Eşimle sorunlarımız(siz olsanız ne yapardınız)

Siz lisans diplomasi sahibi oldugunuza emin misiniz?
Siz hiç bı narsistle beraber oldunuz mu bilmiyorum bana kendimi unutturdu , sürekli kendinizi yetersiz hissettiren biriyle yaşarsanız sizde ne mezunu olduğunuzu unutursunuz

Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Hem evde çocuk var diye sıkılıyor eve gelmek istemiyor demişsiniz hem de kızımı bana vermemekle tehdit ediyor diyorsunuz. Çelişkili bir durum. Ayrıca anne bakımına muhtaç küçük çocuğun velayeti anneye verilir kimse sizden çocuğunuzu alamaz

Siz hiç bı narsistle beraber oldunuz mu bilmiyorum bana kendimi unutturdu , sürekli kendinizi yetersiz hissettiren biriyle yaşarsanız sizde ne mezunu olduğunuzu unutursunuz
Evet inanin oldum, ustelik sizinki gibi oturdugum yerden konmus bir narsist tanisi yoktu adamin baya hekim tanili narsistti. Neyse konu bu degil, sizinkinde sadece asagilik kompleksi var, bosanin gitsin ya

Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Sebep? Offf ne kadar cahilsiniz yaaa, yemin ederim evladin kizi erkegi mi olur? Adam sizi kizinizin onunde dovmeye devam etsin o zaman sacmaliga bakin

Ben bu konuda kimilerine göre geniş kimilerine göre medeniyim bilemem, umurumda da değil. Eski eşimle oğlum için bir araya geliyoruz bende evliyim. Hatta eski eşimin eşiylede muhatap olmak durumunda kaldığım zamanlar oldu. Tatillerde babasında ve sorması gereken bişey olduğunda ya babası ya eşi arıyor.
Geçen yaz oğlumu babasından almaya eşimle beraber gittik babası da eşiyle gelmişti teslim etmeye ve biz merhabalaştık, oğlumla vedalaştılar vs vs.

Eşinizin oğlunun anne babasını hatta kardeşini bir arada görmeye hakkı var siz gidersiniz gitmezsiniz seçim sizin, eşinizin ettiği hakaretlere değinmek dahi istemiyorum çok çirkin. Gitmek istemiyorsanız kardeşini gönderebilirdiniz.
Bakın bitmiş bir evlilik, yürütebilselerdi bitmezdi. Eski eşleri potansiyel tehdit olarak görmeyin konu çocuk, anne ve babası olarak gerektiğinde bir araya gelmek zorundalar. Kötü eş olmuşlardır bilemem ama iyi bir anne baba olmak zorundalar aksi halde çocuk ve geleceği için iyi olmaz.
Şahsen eski eşimin suratını görmeyi hiç ama hiç istemezdim ama oğlum var onun mutluluğu için elimden geleni yaparım.

Askere gidecek, mezun olacak, evlenecek bunların hepsinde anne babasını isteyecek, bu çocuğu dünyaya getirdiysek mutlu günlerinde de yanında olup ona o gururu yaşatmak bizim borcumuz.
Eşiniz de bunu yapmaya çalışıyor.

Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence

Erkek cocugun babasiz büyümesi kizdan daha da kötü. Belli bir yastan sonra babanin yönlendkrmesine cok ihtiyac duyuyorlar. Eski ese de helal olsun. Yalnis anlasilmalara yol vermemek adina sizi de medenice davet etmis. Herkesin yapabilecegi birsey degil. Sizin asil.derdiniz ama.esinizin terbiyesizligi. Saygi olmadigi yerde sevgi kalmaz

evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına
Hayır işi bıraktırmamış, siz bırakmışsınız. Adam da size her istediğini yaptırabileceğini anlamış. Gelir yok, maaş yok iş hayatı sosyalleşme yok. Ne var, ben ne dersem o olacak diyen bir koca var. İzin verme vermeme hakkı sunulan bir öküz var

13 yaşındaki çocuğun bir kabahati yok, anne babasıyla doğum günü kutlamak onun da hakkı. Evet evine gitmeyin ama kızınızı niye göndermiyorsunuz? Zaten aileyle kutlamak isteyeceği son doğum günü diyebiliriz çünkü bu yaşlarda arkadaşlarıyla olmak kutlamak istiyorlar. Çocuklu adamlarla evlenince ne olmasını bekliyorsunuz?

Benim annem ve babam biz çok küçük yaştayken ayrıldı. Ve bizim için defalarca bir araya geldi. Annemin ikinci evliliği. Babam da tekrar evlendi boşandı. Mecbur görüştüler. Hatta annemin eşinin de ikinci evliliği. Hep görüştüler. Ben üvey ablamla babaannemin evinde bile kaldım. Mecburiyet. Ama doğum gününü dışarda kutlayın. Ve asıl sorun size şiddet uygulaması. Bizde böyle şeyler yoktu.

Zorla mı evlendirdiler? Kendinize uygun bulup evlenmişsiniz ve memnunmuşsunuz ki bir de çocuk yapmışsınız.

Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam

Bi sayfa once adamim cocuktan köşe bucak kactigini, cocuk var diye eve gelmek istemedigini yazip sonra da cocugu alacagini yaziyorsunuz. Alip ne yapacak sanki zorla verseniz yine almaz ayrica zaten cocugu genelde anneye verir mahkeme bosanma niyetiniz olsa gider dava acardiniz.

Bosandigi eski eşinden de boşuna kiskaniyorsunuz kadin dayakci, hakaret eden cocuga bakmayan adamdan kurtulmuş tekrar kim evlenir boyle biriyle herkes dayagin meraklisi degildir herhalde. Paylaşilamayan adama bak yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…