Yarın bugün oğlan okuldan mezun olunca yine anne babasını yanında isteyecek. Ömürlük bir iletişim bu. En baştan bunları konuşmadınız mı yani siz evlenmeden önce?Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Siz olsanız gider miydiniz? Yaklaşımlarını merak ediyorum
Mezuniyeti oldu ona gittim tabiki ama neden kadının özel alanına evine gideyim ki bana saçma geliyor bı cafede organizasyon yapsa herkes gitse bende giderim elbette ama ev olmazBen giderdim. Yarın bir gün mezuniyetine, askerliğine, düğününe falan da gideceksiniz sonuçta, var yani bu çocuk bu eski eş. İletişimleri de olması gerektiği gibi. Hatta çocuk sizin kızınızın da abisi hani...
Sizin burada kutlayalım annesiyle nasıl istiyorsa öyle kutlasın demeniz çok saçma.
Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...Ben olsam ben de gitmem, çocuğumu da göndermem. Eşinizin size cahil köpek vs. diyerek hakaret etmesi kabul edilemez. Psikolojik şiddet zaten kabul edilemez.
Ben olsam baktım düzelmiyor, yol verirdim. Böyle her istediği olmadığında bana saldıracak adamla ömür geçiremem.
Bence de kadının evine gitmeniz uygun değil ama baba-kız gidebilirlerdi.Mezuniyeti oldu ona gittim tabiki ama neden kadının özel alanına evine gideyim ki bana saçma geliyor bı cafede organizasyon yapsa herkes gitse bende giderim elbette ama ev olmaz
Yaaa işte keşke işi bırakmasaydınız. 40 yaşında boşanmış çocuklu bir adamla bir peri masalı yaşamayacağınız ta başından belliymiş aslında.Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...
Ben giderdim, dogru olan da gitmeniz. Cocuklh bir adamla evlenirken bunlari dusunmus olmaliydiniz, o cocugu bu sekilde arada birakmaya hic hakkiniz yok. Hadi diyelim siz gitmediniz, kizinizi neden gondermiyorsunuz? O onun kardesi. Offf bilmiyorum, cok zorMerhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?