- 20 Temmuz 2023
- 118
- 191
- 29
- Konu Sahibi Doertyaprak
isvicrede ayri yasayacaktiniz neden evlendiniz ? nisan dönemini vs uzatsaydiniz. normal degil bence - bu sekilde dengelern bozulmasi cok normal ne bekliyordunuz ki. bu kadar dert icindeyseniz bosaninMerhabalar,
Uzun zaman çözüm bulmaya çalışıyorum. Rabbim’e güveniyorum. Ama bazı şeyler artık canımı sıkmaya başladı. Biz eşimle geçen sene yaz evlendik ve bazı sebeplerden dolayı benim yurt dışında önemli kağıt kürek işler için dönmem lazımdı. Biz oturup kararlaştırdık ve en doğrusu benim gidip bu işleri halletmem di. Çünkü bazı şeyleri erteledikçe istediğimiz yapmak istediğimiz şeyler de ertelenecekti. Bu arada yurt dışında boş durmuyorum 2 işe gidiyorum. Avukat ile bu kağıt kürek işlerini devam ettiğim için onun parasını çıkarma amaçlı çalışıyorum. Bu mücadele için yurt dışında kalıyorum İsviçre’de ve eşim türkiyede. Bi ara beni tehdit etti boşanmakla. Eğer geri dönmezsem boşanacağını daha sonuç çıkmadığı için. Ama bazı şeyler hemen sonuç vermiyor. Sanıyor ki uğraşmıyorum. Sabahım gündüzüm yok. Çalışıyorum ama aldığım maaş inanın o kadar düşük. Ve para yüzünden sürekli tartışıyoruz ne kadar para biriktirdim diye sorulur ya da hep ona para gönderme beklentisinde. Bi ev aldık ve oraya altınlarımı arabamı sattım ve ev şuan onun üzerinde kredi onun üstüne diye. Kredi ödemesini ben yapıyorum burdan ve asansör yenilenecek diye herkesten 10000tl toplanıyormuş. Ama benim biriktirdiğin para miktarı inan o kadar az ki ve burda ne geziyorum ne yiyorum. Avukat olayı çözer ve para ister diye tetikte bekliyorum. Ve benim ona para teklifi etmediğim için benle tartıştı ve en son yine engellendim tüm sosyal medya hesaplarından. Artık çok yoruldum buradaki çektiğim ayrı dert eşimin böyle çocuk ergenler gibi küsüp annemlere gidip kızınızla boşanacağım gelmezse diye ya da böyle açık sözlü olunca kıyametleri koparıp engellemezi. Onun psikolojisini de anlamaya çalışıyorum. Yeni evlendik eşi yanında değil. Ailesi ayrı değişik. Ama eşim parayı çok seviyor. Sürekli parayı dinlendiriyor. Sürekli kredi ödemeleri var. Biz 6-7 senedir beraberiz. Bu ilişkinin başından beri hep destek çıkmaya çalıştım. Ama bende artık kendimi kötü hissetmeye başladım. Allah var eşim ne aldım ne ettiğime karışmaz ya da o bana hediyeler alır gelir. Bende para görünce onla paylaşmadığım için sıkıntılar yaşatıyor. Ağır sözleri ağır lafları fiziksel şiddetten daha ağır geliyor. Çok sinirli kinli bir eşim var.. bana lütfen objektif bir şekilde yardımcı olmaya çalışırsanız çok sevinirim. Psikolojik anlamda çok yoruldum. Türkiye’ye ilk döndüğüm an eğer boşanmazsak tabiki aile terapisine gitmek. Bir yanım boşan diyor bu kadar ağır kelimeleri üzüntüleri hak edecek bir şey yapmadım. Beraber karar aldık ve burda mücadele ediyorum keyif için gelmedim. Sanki burda dünyaları kazanıyorum. Markette çalışıyorum ve bir fırında garsonluk yapıyorum.. hep ben hatalıyım hep ben düşüncesiz ve kötü olanım.. ne neşem kaldı ne yaşayacak için bir hevesim çok yıprandım. Kimse sırtımı yaslayamadım. Ailem arkamdan vurdu ve eşimde sürekli boşanmakla ve beni engelleyip bana asla yazma diyip çekip gitmesi mi. Çok yoruldum. Artık Rabbime sığındım. Allah yardımcım olsun. Canıma kıymaya korkmazsam yapardım ama Allah korkusu var içimde. Tüm insanlardan nefret eder oldum. Herkes çığrından çıkmış..