Eşimle sorunlarımız(siz olsanız ne yapardınız)

merak etmeyin yakında çekmenize gerek kalmayacak gibi
eşiniz az söylemiş

Farkli bir yerde buluşup kutlayalım diyebilirsiniz. Ve evet o çocuğun annesiyle banasını uan yana görmeye ihtiyacıda var. Kardeşinide görebilir. Kıskançlık yapıp çocuğu neden göndermiyorsunuz? Ha bu arada eşinizin sonradan çirkinleşmesi ayrı bir konu onu kabul etmem

Kız cocugunun babasız büyümesiyle erkek çocuğunun ki bir tutulmamali bence
Derdinizi özetleyen bir cümle olmuş. Lise mezunu adam komplekse kapılıp üniversite mezunu karısına çalışmayacaksın demiş kadın da peki beyim demiş.

Çoluk çocuk bahane, kocam da kocam. Boşanırsak çocuğumu vermez ama diğer çocuk annesinde.

Bu yorumlara ve eşinize çok katılıyorum, o 13 yaşında masum çocuk tabii ki annesiyle babasını yan yana görecek, ne kadar acımasızsınız, sizin çarpık düşüncelerinizi ve kötü niyetinizi çocuk travmalarla ömür boyu çeksin mi? Eski eşi gayet şık davranarak sizi de davet etmiş, arkanızdan iş çevrilmemiş, gel dedikodu yapalım dememiş, sizin çocuklarınız kardeş ya hayat boyu mecbur ayrılsanız da görüşmek zorundasınız ya (evde-hastanede-postanede), kadın da iyi bir ilişki geliştirmek istemiş. Bunu bile nasıl şeytanlaştırıp herkesin hayatını kötüleştirebildiniz, pes!

Ayrıca ben de anne baba boşanmış ama arkadaş olan bir evde büyüdüm, herkes birbirinin evine girip çıkardı da, babam sonradan evlendi de, tek bir gün sıkıntı / şu anlattığınızdan daha aile hayatına ters bir durum yaşamadık.

sizin çocuklarınız kardeş ya hayat boyu mecbur ayrılsanız da görüşmek zorundasınız
Değillermiş. Kız çocuğun babasızlığıyla erkek çocuğun babasızlığı farklıymış. Kocam evde dursun benim kızıma babalık yapsın, diğerine de anası baksın bana ne diyor.

Değillermiş. Kız çocuğun babasızlığıyla erkek çocuğun babasızlığı farklıymış. Kocam evde dursun benim kızıma babalık yapsın, diğerine de anası baksın bana ne diyor.
Valla ne diyelim di mi biz de? İyilik hepimize lazım olur.

Ben olsam giderdim sanırım. Ben gitmesem bile çocuğumu gönderirdim. Abisi sonuçta ister beğenin ister beğenmeyin.
Evi özel alanı cafe olsa gidilir kısmı işin bahanesi. Ev olsa ne olacak, cafe olsa ne olacak? O çocuk ve kadın her zaman hayatınızda bir şekilde olacak. Çocuklu adamla evlenirken bilmeniz gerekirdi. Mezuniyet, evlenme gibi şeyler olmasa bile çocuklarınız kardeş. Birbirlerini tanımaları en doğal hakları.
Hatayı en başındam yapmışsın. Boşanmış çocuklu adamla evlenerek. Hemde gencecikken yapmışsın bu hatayı. Eşin de ezdikçe eziyor, her türlü şiddet uyguluyor sans. Yani aslında burada doğum gününe gidip gitmemek konuşulacağına, ben bu adamdan boşanmalı mıyım kısmını sorman gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…