumdayız. Kendi içinde çok büyük görünüyor yalnızca.
Bir depresyondan çıksanız, ne kadar güçlü olduğunuzu anlayacaksınız. Bebeğiniz doğacak, bakanınız var, hatta kim bakacak diye paylaşılamıyorsunuz :)
elinizdekine şükredin. Kendinize ve bebeğinize beddua etmek yerine, Allah ım sen bana bu nimeti verdin, ben de elimden geldiğince, en güzel şekliyle büyütmeye ve yetiştirmeye çalışacağım inşallah diye dua edin. Bebeğinize odaklanın. Yaşadıklarımızı hepsi zaman içinde çözülecek, öyle ya da böyle.
Nasıl çözüleceğini izlerken, siz bebeğinizi büyütün. Eşinizle aslında iyi bir iletişiminiz varsa, ona odaklanın. İkiniz için de en rahat olan hangisiYse, onu seçin ve eşinize kavga etmeden, ben en çok annemin yanında rahat ederim. Senin anneniz de ziyarete gideriz deyin. Akışına bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?