Eşimle sorunlarımız(siz olsanız ne yapardınız)

Maalesef kabul etmelisiniz ki bu çocuklar kardeş ve görüşmeliler aynı zamanda çocuğun anne babasının görüşmesi gerektiği gibi. Dışarıda organizasyon yapabiliyorsanız yapın ancak yapılamıyorsa sizin gitmeniz lazım. O çocuğa da yazık sonuçta sizin kızınız annesi babası birlikte büyüyor her gününde yanında ancak o çocuk babayı başka zaman anneyi başka zaman belki kardeşi de çok nadir görüyor. Tam ergenlik döneminde olan bir çocuk için özellikle kızınızın kardeşi için bir yetişkin olarak makul olabilirsiniz.

Siz gitmeyebilirsiniz ama kızınızı göndermeniz gerekirdi bence. Ki diğer kadın da bence kibarlığından çocuğunun kardeşi yanında olsun isterken sizi dışarıda bırakmak istememiş sanki. İstememeniz ayrı kızımı da göndermiyorum diyip rest çekmeniz ayrı. Eşiniz de gereksiz yükselmiş ama krizi siz çıkarmışsınız bence

+1
Anlayış sadece biz kadınlara mahsus sanki. Kadının eski kocası davet etse erkeklerin hepsi koşarak gidecek sanki.

Hakaret etmesi olmamış tabi ama gidilebilir bence. Çocuk anne babasıyla ve hatta kardeşiyle doğum gününü kutlayacak alt tarafı. Evlenmeden önce bu tarz konuşma ve görüşmelerin olacağını bilmiyor muydunuz?

Bulduğun çözüm doğruymuş.Oğlu annesiyle kutlasaydı.Sonra sizinle kutlasaydı.Eski eşle yan yana gelmek ne münasebet ya Eşim de ilk evliliğinden çocuğu var.Bana böyle bir teklifle gelse kafayı yerdim sanırım.Ya da büyük konuşmayayım.Büyük konuştuğum her şey başıma geldi

Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...

Eşimin kızımı daha bir gün uyutmuslugu, yemek yedirmisligi yok.Ben sadece sevme kismindayim çocuk bakmam asla diyen bı adam.Ben nasıl kızımı ona bırakıp göndereyim.Evde çocuktan köşe bucak kaçan eve gelmek istemiyorum çocuk var diye diyen bi adama kızımı emanet mi edeyim

ben gitmem
ev gezmesi olaylarından filan koptum iyice, çok gerek görmüyorum, eski eş evine gitmeye bence gerek yok şu durumda. (belki 10 sene önceki kafamla giderdim de şu an gereksiz samimiyet olarak görüyorum mesela o yüzden kimi gider kimi gitmez herkesin kendi fikridir)

ama bunu sinirlenerek yükselerek söylemem eşime,
"ben gelmek istemem ama sen kızımızı alıp gidebilirsin, çocuğun d.günü için de bir hediye alalım gidin" diyebilirim diye düşünüyorum.

neyse, kadın öyle birşey önermiş diye ben eşime neden sinirlenip yükseleyim bana uymuyorsa uymuyordur da
cahilsin köpeksin ne ya, bunlar nasıllaflar. ohooo.

sizin bir d.gününün nasıl kutlanacağından çok daha ciddi sorunlarınız var.

Sizinki cocuksa oburu de cocuk. Esinize kizdiginiz konular olabilir ama davranislarinizla ya da secimlerinizle obur cocugun kalbini kiramazsiniz. Bu sekilde siz kaybedersiniz

Ne kadar gerçekçi ve aklı başında bir yorumDediğiniz gibi evlilik mezuniyet vs için gidilebilir. Ama doğum günü için eski eşle yan yana gelmeyi benim mantığım almıyor

Yaaa işte keşke işi bırakmasaydınız. 40 yaşında boşanmış çocuklu bir adamla bir peri masalı yaşamayacağınız ta başından belliymiş aslında.
O zamanlar 34 yaşındaydı ağzı çok iyi laf yapan bı adam bı anda ne olduğunu anlamadım ailesiyle tanışmış evlilik konuları konuşuyor buldum kendimi kötü bı ilişkiden çıktığım için bana iyi gelmişti o zamanlar ve evlendikten hemen sonra çocukta istemedim onu görmek için ama kendini çok iyi sakladı ya gerçekten çok iyi sakladı.Bi iki kere fiziki şiddet uyguladı kızım ağlıyor diye bana bunları yapan birine iyi davranasim gelmiyor anlayışlı olasım gelmiyor maalesef yoksa onun çocuğuna zamanında ne kadar çok emeğim geçti bir bilseniz annesi bırakırdı gecelerce çalışmaya giderdi ben yeni evli olduğum halde bakardım ogluna oyunlar oynatirdim çünkü babasını seviyordum

Sizin dogumgunu organizasyonundan daha buyuk sorunlariniz var. Size siddet uygulayan adamla dogumgunune gitmeyi birakin, daha yaninda ne isiniz var?

Ohooo konu sahibi doğum gününü falan boşver. Adamdan dayak yemişsin canım benim, farkında mısın?
Ana içerikte bu detayı atladığın için farklı yorumlar geliyor şimdi sana, millet normal bir evlilik sanıyor.
Kızlar, adam vuruyormuş konu sahibine, ona göre yorum yapın.

Ikinizin davranışıda yanlış olmuş. Evine gitmek yerine bir restoranda bulușup hep birlikte bir yemek yiyebilirsiniz. Siz bulunmak istemiyorsanız eşiniz kızınızla birlikte gidebilir. Her çocuk en azından özel günlerinde anne babasını bir arada görmek ister, hakkıdır. Anlayışsız buldum sizi, gereksiz kıskançlık.

Peki bu adamla ilgili açmanız gereken konu sizce doğum günü mü ?

Fiziksel ve psikolojik şiddet görmüşsün. Bu doğum günü konusundan daha önemli sorun var ortada. Ayrıca evlenmeden önce çocuğu olduğunu biliyordun. O çocuğun babasını ve kardeşini görmek en doğal hakkı. Fakat evine gitmek istememekte sonuna kadar haklısın. Dışarda bir yerde kutlama yapılabilir. Sen gitmesen de olur. Eşin çocukla tek gider. Bu şiddet meselesini neden affettin? Böyle biriyle bir ömür yaşanmaz çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…