Eşimle sorunlarımız(siz olsanız ne yapardınız)

Ayrı ayrı kutlamak daha mantıklı olacak. Eşiniz gidip oğlu ve annesiyle kutlasin, sizin evde de kardeşiyle ve babasıyla kutlasin. Belki art niyetli bir teklif yok ortada ama gerginlik yaratmaya yetmiş.

Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Ya bu ülkede bebeğin babaya verildiği nerede görülmüş? Çok ciddi bir şey olmadıkça kimse anneden bebek alamaz, yemeyin bunları

Bı şekilde affettirdi kendini çok sinirlenince ne yaptığını bilmiyor çok boşanma isteğimi dile getirdim ama kızımi vermemekle beni tehdit etti hep bosanirsam
Diğer çocuğunu almış mı ? Almamış. Karşınızda kapı gibi örnek ve kötü bir evliliği sürdürmek için bahane değil. Hukuken çok bilgim yok ancak küçük çocuğu çoğunlukla anneye veriyorlar.

Bu arada dogum günü cocugu da zaten bence babasinin yeni eşini dogum gununde istemezdi, o yasta bir çocuğun anlayabileceği, tolere edebilecegi birsey degil bu.

Ama konu sahibi 958434 sizin sorununuz eski es ya da ilk cocuk degil, dogum günü hic değil.

Esinizden dayak yiyorsunuz ve cocugunuza psikolojik siddet uyguluyor, babalik da yapmiyor.

Bence bu kismi dert edinmeliydiniz.

Aslında kafamda bitirdim aile desteği maddi imkansızlıklar ve kızımın babasız buyumemesi için devam ediyor zaten ayrı yatıyoruz kızım doğduğundan beri
Konu ayri yatmak degil ki, kendi cocugu aglarken lohusa anasini doven adamla o cocugu ayni evde tutmaya devam etmenin hicbir mantikli izahi yok

Hakaret ve şiddet kısmını gözden kaçırmışım. İlk eşi böylesine evlat düşkünü kocayı neden boşadı diye arastirsaydiniz keşke.

Burda bas bas bağırıyorlar çocuklu adamlarla evlenmeyin. Kim bilir neyi var da kadın boşanmış. Çünkü boşanmak kolay alınan bir karar değil hele kadınsan hele çocuğun varsa. İlki kendini kurtarmış. Size kalmış çekmek. Allah sabır versin umarım kurtulursunuz. Ama çocukları bu tarz hırslara kurban etmeyin. Ne olsa da kızınınız abisi onlar arasında o bağ kopmamalı en azından sizin yüzünüzden.

Alırım elinden baktıracak birilerini bulurum diyor
Tabi kolaydı o işler ve onun demesiyle olacaktı hemen.
Kızınız her türlü sizde kalır. Boş boş tehdit ediyor, sizde şartlar gereği kendinizi mecburum gibi bir noktaya getiriyorsunuz. Meseleniz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…