Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Eşiniz saçma sapan salakça trip atmış siz de çok ciddiye almışsınız nerdeyse çocuğu doğuracakmışsınız .önce bebeğinizi düşünün koca herifin nazini çekene kadar. Ben annemde kalacağım belki sonra annene geçerim deyin geçin. Trip mi atiyor kapatın telefonu sancim var uyumam lazım deyin. Niye onu pis pisliyosunuz ki. Sağlıklı mutlu anne sağlıklı bebek demektir. Aklinizi kullanın hatta kullanmayı hiç bırakmayın soğuk kanlı olun bebek size muhtaç

Siz ne kadar sansli oldugunuzun bi farkina varin once, anne olacaksiniz az kalmis, insanlar neler yasiyor biliyor musunuz siz, sadece hamile kalabilmek icin? Sonra saglikli bi cocuga sahip olabilmek icin, dusuk korkusu, endiseler, pismanliklar... Birakin kv mis kocaymis rahvan gitsin ya, su an sizden (ikinizden) daha degerli hicbir sey yok. Toplayin kendinizi, dusunmeyin, ugrasmayin, konusmayin kv ile koca ile. Ne halleri varsa gorsunler. Azicik bencil olun ya, kendinizi dusunun

Canım benim tedavi olmayı düşündün mü? İnan bu durum tamamen psikolojik belli ki depresyon geçiriyorsun yaşadıklarından dolayı. Böyle düşünmek yerine tedavi ol ve oğlunu sağlıklı bir şekilde büyüt. Gerisi umurunda olmasın.

Atari kocana yap.bastan konusmussun karar verilmis.senin annende kalincak.Doguran sensin göğsünü acip emzirecek sensin.ona ne oluyor.Anasinin agzina bakiyorsa def olsun gitsin anasinin dizinin dibine.Lafinin üstüne laf soyletme.dik dur.kusura bskmada dansöz gibi kivirtmasin su erkekler.dizginleri sıkı tut.istedigini yaptir.

Eger sizi basiniza silah dayayarak tehdit ediyorsa bu adamin yaninda can güvenliğin yok.evliligi sürdürmek zorunda misin.hamile olmasan boşa diycem.ne demek silah dayamak.Allahim sen koru

İşte cok değil bi kaç hafta önce böyle heyecanlı sevincliydim tüm yaşananları arkamda bırakmıştım. Eşim destekcimdi neler yasadın senin yasadıgını kimse kaldıramadı derdi. İki hafta da kaynanam tekrar bi basladı yine aynı seyler sadece tarih farklı artık gücüm yok. Eşim bi anda uzaklastı yine yasayacaklarımı biliyorum ve bu bir baslangıc olacak. Cunku kaynanam bebeği kendi büyütmek kendi kurallarını koymak istiyor bunu nasıl basarıyor da eşimi kabullendiriyor bilmiyorum. Ailem destek verdiği için aileme bile neler yasatıyolar. Demiyor ki ben karı burnunda kadının yanında değilim bi de böyle yapıyorum günah. Ya yapsın desin ki cıkıyorum hayatından tamami ile tamam diyecem. Sonrası yok desin ondan bişey talep etmeyecem. Ceksin gitsin zülm etmeden ama oda yok acı içinde kıvranıyorum halen size yazıyorum olumlu olumsuz ne söylerseniz yazıyorum cunku konusmaya ihtiyacım var durmuyor ne agrım ne gözyaşım durmuyor. Agrım varken eşimin elini tutup ondan destek görmüyorum suan istemiyorum da telefon elimde yazıyorum sadece yazıyorum

Benim yaninda kalabilecegim bir annem bile yok...

Çok şukursuzuz maalesef...

Diyecek baska da bir sey yok...

Ne yaşatıyorlar yahu ailene? Ne bunlar ailecek mafia filan mı? Yaşattıkları ne olabilir? Çocuğu niye alsınlar ne halka? Kaynanan niye kendi büyütsün çocuğu? Ne yaşıyorsun ben anlayamadım yani anlatıyorsun da karşında sanki mafia var ve tutsak kalmışsın gibi.ailecek neden eziliyorsunuz anlayamıyorum.

Tamam hamilesiniz lohusasiniz ama bu kadar bosvermislik bu kadar depresyon olmaz. Hayır merkeziniz eşiniz mi onsuz olmuyor mu ? Oğlan çocuğunuz olcak ne güzel işte onunla ilgilenin gelen gelsin kocam mocam yazıp işi de dramatizme bağlamayın.

Sizin ettiğiniz gelişi güzel lafların dua yerine geçebileceğini unutmayın. Çocuk gibi davranmayın. Evet, muhtemelen çok sıkıntılı bir dönemdesiniz. Ama bunları anlayacaksınız. Neler, neler geçmiyor ki? Elinizle yurt dışında rahat olduğunuzu söylüyorsunuz.araya mesafe girince, milletin lafları girince kötü etkilenmiş ilişkiniz. Eşiniz hatalı davranmış. Eğer birbirimizi seviyorsanız, onarılacak tüm bunlar. Hele de bebek gelince. Ama siz güçlü durmalısınız, bebeğiniz için güçlü durmalısınız. Arabeske bağlamayın hemen.

O çocuğun tırnağına zarar gelse, en çok siz üzüleceksiniz. Size bir şey olsa, o bebek kimsesiz kalacaK. Bunu mu istiyorsunuz? Elinizle olan problemi çözmeyi mi? Hangisini istiyorsanız, onun için dua edin ve çaba gösterin.

Niye yurtdışın da doğum yapmiyorsunuz. Orada yaşıyirsaniz ne işiniz var burda yapın doğumunuzu orda başbaşa büyütun evladınızı.

Niye yurtdışın da doğum yapmiyorsunuz. Orada yaşıyirsaniz ne işiniz var burda yapın doğumunuzu orda başbaşa büyütun evladınızı.
Oda apayrı bi konu. Ben gideli 3-4 ay olmustu vizem de sıkıntı cıktı son dakika 34 haftalıkken doktora gittim üç günde ülkeden cıkabilirsin dedi üç günde ani kararla geldim Türkiye'ye

Hayat, inanın, bebek kimin yanında doğacak, kayınvalide doğuma girecek mi gibi dertlerden daha zor. Hepimiz kendi beynimizde hapsolmuş durumdayız. Kendi içinde çok büyük görünüyor yalnızca.

Bir depresyondan çıksanız, ne kadar güçlü olduğunuzu anlayacaksınız. Bebeğiniz doğacak, bakanınız var, hatta kim bakacak diye paylaşılamıyorsunuz :)

elinizdekine şükredin. Kendinize ve bebeğinize beddua etmek yerine, Allah ım sen bana bu nimeti verdin, ben de elimden geldiğince, en güzel şekliyle büyütmeye ve yetiştirmeye çalışacağım inşallah diye dua edin. Bebeğinize odaklanın. Yaşadıklarımızı hepsi zaman içinde çözülecek, öyle ya da böyle.

Nasıl çözüleceğini izlerken, siz bebeğinizi büyütün. Eşinizle aslında iyi bir iletişiminiz varsa, ona odaklanın. İkiniz için de en rahat olan hangisiYse, onu seçin ve eşinize kavga etmeden, ben en çok annemin yanında rahat ederim. Senin anneniz de ziyarete gideriz deyin. Akışına bırakın

Söylemeyeceğim diyorum ama kk daki çoğu kadının aklından geçen şu: Allah böylelerine çocuk veriyor.

Hanfendi ne olur kaynananızda kalsanız? Niye zorluyorsunuz. Madem böyle takıntılarınız vardı evlenmeseydiniz anneci adamla. Benim de kaynanam sorunlu. Ama hamile kalsam gider onun evinde doğum yaparım ya da onu çağırırım. Neden kendi annemi yorayım. Bana gelinlik yaptırmayı biliyo o da kaynanalık görevlerini yapsın. Sancım var deyp iş yaptırmazsam bana da melek demesinler.
Gereksiz inatla eşinizi yıpratmış kırmışsınız. Benim için eşim kaynanamdan annemden gururumdan önemli. Biz aileyiz. İnşallah gebe kalırım da kaynanama gider kaynanalık isterim. Keşke elinizdekinin kıymetini bilseniz...
Şimdi arayın kocanızı deyin ki sırf senin rızan için gideceğim oraya bakın görün 3 günde kaymak gibi oluyor.

Dünya üstüne geliyor insanın bazen.benim de sorunum yok ama batiyor şu an.hee ne olursa olsun öyle deme allah korusun.

İnsallah hayırlısı ne ise Rabbim onu tez zamanda nasip etsin. Güçsüz eli kolu baglı olmak. dünyanın en kötü seyi. Eskiden belki cok farklı olmasaydım bu kadar koymazdı. Cok güçlü iken bianda böyle bi hale gelmek ölmekten beter zaten emin olun. İnsanlar neler yasıyor biliyorum hayattan bi haberim yani. Evet ölüm var kazalar var aclık var. Psikolojik siddet hepsinden daha kötü kukladan farkının kalmaması daha kötü. Gercekten en agır sekilde bunu yasasanız belki hak verirsiniz

Kusura bakmayın ama ben duygulanarak yazmayacağım.
Böyle ölümü düşünüp, hatta çocuğunun ölümünü düşünüp de boşanmayı düşünemeyen insanlar beni kızdırıyor.

Bu adam ve anası sizi mutsuz ediyorsa koyacaksınız kapıya, ama kendinizden ve de çocuğunuzdan vazgeçmeyeceksiniz. Bu kadar zor olmamalı. Büyük konuşuyorsun diyeceksin de, ölümü dileyecek kadar çaresiz değilsiniz.

Şimdiden hayırlı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…