Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle şiddetli geçimsizliğimize kaldığımız yerden devam..
- Konu Sahibi OdunHatun
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
çocuk yok heralde
Çok şükür yok. Ama kahverengi akıntım geldi dün, korkmuyorda değilim. Hep üst üste gelir ya böyle şeyler.. ama bu gelmesin degilim yani insallah degilimdir
- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
- 198
''Soz ola bitire savasi, soz ola kese basi'' demis Yunus Emre
siz birbirnize karsi cok onyargilisiniz. Bunu bile bile iyi olmaya da calisiyorsunuz. Tamam o da guzel ama madem esin sana tepki gosterdiginde askim yanlis dusunuyorsun. Sunun icin oturuyorum. Seni bekliyorum hazirlanacam simdi diyip sakinlesince de bak bana karsi cok onyargilisin ben hic ilgisi olmayan bir sebepten dolayi oturuyordum. Seninse aklina neler geldi. Bana karsi kotu niyetli olma gibi bir diyalog kursaydin adamin gozunde her zaman 1-0 olurdun. Sana karsi mahcup olurdu artniyetli davrandim diye. Ama o cosmus sen daha beter cosmussun. bu evliligi yurutmeyi istiyorsan biraz sakin kalabilmeyi becermelisin. Evlilik de politik davranabilmek cok onemli
Dayak olayina girmiyorum. Sen karsilikli oliyor dedigin ve kabullendigin icin. Duzeltmeyi istedigin icin sadece o taraftan yorum yaptim.
siz birbirnize karsi cok onyargilisiniz. Bunu bile bile iyi olmaya da calisiyorsunuz. Tamam o da guzel ama madem esin sana tepki gosterdiginde askim yanlis dusunuyorsun. Sunun icin oturuyorum. Seni bekliyorum hazirlanacam simdi diyip sakinlesince de bak bana karsi cok onyargilisin ben hic ilgisi olmayan bir sebepten dolayi oturuyordum. Seninse aklina neler geldi. Bana karsi kotu niyetli olma gibi bir diyalog kursaydin adamin gozunde her zaman 1-0 olurdun. Sana karsi mahcup olurdu artniyetli davrandim diye. Ama o cosmus sen daha beter cosmussun. bu evliligi yurutmeyi istiyorsan biraz sakin kalabilmeyi becermelisin. Evlilik de politik davranabilmek cok onemli
Dayak olayina girmiyorum. Sen karsilikli oliyor dedigin ve kabullendigin icin. Duzeltmeyi istedigin icin sadece o taraftan yorum yaptim.
- 7 Ocak 2015
- 272
- 317
- 78
Canım benim eşimde bi kaç kere aramıştı ama ben tepki gösterdiğimi anlayınca dahada olmadı. Şiddetti seviyoruz demişsin birgün o şiddet öyle bir boyuta gelirki dışarı çıkamazsın insanlar sinir anında şiddette neler yaptığını duyuyoruz okuyoruz. İlerde çocuk olunca ne olacak sağlıksız huzursuz ortamda büyüyecek ve belki oda şiddete eğimli bir çocuk olacak. Bence yardım alın sinir=şiddet= cinnet
- 1 Nisan 2015
- 106
- 52
- 28
- 39
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Bütün yazılanları okudum ama yazacak bişey bulamadım ne denirki Allah sizi birbirinizden kurtarsın ama aklımada şu geliyor şimdi siz boşandınız diyelim tekrar başkalarıyla evlendiniz diyelim gene aynı olacağına eminim kızmayın kusurabakmayın ikinizinde ruhsal durumu bozuk bari siz tedavi olun yoksa sağlıklı bi evlilik yapmanız çok zor.Belki diceksiniz sizinki çok mu sağlıklı elbette değildir vardır sorunlar ama bu boyutlarda değil çok üzüldüm sizin için bunuda bilin iyi günler
- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
NAZ_24 e katılıyorum. Sizi kırmak için söylemiyorum. İkinizin de büyük problemleri var belliki. Mutlaka bir danışmana gidin. Siz zaten barışırsınız orası açık yani boşa üzülmeyin fakat ne olursa olsun en az 10 sene falan çocuk yapmayın. Böyle bir ortamda yetişecek bir çocuğa yazık olur.
- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
koca da is bitiyo canm sen ona diyeceksin o zaman ailenle bnm aramdaki sınırı belirle5 km uzağa taşındık diye kaçtık olduk. Şehir değiştirirsek, vay halimize.. Ne güzel eşinizle konuşup hallediyorsunuz. Benimki babasının yanında daha artistliğe bağlıyor.. Erkeklik taslıyor. Ayrı bir şehir için işindende vazgeçmesi lazım eşim. Vazgeçmez oda sanmıyorum.
bence boşan.ben 4 yıllık evliyim şiddet yok ama hep beni küçümsemeler oluyor.sonra güzel bişey dedi mi barışılıyor ama hep böyle devam.yine bugün de kalbimi kırdı " sen konuşma konuştukça saçmalıyorsun " dedi ve ben bu lafları bebeğim olunca da işiticem.çocuk olunca bu tür şeyler daha da büyür.düzelr diye düşünp çocuk yaptk ama pişmanm.ha bi de şu var gelen gideni aratır da derler. bilmiyorum hayat zor ölünce kurtulcaz maalesef ya da umursamz davrancaz ya da karşılık vercez ki ben hiç karşılık vermm genelde.
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
Evlilik boyle bir sey degil. Kucukken kardesler arasinda olur boyle dovusler, sonra ailelere sikayet edilir falan.
Eger ki bosanir da bir daha evlenirseniz bu sekilde yuz goz olmayin yeni kocanizla.
Hicbir evlilik yurumez boyle.
Biz daha olgunlaşamamışız gibime geliyor. Özellikle çevremden duyduklarım, kavgalar aynı kavga ama çözümler eşler arasında. Aile işin içine girdiği sürece dahada alevleniyor hırsımıza yenik düşüyoruz. Bu son olayda hiç birşey yok, boşanmaya sebep değil. Fakat kendisi babasını çağrıp ıspatlamak peşinde.. Ne kadar erkek olduğunu. Ya yemin ederim, yeni evlilik bile düşünmüyorum. Ben şuan ne yapacağımı bilmezken, yeni evlilikmi asla!
- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Iste sorun bu son olayda hicbir sey yok diye dusunmen.Biz daha olgunlaşamamışız gibime geliyor. Özellikle çevremden duyduklarım, kavgalar aynı kavga ama çözümler eşler arasında. Aile işin içine girdiği sürece dahada alevleniyor hırsımıza yenik düşüyoruz. Bu son olayda hiç birşey yok, boşanmaya sebep değil. Fakat kendisi babasını çağrıp ıspatlamak peşinde.. Ne kadar erkek olduğunu. Ya yemin ederim, yeni evlilik bile düşünmüyorum. Ben şuan ne yapacağımı bilmezken, yeni evlilikmi asla!
Kari kocanin birbirine bu sekilde dovuse tutusmasi saygi namina bir sey kalmadiginin ispati. Bu da zaten evliligi bitirmek icin yeterli.
Ayrica esiniz babasina kufurlu bir sekilde gitsin demis sizin icin. Yani bunlar ufak seyler degil ki.
Evet kavganin cikis sebebi ufak ama bu sekilde yonlenmemeliydi.
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
Siz istiyorsunuz ki dovuselim edelim ama birazdan barisalim. Bunu kucuk kardesler yapiyor.
Koca yetiskin insanlarin bu sekilde davranmasi nasil kabul edilebilir?
Yani en cok ailelerinize ozellikle de babaniza uzuldum.
Onu ne hallere soktunuz? Sanki anaokulunda kavga etmis kizini almaya gelmis gibi. Ama malesef siz anaokuluna gitmiyorsunuz. Biraz olgunlasin artik madem istemiyorsunuz bosanmak en azindan ailelere yansitmayin.
Koca yetiskin insanlarin bu sekilde davranmasi nasil kabul edilebilir?
Yani en cok ailelerinize ozellikle de babaniza uzuldum.
Onu ne hallere soktunuz? Sanki anaokulunda kavga etmis kizini almaya gelmis gibi. Ama malesef siz anaokuluna gitmiyorsunuz. Biraz olgunlasin artik madem istemiyorsunuz bosanmak en azindan ailelere yansitmayin.
- 3 Şubat 2009
- 9.872
- 16.837
- 773
- 44
Amiyane tabirini yazmak istemiyorum ağzım bozulunca toplayamıyorum çünkü :) Sizin olay güç savaşına dönmüş. Hani bir şey yarışı derler ya.. Avam hali yani. The war of the Roses filmi geldi aklıma. Birinizden birine birşey olunca aklınız başınıza gelir anca oyun gibi geliyor şimdi sanırım.