- 30 Mart 2009
- 14.512
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.834
- 1.123
Neden surduruyorsunuz bu evliligiBir iki kere vurdu koluma ve bacağıma kızımı susturamiyorum aglatiyorum diye lohusaydim o zaman daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden surduruyorsunuz bu evliligiBir iki kere vurdu koluma ve bacağıma kızımı susturamiyorum aglatiyorum diye lohusaydim o zaman daha
Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsamPeki bu adamla ilgili açmanız gereken konu sizce doğum günü mü ?
Ayrı ayrı kutlamak daha mantıklı olacak. Eşiniz gidip oğlu ve annesiyle kutlasin, sizin evde de kardeşiyle ve babasıyla kutlasin. Belki art niyetli bir teklif yok ortada ama gerginlik yaratmaya yetmiş.Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Siz olsanız gider miydiniz? Yaklaşımlarını merak ediyorum
Ya bu ülkede bebeğin babaya verildiği nerede görülmüş? Çok ciddi bir şey olmadıkça kimse anneden bebek alamaz, yemeyin bunlarıBı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Çocuk var diye eve gelmek istemeyen adamin, boşanırsanız size vermemekle tehdit etmesinden mi korktunuz cidden?Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Aslında kafamda bitirdim aile desteği maddi imkansızlıklar ve kızımın babasız buyumemesi için devam ediyor zaten ayrı yatıyoruz kızım doğduğundan beriNeden surduruyorsunuz bu evliligi
İlkinde oğlunu veren, ikincide size kızını da verir.Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Diğer çocuğunu almış mı ? Almamış. Karşınızda kapı gibi örnek ve kötü bir evliliği sürdürmek için bahane değil. Hukuken çok bilgim yok ancak küçük çocuğu çoğunlukla anneye veriyorlar.Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Hayır o erkekmis kızı vermezmis öyle diyor beyfendiİlkinde oğlunu veren, ikincide size kızını da verir.
Diğer çocuk babasız büyüyor.Aslında kafamda bitirdim aile desteği maddi imkansızlıklar ve kızımın babasız buyumemesi için devam ediyor zaten ayrı yatıyoruz kızım doğduğundan be
Ya bırak Allah'ını seversen, 1.5 yaşındaki çocuğu hangi mahkeme babaya verir?Hayır o erkekmis kızı vermezmis öyle diyor beyfendi
Konu ayri yatmak degil ki, kendi cocugu aglarken lohusa anasini doven adamla o cocugu ayni evde tutmaya devam etmenin hicbir mantikli izahi yokAslında kafamda bitirdim aile desteği maddi imkansızlıklar ve kızımın babasız buyumemesi için devam ediyor zaten ayrı yatıyoruz kızım doğduğundan beri
Alırım elinden baktıracak birilerini bulurum diyorÇocuk var diye eve gelmek istemeyen adamin, boşanırsanız size vermemekle tehdit etmesinden mi korktunuz cidden?
Ya biz farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? Mahkeme verir mi o çocuğu babaya? Bahane etmeyin nolurAlırım elinden baktıracak birilerini bulurum diyor
Tabi kolaydı o işler ve onun demesiyle olacaktı hemen.Alırım elinden baktıracak birilerini bulurum diyor
Siz lisans diplomasi sahibi oldugunuza emin misiniz?Alırım elinden baktıracak birilerini bulurum diyor
Konfor alaniYa biz farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? Mahkeme verir mi o çocuğu babaya? Bahane etmeyin nolur