+1Dışarıda bir organizasyon olsa gidilebilir belki ama siz kadının evine gitmek zorunda değilsiniz. Eşiniz aynı durumda olsa sanki giderdi sizin eski eşinizin evine. Erkeklere ne kolay geliyor böyle şeyler.
İnsan gibi konuşsa kızınızı gönderirdiniz, onun gitmesinde sorun yok bence ama konu çok cirkin yerlere gelmiş.
Hakaret etmesi olmamış tabi ama gidilebilir bence. Çocuk anne babasıyla ve hatta kardeşiyle doğum gününü kutlayacak alt tarafı. Evlenmeden önce bu tarz konuşma ve görüşmelerin olacağını bilmiyor muydunuz?Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Siz olsanız gider miydiniz? Yaklaşımlarını merak ediyorum
Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...Ben olsam ben de gitmem, çocuğumu da göndermem. Eşinizin size cahil köpek vs. diyerek hakaret etmesi kabul edilemez. Psikolojik şiddet zaten kabul edilemez.
Ben olsam baktım düzelmiyor, yol verirdim. Böyle her istediği olmadığında bana saldıracak adamla ömür geçiremem.
Bosuna oklari kendinize cevirmissiniz. Esiniz dogru soylemis 13 yasinda bir cocugun en azindan ozel gunlerinde annesiyle babasini bir arada gormeye hakki var. Kaldi ki sizi davet bile etmeyebilirlerdi, esiniz gidip ucu birlikte kutlayabilirdi, cogu eski es evlatlari icin bunu yapiyor. Kadinin sizle bir sorunu yok demek ki sizi de davet etmis. Siz de soyle dusunun ki, esiniz onu cok seviyor olsa zaten ondan bosanip sizinle evlenmezdi.
Evine aksam cayina da gitmiyorsunuz ki aile yapiniza ters olsun, ozel bir gun, ozel bir durum var ortada. Siz esinizle bosansaniz, kizinizin dogum gununde ucumuz bir araya gelelim demez miydiniz? Kimse eski esine bayildigi icin yapmiyor bunu emin olun.
Tabi esinizin hakaretleri apayri bir mevzu, o konuda tamamen hatali.
Eşimin kızımı daha bir gün uyutmuslugu, yemek yedirmisligi yok.Ben sadece sevme kismindayim çocuk bakmam asla diyen bı adam.Ben nasıl kızımı ona bırakıp göndereyim.Evde çocuktan köşe bucak kaçan eve gelmek istemiyorum çocuk var diye diyen bi adama kızımı emanet mi edeyimBen giderdim, dogru olan da gitmeniz. Cocuklh bir adamla evlenirken bunlari dusunmus olmaliydiniz, o cocugu bu sekilde arada birakmaya hic hakkiniz yok. Hadi diyelim siz gitmediniz, kizinizi neden gondermiyorsunuz? O onun kardesi. Offf bilmiyorum, cok zor
Hakaretleri simdi gordum, bu kabul edilemez ama sizin yaptiginiz sey de normal gelmedi bana
ben gitmemMerhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
katiliyorum size boyle seyleri ben de dogru bulmuyorum ileride cocuk evlendiginde mezun oldugunda elbet gidilir fakat keyfi bir organizasyon icin neden kocasının eski eşinin evine gitsin? esiniz cocugunuzu goturmek istiyorsa ona karsi cikmayin bence cunku ortada bir kardeslik soz konusu. sizin gitmemeniz taraftariyim ama esiniz cok kabalasmis bu daha buyuk bir sorun
Sizinki cocuksa oburu de cocuk. Esinize kizdiginiz konular olabilir ama davranislarinizla ya da secimlerinizle obur cocugun kalbini kiramazsiniz. Bu sekilde siz kaybedersinizBen üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...
Eşimin kızımı daha bir gün uyutmuslugu, yemek yedirmisligi yok.Ben sadece sevme kismindayim çocuk bakmam asla diyen bı adam.Ben nasıl kızımı ona bırakıp göndereyim.Evde çocuktan köşe bucak kaçan eve gelmek istemiyorum çocuk var diye diyen bi adama kızımı emanet mi edeyim
Tabi canım.+1
Anlayış sadece biz kadınlara mahsus sanki. Kadının eski kocası davet etse erkeklerin hepsi koşarak gidecek sanki.
O zamanlar 34 yaşındaydı ağzı çok iyi laf yapan bı adam bı anda ne olduğunu anlamadım ailesiyle tanışmış evlilik konuları konuşuyor buldum kendimi kötü bı ilişkiden çıktığım için bana iyi gelmişti o zamanlar ve evlendikten hemen sonra çocukta istemedim onu görmek için ama kendini çok iyi sakladı ya gerçekten çok iyi sakladı.Bi iki kere fiziki şiddet uyguladı kızım ağlıyor diye bana bunları yapan birine iyi davranasim gelmiyor anlayışlı olasım gelmiyor maalesef yoksa onun çocuğuna zamanında ne kadar çok emeğim geçti bir bilseniz annesi bırakırdı gecelerce çalışmaya giderdi ben yeni evli olduğum halde bakardım ogluna oyunlar oynatirdim çünkü babasını seviyordumYaaa işte keşke işi bırakmasaydınız. 40 yaşında boşanmış çocuklu bir adamla bir peri masalı yaşamayacağınız ta başından belliymiş aslında.
Sizin dogumgunu organizasyonundan daha buyuk sorunlariniz var. Size siddet uygulayan adamla dogumgunune gitmeyi birakin, daha yaninda ne isiniz var?O zamanlar 34 yaşındaydı ağzı çok iyi laf yapan bı adam bı anda ne olduğunu anlamadım ailesiyle tanışmış evlilik konuları konuşuyor buldum kendimi kötü bı ilişkiden çıktığım için bana iyi gelmişti o zamanlar ve evlendikten hemen sonra çocukta istemedim onu görmek için ama kendini çok iyi sakladı ya gerçekten çok iyi sakladı.Bi iki kere fiziki şiddet uyguladı kızım ağlıyor diye bana bunları yapan birine iyi davranasim gelmiyor anlayışlı olasım gelmiyor maalesef yoksa onun çocuğuna zamanında ne kadar çok emeğim geçti bir bilseniz annesi bırakırdı gecelerce çalışmaya giderdi ben yeni evli olduğum halde bakardım ogluna oyunlar oynatirdim çünkü babasını seviyordum
Ohooo konu sahibi doğum gününü falan boşver. Adamdan dayak yemişsin canım benim, farkında mısın?O zamanlar 34 yaşındaydı ağzı çok iyi laf yapan bı adam bı anda ne olduğunu anlamadım ailesiyle tanışmış evlilik konuları konuşuyor buldum kendimi kötü bı ilişkiden çıktığım için bana iyi gelmişti o zamanlar ve evlendikten hemen sonra çocukta istemedim onu görmek için ama kendini çok iyi sakladı ya gerçekten çok iyi sakladı.Bi iki kere fiziki şiddet uyguladı kızım ağlıyor diye bana bunları yapan birine iyi davranasim gelmiyor anlayışlı olasım gelmiyor maalesef yoksa onun çocuğuna zamanında ne kadar çok emeğim geçti bir bilseniz annesi bırakırdı gecelerce çalışmaya giderdi ben yeni evli olduğum halde bakardım ogluna oyunlar oynatirdim çünkü babasını seviyordum
Ikinizin davranışıda yanlış olmuş. Evine gitmek yerine bir restoranda bulușup hep birlikte bir yemek yiyebilirsiniz. Siz bulunmak istemiyorsanız eşiniz kızınızla birlikte gidebilir. Her çocuk en azından özel günlerinde anne babasını bir arada görmek ister, hakkıdır. Anlayışsız buldum sizi, gereksiz kıskançlık.Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Peki bu adamla ilgili açmanız gereken konu sizce doğum günü mü ?Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...
Eşimin kızımı daha bir gün uyutmuslugu, yemek yedirmisligi yok.Ben sadece sevme kismindayim çocuk bakmam asla diyen bı adam.Ben nasıl kızımı ona bırakıp göndereyim.Evde çocuktan köşe bucak kaçan eve gelmek istemiyorum çocuk var diye diyen bi adama kızımı emanet mi edeyim
Bir iki kere vurdu koluma ve bacağıma kızımı susturamiyorum aglatiyorum diye lohusaydim o zaman dahaYahu siz şimdi bırakın doğum gününü, bu adam sizi dövüyor mu???
Bu şiddet biliyorsunuz değil mi?Bir iki kere vurdu koluma ve bacağıma kızımı susturamiyorum aglatiyorum diye lohusaydim o zaman daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?