• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık, çok üzgünüm :(

Allah aşkınıza ne büyük şey yaşamışsınız da böyle bir istekte bulunabiliyorsunuz?

Çok kızdım ben size ya..

Olmasın efendim olmasın.
Salak koca tribi, kaynana fesatlığına karşı dimdik ayakta duramayacak kadınlar anne olmasın!

Git yaşa hayatını be canım burnumda evladımı mı düşüncem seni mi?
Ananı da al git dilersen diyecek yerde ölelim inşallah bilmem ne!!
Alkışlar. Işte bu......

Allah aşkınıza ne büyük şey yaşamışsınız da böyle bir istekte bulunabiliyorsunuz?

Çok kızdım ben size ya..

Olmasın efendim olmasın.
Salak koca tribi, kaynana fesatlığına karşı dimdik ayakta duramayacak kadınlar anne olmasın!

Git yaşa hayatını be canım burnumda evladımı mı düşüncem seni mi?
Ananı da al git dilersen diyecek yerde ölelim inşallah bilmem ne!!
Alkışlar. Işte bu......

Bu psikolojiyle nasıl anne olacaksınız siz
Bebeğin ve kendinizin ölmesini isteyinceye kadar sağlıklı bir doğum yapıp kendi hayatınızı kurmaya çalışmanız çok mu zor

Maşallah kaynanaya depar atıyorsun ona gücün var
Hayatımi yaşayacağım git nerede doğum yaparsan yap diyen kocana gücün yok tartışmaya halin yok hala kocam niye böyle
Kaynanama depar atmadım kocamı dolduranın o oldugunu bildiğim için oyle söyledim. Bu zamana kadar hep kocama söyledim kaynanama sesim cıkmadı bu noktaya gelinmede en büyük pay bu artık kaynanama söyledim kocam dolmaya musaitse de ben artık ne diyeyim ona istemiyorum ne kaynana ne koca hiç bişey istemiyorum artık cığlık atasım var kurtarın beni diye gücüm yok hamilelikte el birliği ile beni zaten mezara koydular. Ya ben eşimi severek evlendim ne para ne pul bişey istemedim tek isteğim evim De eşimle mutlu mesut yasamak hamilelikte eşimin yanımda olması kaynanam hiç huzur vermedi saolsun oğlu da önce kızıyor annesine sonra birden annesi haklı oluyor ben bunaldım kaynana sorunundan bunaldım anasınla konuştuktan sonra değişen kocadan bunaldım. Ya bugun doğum sancısı cektim uzakta olan es bide böyle uzaklık koydu sebep ne kaynanam. Diyemedi ya önemli olan sen ve bebeğimizin saglıkla doğum yapması ikinizinde iyi olması diyemedi neden ben ne yaptım giderken annemde kalacağımı sen dedin simdi ne oldu sürekli bi tekrar hep basa sar dur.

Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı
Yani konuşmayım dedim duramadım. Doğmamış bir bebeğin hayata başlamamasını dilemek ne kadar üzücü. Huzura kavuşmak için ille ölmek mi gerekir hayret bişey ya. Boşanın eşinden de ailesinden de kurtulun. Tabi ki kolay olmayacak ama mücadele etmeye değer.
Zaten doğum anında fikirlerinizin değişeceğini düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Gerçekten çok üzüldüm ama lütfen böyle düşünmeyin. Siz bebeğinizle annenizle de gayet güzel yaşarsınız merak etmeyin. Allah sağlık versin yeter ki. Kocanızda da annesinde de vicdan, merhamet namına bir şey göremedim ben.

Allah korusun ikinizide lütfen değmeyecek şeyler icin böyle dua etmeyin... cok bunaldın üzüldün belki agir geliyor ama düşünsene oğlunun anne dediğini,emzirdigini ve koca olmazsa olmasın istiyorsa boşansın ama evlat farklı... ondan ayrılmak istemiyorsun ölüm bile bir olsun diyorsun guzel günler yasamak varken ölümü isteme... daha güzel günleriniz olur.. cok üzüldüm burnumun direği sızladı..

Bebeğini kim alıyormuş senden hayırdır.Yok öyle bir dünya.Boş tehditlere inanmayın artık yahu.
Yaşın daha 22 sanki elli yıldır çile çekiyor gibi bir karamsarlık bir umutsuzluk bu nedir yapma.Allah beterinden saklasın de bebeğine sarıl hayatına sahip çık.Allahın gücüne gider derler etme öyle laflar.
Kocam kocam deyip şımartıp göklere de çıkarma bu edepsizi.Sen bile isteye kendini ezdiriyorsun.Ne bekliyorsun acısın mı sana.Ayakların yere bassın biraz güçlü dur.Niye zayıflıklarını belli ediyorsun.Bırak o düşsün peşine karım diye.
İnşallah sağlıkla çıkarsınız bebeğinle doğumdan.

Kaynanama depar atmadım kocamı dolduranın o oldugunu bildiğim için oyle söyledim. Bu zamana kadar hep kocama söyledim kaynanama sesim cıkmadı bu noktaya gelinmede en büyük pay bu artık kaynanama söyledim kocam dolmaya musaitse de ben artık ne diyeyim ona istemiyorum ne kaynana ne koca hiç bişey istemiyorum artık cığlık atasım var kurtarın beni diye gücüm yok hamilelikte el birliği ile beni zaten mezara koydular. Ya ben eşimi severek evlendim ne para ne pul bişey istemedim tek isteğim evim De eşimle mutlu mesut yasamak hamilelikte eşimin yanımda olması kaynanam hiç huzur vermedi saolsun oğlu da önce kızıyor annesine sonra birden annesi haklı oluyor ben bunaldım kaynana sorunundan bunaldım anasınla konuştuktan sonra değişen kocadan bunaldım. Ya bugun doğum sancısı cektim uzakta olan es bide böyle uzaklık koydu sebep ne kaynanam. Diyemedi ya önemli olan sen ve bebeğimizin saglıkla doğum yapması ikinizinde iyi olması diyemedi neden ben ne yaptım giderken annemde kalacağımı sen dedin simdi ne oldu sürekli bi tekrar hep basa sar dur.
Yurt dışında mi yaşıyorsun

O sana sağlıkla doğum yap demedi vsvsvs

Sende bebeğine ölsün diyorsun ne farkımız var

Sinirle cahilce cümleler bunlar yazık

İyiki yaradan her duayi ciddiye almiyor

Rabbim benim yasadıklarımı size yasatmasın. Öyle bi hamilelik gecirdim ki gözümden yaş dinmedi. Ben ilk defa anne oluyorum eşimden zaten uzaktayım bi de bu olanlar gücüm de hevesimde kalmadı. İnsallah oğlumla birlikte öteki tarafta mutlu olurum insallah
Daha yavrunuzla birlikte yaşayacağınız göreceğiniz çok güzel günler var, emin olun. Doğumdan sonrada taviz vermeyin, sizin için doğru olan neyse onu yapın.

Merhaba kızlar. Yine ben son zamanlar da cok sık konu acar oldum. Nerden neye nasıl baslasam bilmiyorum. Daha önce yurt dısından doğum için gelmek zorunda oldugumu yazmıştım. Eşimle yurt dısında iken bas basa iken tek bir kavga bile etmedim cok güzel günler gecirdik. Türkiye ye gelmem gerekti doğum için gelecegim zaman eşim annesi ile konusunca nerde kalacak dedi eşimde annesinde dedi. Burda kalması gerekmez mi dedi hayır annesinde kalacak dedi. Cünkü biz kaynanamla kavgalıyız. Eşim yurt dısına giderken onda kaldım ilk biton sorun sıkıntı sonra annemler de kaldım simdi de annemlere geldim.. Kaynanam sanki herseyi unuttu doğuma bile kendi girmek istiyormus bebeği ilk görmek için bunu dile getirdi her neyse eşim geleli iki hafta olmadı bi kac gündür eşim değişti sebebini anlayamadım. Dün gece yazdı senin kalman gereken yer annemin yani annen değil falan hem ben doğuma gelecem nerde kalacaz dedi (3 günlüğüne falan gelecek) bende zaten kısa süre gelip gideceksin düşünmen gereken benim ve bebeğimizin sag salim doğumdan cıkması bi kaç gün vakit gecireceksin nerde oldugunun önemi var mı hem bende dikişli olacam vs anneme ihtiyacım olacak annemde kalacaz dedim. Bi sinir öfke ile patladı bana. Bende birden neden değiştin belli annen doldurmus ne diyeyim yavrum sana dedim. Annem doldurmadı da bıktım sizden de senin de onunda belasını versin kendi kininizde boğulun ona da yazacam yazmasın bana burda hayat yasayacam falan dedi. Tamam dedim.. Doğuma da gelmiyorum otur bak cocuga istediğin yerde dedi.. Çile cekmeye gelmedim dünyaya hayatımı yasayacam dedi yine bişey demedim normalde patlarım bagırırım ama yoruldum artık inanın. Bi de eşimle orda bi kere sorun yasasam vs tamam diyecem ne diyeyim. 35+5 günlüğüm sustum cok ağladım kendimi mi kastım bilmiyorum sancılarım basladı doktora gittim bütün gün hastane idim doğum olabilir sancın baslamıs dedi 3 iğne vurundum doğum geciktirici bide cocuk olursa ciğerleri gelişmesi için. nst, kan idrar falan derken bugunu gecirdim. Eşim merak etti ama soğuk konusuyor iyi msn ne dedi doktor var böyle. Biz normalde canımsız cicimsiz konusmayız bende mesajlarıma kocam yazarak cevap vermeye devam ettim. Sonra yine dayanamadım kocam neden böyle soğuksun dedim hersey olacağına varır bişeylerin sonu bellidir zamannı bekler falan dedi. Kendim için cok güzel planlarım var artık hayatı yasayacam vs dedi Rabbim içinden gecen seye bol sans versin sana dedim.. Hayır kızlar cidden ben ne yapayım artık cok yoruldum hamile kaldım kalalı hep sıkıntı cektim düşük tehlikesi vs vs kaç ay annemlerde kaldım sonra eşim yanına aldı simdi ise böyle. Kaynanama yazmış herhalde aradı beni sorun ne diye bende sende kalmamı istiyor dedim ama ben kavgalardan yasananlardan dolayı istemiyorum dedim ne kavgası hem torunum olacak bende kalman münasip dedi bende istemiyorum dedim iyi dedi kapattı. İlk hamileliğimi öğrendiğim de kaynanamdaydım haberi ilk o öğrendi simdi sırası mıydı vs vs dedi sonra torunım olacak deyip sevindi eşimle tartıstım kaynanam madem öyle aldır bebeği yoksa sana bırakmayız dedi düşük tehlikesi gecirdim annemde yattım ne aradı ne bişey simdi cocuk doğacak nasıl hevesli diyorum ya doğuma bile girip cocugu o görmek istiyormus ilk. Herseye karısan bi tip. Eşim de tüm bu olanları unuttu birden böyle yaptı. Hiç bişeye hevesim kalmadı tek duam var su halimle de kabul olur insallah doğum hane ikinizin ilk kavusma anı ve sonsuzluğa ugurlandıgımız yer olur insallah. Ben cok bunaldım. İlk defa yasadıgım seye cektiklerim bıktırdı gücüm kalmadı

Size ben ne yapardım söyleyeyim. Çok ciddi söylüyorum ben en iyi avukatları tutar ikisini de dava ederdim. Psikolojik şiddet uygulamışlar. Boşanma vs çözmez bunu, adalet yerini bulmalı. Bunun kanunda mutlaka bir karşılığı vardır. Neyse cezaları çeksinler.

Allah korusun konusa böyle. Bencede en uygun yer annenin yani. Birak kocanda ne derse desin. Bebginide kendinide uzme.

Bi açıp bakın konuları. Sadece bu sitede bile bebek sahibi olmak için kendini parçalayan yüzlerce kadın var. Allah eli ayağı düzgün evlat vermiş de, hanimefendi kendi derdinden(!) bebeğiyle beraber ölmeyi diliyor..
Bunca bebek hasretiyle yanıp tutuşan varken, Allah da size veriyor. Ne diyeyim bilemiyorum ki :( ben de hamileyim, bebeğim bir gram daha kilo alsın diye ne yiyip icecegimi şaşırıyorum, kaldı ki sizin temenninizi düşünmeyi bırakın yazmaya bile imtina ediyorum. Bu hamilelik psikolojisi olamaz ya,

İlk önce Allah korusun sakın öyle düşünme. Doğumdan sonra annene çok ihtiyacın oluyo çünkü kv yanında rahat edemezsin annene nazın geçer en azından hem annelerde kızlarına kıyamaz daha iyi bakar ilgilenirler o yüzden sakın pes edip kv evine gitme çok görmek istiyosa kendi gelsin ha gelemedimi daha sonra kocan gelirse filan sende çocukta toparlanınca gidersiniz torunlarını görsünler diye. Kocanıda bırak ne hali varsa görsün üstüne düşmesi gereken o bunalmış demekki oda ikinizin arasında kalmaktan ondandır bütün sözler ayrıca öyle dediğinede bakma sen yüz verme arama sorma kendi kuzu kuzu mecbur gelecek yine seni arayacak. Zamanında bende çok sıkıntılar çektim ayrılmanın eşiğine geldik şuan iyiyiz çok şükür ama eşimde ailesine cevabını veriyor artık. Mesela eşim uzun süreli il dışına gittiğinde ben annemlerde kalmak istiyorum annem ve kv gil farklı şehirdeler eşim beni annemlere bırakırken kb aradı bebekte vardı tabi o zaman getir bizde kalsın niye oraya götürüyon diye orda nerde kalacak baba yermi varda rahat edemez annesine bırakacam dedi kb küstü hatta iyi dedi kapattı bu şekilde arkamda durunca hoşuma gidiyor tabi. İnşallah senin kocada biran önce aklını başına alırda sana destek olur senin arkanda durur

Hamile kadınla uğraşan insana ne denir bilmiyorum eşiniz ve annesi fazlaca şımarık.Hiç üstüne düşmeyin eşinizin bence.Bu ne saçmalık yahu doğuma şurda ne kalmış muhabbetlere gel yok annemde kal yok bilmem ne.Hayır orda kalsanız huzur da vermezler ki.Allah yardımcınız olsun.

Bence bayanin ustune gitmeyin bu kadar. Belli ki dogum sancilari baslamis vucudu dogum icin biriktirdigi enerjiyi bu sacma sapan tartismalara harciyor. Dogum piskolojisi kolay degil...

Senin de allah yardimcin olsun canim ama yine de kotu dilekte bulunma inan o minigi kucağına alinca sen de yeniden dogacaksin tazeleneceksin belki de onun icin yasayacaksin. Sadece biraz daha sabir canim...

Simdiden hayirli doğumlar dilerim.

Ağzımı açarsam cümlelerim seni çok üzecek diye korkuyorum.
Baba acısı ve sonrasında evlat acısı yaşadım. Şu anda gülüyorum. Aşkımdan ölsem ne olacak bi erkek için, evladımı koydumda 4 buçuk senedir ölmedim. Ölüyorum dedim de ölmedim. Bi kaynanaya bi kocaya mı ölücen Allah aşkına?

Annelik kolay yolu seçmek değildir, zor olsada doğru yolu bulmaktır.

Bırak ne bok yiyosa yesin, o kim yaa. Senin ve evladının hayatından daha mı değerli senin yanında olması? En fazla boşarsın s.. olup gider.
Onunki hayat senin ki değil mi?

Screenshot_2017-09-29-00-06-25.png

Back