Boşanmak istememekte bir tercihtir, üyenin kendi hayatı. Ben böyle iyiyim der konu kapanır ama bahane olunca bana geliyorlarKonfor alani
Ben giderdim. Yarın bir gün mezuniyetine, askerliğine, düğününe falan da gideceksiniz sonuçta, var yani bu çocuk bu eski eş. İletişimleri de olması gerektiği gibi. Hatta çocuk sizin kızınızın da abisi hani...
Sizin burada kutlayalım annesiyle nasıl istiyorsa öyle kutlasın demeniz çok saçma.
Siz hiç bı narsistle beraber oldunuz mu bilmiyorum bana kendimi unutturdu , sürekli kendinizi yetersiz hissettiren biriyle yaşarsanız sizde ne mezunu olduğunuzu unutursunuzSiz lisans diplomasi sahibi oldugunuza emin misiniz?
Hem evde çocuk var diye sıkılıyor eve gelmek istemiyor demişsiniz hem de kızımı bana vermemekle tehdit ediyor diyorsunuz. Çelişkili bir durum. Ayrıca anne bakımına muhtaç küçük çocuğun velayeti anneye verilir kimse sizden çocuğunuzu alamazBı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Evet, ben her seye gogus geriyorum, seviyorum, bosanmak istemiyorum dese bize ne ama bu bahanelerBoşanmak istememekte bir tercihtir, üyenin kendi hayatı. Ben böyle iyiyim der konu kapanır ama bahane olunca bana geliyorlar
Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali benceDiğer çocuk babasız büyüyor.
Evet inanin oldum, ustelik sizinki gibi oturdugum yerden konmus bir narsist tanisi yoktu adamin baya hekim tanili narsistti. Neyse konu bu degil, sizinkinde sadece asagilik kompleksi var, bosanin gitsin yaSiz hiç bı narsistle beraber oldunuz mu bilmiyorum bana kendimi unutturdu , sürekli kendinizi yetersiz hissettiren biriyle yaşarsanız sizde ne mezunu olduğunuzu unutursunuz
Ya nolur bunu söylememiş olunKız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Çocuk çocuktur hanımefendi.Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Sebep? Offf ne kadar cahilsiniz yaaa, yemin ederim evladin kizi erkegi mi olur? Adam sizi kizinizin onunde dovmeye devam etsin o zaman sacmaliga bakinKız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Siz olsanız gider miydiniz? Yaklaşımlarını merak ediyorum
Adam babalık yapmıyor çocuğuna yahu güvenip bir yere gönderemiyorsunuz kendisiyle. Hala babasız büyümek diyorsunuz. Bir kız çocuğunun böyle bir babayla büyümesi çok önemli tabi.Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Hayır işi bıraktırmamış, siz bırakmışsınız. Adam da size her istediğini yaptırabileceğini anlamış. Gelir yok, maaş yok iş hayatı sosyalleşme yok. Ne var, ben ne dersem o olacak diyen bir koca var. İzin verme vermeme hakkı sunulan bir öküz varevlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına
Zorla mı evlendirdiler? Kendinize uygun bulup evlenmişsiniz ve memnunmuşsunuz ki bir de çocuk yapmışsınız.Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...
Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?