• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle şiddetli geçimsizliğimize kaldığımız yerden devam..

size dönüş yaparsa
bu şartla son kez daha denemeyi teklif edin
bide babanızdan özür dilesin..

Zaten, özür dilemediği taktirde. Yalvarsada olmaz. Babam ona bağırmıyorsa/bağırmadıysa bana saygısından. Ama kendim dedim bundan sonra o sana bağrıyor mu? Sen üzerine yürü sende bağır. Babam normalde çok sinirli bir insandır hep tolerans gösteriyor. Göstermesin.. Belkide bu yüzden babamı kolaylıkla arıyabiliyor.

aileleri neden bu kadar işin içine soktunuz ki sanki şimdi çok daha büyüyor iş, sarpa sarıyor ..

Ben değil o soktu. Hep sokmak istiyordu aileleri araya. Hep durdurdum. Durdurdukca dahada şımardı.. Ve sonunda aradı, ayrı ayrı yerlerdeyiz. Saçma bir konu yüzünden..

bizde nisanlyken bagris cagris dayakli siddetli kavgalarmiz oluyodu bu tabi ailelere yansiyodu. ayrlma esigine geldik ama esimle aramzda konsp hallettik cok oldu bu durum en sonnda aileye hic bse soylememeye karar verdk biz yine cok kavga ediyorz ama aileye yanstmiyoruz cnki bi saat sonra ne o eski o oluyo bde ben. o yuzden szn yapacagniz tek is baska sehre gitmek iki taraftanda uzak durmak.

Kolay kolay dönme derim ben.
iyice bi burnu sürtsün.
değişeceğine inandığın zaman dönersin.

Yok kolay kolay dönmicem. Kaçan kovalanır kovalanmasınada, fazla naz aşıkta usandırır. Ben nereye ne kadar kaçıcam, hem benden vazgeçmesin, hemde peşimden koşsun, perişan olsun sürüm sürüm sürünsün istiyorum. İstiyorum ya istiyorum.

Tek çare ayrılmak yada evlilik terapisti (doğru kelime bu mu emin olamadım, anlayın siz) eşliğinde öfke kontrolüde dahil olmak üzere konuşmak, çözmeye çalişmak. Gerçekten siz ikiniz altından kalkamazsınız bu durumun. Seviyorsunuz da. Yardım almadan dönmeyin yinede derim, ne kadar sevsenizde.
Sevgi yetmiyor çoğu zaman.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen, terapist şart gibi gözüküyor. Her ikimiz içinde. Âmin cümlemizin, çok sağolun.

Ben değil o soktu. Hep sokmak istiyordu aileleri araya. Hep durdurdum. Durdurdukca dahada şımardı.. Ve sonunda aradı, ayrı ayrı yerlerdeyiz. Saçma bir konu yüzünden..

ben kadının evinden çıkması taraftarı da değilim zaten gidecekse erkek gitsin.
ve bence barıştığınızda oturup karar verin ve ailelere asla bahsetmeyin kavgalarınızı, ailelere yansıyınca toparlaması barışması daha güç oluyor ve aileler artık ilişkinizi saygı da duymuyorlar. ne kötü değil mi bu ?

Simdi ayrisiniz ama Eşiniz gelip alsa ozur dilese gideceksiniz sonra ne olacak? Tekrar ayni sahneler oynanacak...

Delilik , aynı şeyi tekrar tekrar yapip farklı sonuç beklemektir diye bir söz vardır. İste siz bunu yapiyorsunuz.

Ya o eve girmeden köklü değişikler yapin uzmandan yardim alin ya boyle yasamayi kabul edin ya da vazgecin.

Yok kolay kolay dönmicem. Kaçan kovalanır kovalanmasınada, fazla naz aşıkta usandırır. Ben nereye ne kadar kaçıcam, hem benden vazgeçmesin, hemde peşimden koşsun, perişan olsun sürüm sürüm sürünsün istiyorum. İstiyorum ya istiyorum.

canım zaten usanacaksa, kısa sürede vazgeçekse yaramaz o adam.
gerçekten isteyip istemediğini de göreceksin bu şekilde.
sen rahat davran, hayatına bak, güzel vakit geçirmeye çalış.
her an beklenti içinde olma.
zor olduğunu biliyorum ama yapacak bişey yok :stop:

bizde nisanlyken bagris cagris dayakli siddetli kavgalarmiz oluyodu bu tabi ailelere yansiyodu. ayrlma esigine geldik ama esimle aramzda konsp hallettik cok oldu bu durum en sonnda aileye hic bse soylememeye karar verdk biz yine cok kavga ediyorz ama aileye yanstmiyoruz cnki bi saat sonra ne o eski o oluyo bde ben. o yuzden szn yapacagniz tek is baska sehre gitmek iki taraftanda uzak durmak.

5 km uzağa taşındık diye kaçtık olduk. Şehir değiştirirsek, vay halimize.. Ne güzel eşinizle konuşup hallediyorsunuz. Benimki babasının yanında daha artistliğe bağlıyor.. Erkeklik taslıyor. Ayrı bir şehir için işindende vazgeçmesi lazım eşim. Vazgeçmez oda sanmıyorum.

5 km uzağa taşındık diye kaçtık olduk. Şehir değiştirirsek, vay halimize.. Ne güzel eşinizle konuşup hallediyorsunuz. Benimki babasının yanında daha artistliğe bağlıyor.. Erkeklik taslıyor. Ayrı bir şehir için işindende vazgeçmesi lazım eşim. Vazgeçmez oda sanmıyorum.

sorunun kaynağı eşinin ailesi gibi görünüyor.
yada eşinin onlara zaafı mı var bilemedim ya.
ailesi bari anlayışlı olsaydı.

Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum. Bakın evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız geçmiş konuları tencit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirmememiz gerekiyor. Ailesiyle düğün zamanı ya da sonrasında ne yaşandıysa yaşandı unutun demiyorum ama sürekli bu konuları açıp eşinizle tartışmaya girmeyin. Çünkü eşiniz sizi ne kadar haklı görsede belli bir yerden sonra bu durumdan sıkılacaktır. Görümcenizi istemeye geleceklermiş ve kayınvalideniz sizi de çağıracakmış, eşinize tamam senin ve annenin hatırı için gelirim deyip konuyu kapatabilirdiniz. Gelsemde elimi hiçbir şeye sürmem biraz gereksiz olmuş bunu söylemenize gerek yoktu. Gidersiniz istemiyorsanız yerinizden kalkmazsınız olur biter. Eşinizin aileleri araması da çok çocukca sonuçta evlenme kararını nasıl iki kişi alıyorsa ayrılma kararını da iki kişi alabilir bunun için ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Birbirinize şiddet uygulamanız karşılıklı küfürler filan hiç hoş değil bu şekilde devam etmemeniz her ikiniz içinde en hayırlısı olur zaten. Devam edecekseniz de ikinizde kendinize çekin düzen vermelisiniz.

Simdi ayrisiniz ama Eşiniz gelip alsa ozur dilese gideceksiniz sonra ne olacak? Tekrar ayni sahneler oynanacak...

Delilik , aynı şeyi tekrar tekrar yapip farklı sonuç beklemektir diye bir söz vardır. İste siz bunu yapiyorsunuz.

Ya o eve girmeden köklü değişikler yapin uzmandan yardim alin ya boyle yasamayi kabul edin ya da vazgecin.

Çok haklısınız. Ya gerçekten her sabah kalktığımda, içimde böyle kocaman bir boşluk.. Ama diğer yandan geri dönsem gram bir değişiklik olmayacak. Acaba cidden terapiste gitsek değişecekmi olaylar? Yapmicam değil yapıcam. Ve denicem. Oda verimli olmazsa artık herşeyi denemiş ama başaramamış olacağız. Keşkeler yerine, denedik her yolu ama olmadı diyip imzamı boşanmak için atacağım.

canım zaten usanacaksa, kısa sürede vazgeçekse yaramaz o adam.
gerçekten isteyip istemediğini de göreceksin bu şekilde.
sen rahat davran, hayatına bak, güzel vakit geçirmeye çalış.
her an beklenti içinde olma.
zor olduğunu biliyorum ama yapacak bişey yok :stop:

Tuttum seni ya :) aynen nasıldım şu konuyu açmadan 2 gün biliyormusun? Annem babam kardeşlerim benim elimden tutup zorla dışarı çıkartıyorlardı sinemaya gittim ama filmden birşey anlamadan çıktım. Annem alışverişe götürdü beni rahatliyim diye oda banamısın demedi. Eve dönelim artık demekten başka birşey yapmadım. Ama o sırada eşim gezmelere doyamamış.. İşede gitmemiş (ki eşimin işi canıdır canı)

sorunun kaynağı eşinin ailesi gibi görünüyor.
yada eşinin onlara zaafı mı var bilemedim ya.
ailesi bari anlayışlı olsaydı.

Anlayışmı? Ben bu son kavgada hiç yapmadığım yapmayacağım şeyi yaptım. Sustum. Onlar saydıda saydı oğlu babası anası. Carlayıp durdular suratıma. Ben artık kendimi kollamaktan yorulduğumdan sustum yüzlerine bakıp oturdum babam gelene kadar sonrada kalktık gittik.

Evliliginiz berbat, birlikteyken mutlu degislinzi , her seyiniz kavga.

baskasiyla mi beraber diye dusunmeniz sevdiginizden degil bence yaptiklarini hazmedememenizden, hirsinizdan. Adam evde otursun aglasin, aci ceksin istemissiniz ama o surtmeye gitmis, onu da ayrica hazmedemememissiniz.

Bu evlilik bence iflah olmaz artik, adam cok dengesiz.

Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum. Bakın evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız geçmiş konuları tencit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirmememiz gerekiyor. Ailesiyle düğün zamanı ya da sonrasında ne yaşandıysa yaşandı unutun demiyorum ama sürekli bu konuları açıp eşinizle tartışmaya girmeyin. Çünkü eşiniz sizi ne kadar haklı görsede belli bir yerden sonra bu durumdan sıkılacaktır. Görümcenizi istemeye geleceklermiş ve kayınvalideniz sizi de çağıracakmış, eşinize tamam senin ve annenin hatırı için gelirim deyip konuyu kapatabilirdiniz. Gelsemde elimi hiçbir şeye sürmem biraz gereksiz olmuş bunu söylemenize gerek yoktu. Gidersiniz istemiyorsanız yerinizden kalkmazsınız olur biter. Eşinizin aileleri araması da çok çocukca sonuçta evlenme kararını nasıl iki kişi alıyorsa ayrılma kararını da iki kişi alabilir bunun için ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Birbirinize şiddet uygulamanız karşılıklı küfürler filan hiç hoş değil bu şekilde devam etmemeniz her ikiniz içinde en hayırlısı olur zaten. Devam edecekseniz de ikinizde kendinize çekin düzen vermelisiniz.

Çok haklısınız. Ne o nede ben sütten çıkmış ak kaşığıyız. Ne diyeceğimi bilemiyorum, haklısınızdan başka..

Evliliginiz berbat, birlikteyken mutlu degislinzi , her seyiniz kavga.

baskasiyla mi beraber diye dusunmeniz sevdiginizden degil bence yaptiklarini hazmedememenizden, hirsinizdan. Adam evde otursun aglasin, aci ceksin istemissiniz ama o surtmeye gitmis, onu da ayrica hazmedemememissiniz.

Bu evlilik bence iflah olmaz artik, adam cok dengesiz.

Dengesiz, hemde ne dengesiz. Başta bayrak tutanı o.. Vurmalı kırmalı kavga ediyoruz mesela.. Beş dk sonra geliyor, ben sensiz yapamam biliyormusun diyor.? Seven insan vurmaya kıyar mı ya? İsterse gözleri ateş püskürsün.. Çelişkiliyim

Çok haklısınız. Ya gerçekten her sabah kalktığımda, içimde böyle kocaman bir boşluk.. Ama diğer yandan geri dönsem gram bir değişiklik olmayacak. Acaba cidden terapiste gitsek değişecekmi olaylar? Yapmicam değil yapıcam. Ve denicem. Oda verimli olmazsa artık herşeyi denemiş ama başaramamış olacağız. Keşkeler yerine, denedik her yolu ama olmadı diyip imzamı boşanmak için atacağım.
Geri dönmek marifet değil özür dilemekte önemli değil. Bugünden baslasin yarina kadar özür dilesin ne değişecek? Hiç bir şey.

Ben danismanin faydali olacagi görüşündeyim çünkü ben ilişkim konusunda gittigimde çoğu bakis acimin yanlis olduğu yüzüme carpildi. Karsinizda ki sen hatalisin dediğinde suçlar gibi anliyoruz. Ama bir üçüncü kişi bunu fark ettirdiğinde durup dusunmemize neden oluyor.

Eğer surdurmekse amaciniz evliliginizin ve düşünce yapilarinizn temellerini degistirmelisiniz. Trip atmak , ağlamak, özür dilemek , yalvarmak sadece o günü kurtariri geleceğinizi degil

Back
X