Eşimle sorunlarımız(siz olsanız ne yapardınız)

• Konu Sahibi Konu Sahibi 958434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahilsin

Az bile soylemis , insan bile degilsin bu kadar yaziyorum konu sahibesi. 13 yasindaki cocuk babasiz buyusun diyen bir ruh hastasisin. Suc hem sende, hem o adamda cocuk yapip onun da gunahina girmissiniz , siz 2niz gibi tiplerin asla urememesi gerekiyor.

Size karşı genelde nasıl ? Yani düşmanlık durumu yoksa bence de gidilebilir ama dediğim gibi normal şartlardan söz ediyorum

Neye sinirlendiniz tam olarak? Eski eşi gayet medenice bir teklifte bulunmuş. Siz gitmek istemiyorsanız mecbur değilsiniz gitmezsiniz ama eşinizin hatta çocuğunuzun gitmesine müdahale etmenizi doğru bulmadım. Cafeyle evin ne farkı var? Aile yapınıza tersti madem çocuklu daha önce evlenmiş adamla evlenmeyecektiniz. Dünyada adam kalmamış gibi çocuklu adamla evleniyorsunuz sonra eski karısıyla görüşmesi dert oluyoru. Oğlu ve annesi bir bütünler onları birbirinden ayrı düşünerek hata etmişsiniz en başta. Her daim eski eşi hayatınızda olacak kaldıramayacaksanız evlenmeyecektiniz. Eşinizin hakaretleri elbette doğru değil ama bir cümlesi doğru o da sizin olgun olmadığınız.

Kardeş senin acilen bu herifi boşamam gerekiyor sence tek sorun eski eşin evine gitme olayı mı?
İkinizde bu heriften mağdur kadınlarsınız

Yani bence konu burada 3.kişiler değil direkt eşinizin davranışları ve tutumu. Eski eşle beraber kutlamak gibi olaylardan önce eşinizle olan evliliğinizi gözden geçirmelisiniz diye düşünüyorum.

Esinizin bu hakaretlerinin hicbir makul aciklamasi yok. Terbiyesiz herif. Ama bunun disinda evlendiginiz kisinin eski es ve cocugunu biliyordunuz. Sizin cocugunuzda onun kardesi. Bu gercek degismeyecek. Siz gitmeyebilirsiniz ama kardesleri bukadar uzak tutmak, birbirinden bihaber yetistirmek bana mantikli gelmiyor. Abisinin dogum gunune gitmesi sizin tarafinizdan da bukadar olay olmamali. Yarin mezuniyet, dugun vs durumlar oldugunda da oglun gelsin burda evlensin mi diyeceksiniz? Sizin de uyumlu oldugunuzu dusunmuyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…